واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: سردار جعفري: 9 دي پايان بخش جنگ احزاب بود
جام جم آنلاين: فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينكه واكسينه شدن نظام و مردم در برابر ويروس هاي مخرب يكي از مهمترين دستاورد هاي حماسه 9 دي بود، گفت: 9 دي پايان بخش جنگ احزاب بود.دشمن به دنبال احياي فتنه 88 در انتخابات 90 است
سردار جعفري فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در گفتوگو با مهر، با بيان اينكه حادثه فتنه عميق سال 88 به عنوان يكي از مهم ترين و سرنوشت سازترين نقاط عطف تاريخ انقلاب اسلامي به هيچ وجه يك حادثه خلق الساعه، دفعي و بدون پيش زمينه نبود، گفت: بايد آن را به مثابه يك حلقه در زنجيره اقدامات حساب شده و سازمان يافته اي كه از بدو پيروزي انقلاب با هدف سرنگوني نظام جمهوري اسلامي توسط دشمنان به اجرا در آمده است و در ارتباط با ساير تحولات سياسي كشور تحليل و ارزيابي كرد.
وي با اشاره به دلايل راه اندازي فتنه در سال 1388 گفت: در آستانه انتخابات سال 88 برآيند نظرات اتاق هاي فكر اپوزيسيون در داخل و خارج كشور اين بود كه در صورت شكست دوباره گفتمان اصلاحات در انتخابات رياست جمهوري و تداوم حضور گفتمان انقلاب در قدرت، كار براي جريان روشنفكري سكولار به پايان خواهد رسيد و ناكامي در اين عرصه رقابت به معناي مرگ سياسي سكولارهاي غربگرا خواهد بود.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تصريح كرد: به همين خاطر تمام توان موجود در داخل و خارج بايد مصروف اين مي گرديد كه آقاي احمدي نژاد براي باردوم بر كرسي رياست جمهوري تكيه نزند و قدرت به خانواده اصلاحات بازگردد. هم پيمانان غربي جريان اپوزيسيون هم بر سر هدف "هر كس غير از احمدي نژاد" همدل بودند. اما مشكل اينجا بود كه از ظاهر اوضاع سياسي و اجتماعي ايران چنين برمي آمد كه پيروزي احمدي نژاد دور از انتظار نيست و رقباي او شانس چنداني براي موفقيت ندارند.
سردار جعفري گفت: در نتيجه بايد تدبيري انديشيده مي شد كه اگر اصلاح طلبان محتملاً در رسيدن به قدرت از طرق قانوني ناكام ماندند، به ناچار و براي جلوگيري از هلاك سياسي وارد فاز راديكال شده و با بسيج هوادارانشان و كشاندن آنها به خيابان ها، يك بار براي هميشه تكليف خود را با انقلاب و با ولايت فقيه يكسره كنند.
وي افزود: از بررسي اظهارات رهبران اپوزيسيون مي توان به وضوح دريافت كه آنها در اين عرصه، خود را نه در مقابل يك كانديدا بلكه در مقابل اصل ولايت فقيه مي ديدند و مي خواستند با قبضه قدرت به هر طريق ممكن، كار ناتمام دوران اصلاحات يعني هجوم به جايگاه ولي فقيه به عنوان ستون خيمه انقلاب را تمام كنند. لذا سناريوي فتنه با اين اهداف كليد خورد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در خصوص علت بالا رفتن هزينه نظام در مهار جريان فتنه گفت: بايد اعتراف كرد كه بسياري از دستگاه ها در برخورد با اين حادثه غافلگير شدند و آمادگي لازم براي برخورد با اين حجم عظيم از هجوم نرم افزاري را نداشتند. ما در سال 88 با شيوه هاي نويني از تهديدات روبرو بوديم كه براي بسياري از افراد در سطح جامعه ناشناخته بود.
سردار جعفري تصريح كرد: شيوه هاي نافرماني مدني، بسيج تودهاي و ارتباط گيري از طريق شبكه هاي اجتماعي يا مبادله سريع اطلاعات به كمك فناوري الكترونيكي، مواردي بود كه دستگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي كشور در گذشته با آنها مواجه نبودند. از سوي ديگر التهاب و غبارآلودگي فضا به حدي بود كه برخي از عوام و خواص نميتوانستند تحليل درستي از شرايط داشته باشند و لذا تبيين اوضاع و شناساندن حق و باطل به گذر زمان احتياج داشت.
وي با اشاره به ارتباط ميان فتنه سال 88 با غائله 18 تير سال 78 گفت: طراحان و تئوريسين هاي فتنه 88 عيناً همان كساني بودند كه 10 سال پيش غائله 18 تير را به راه انداختند. ماجراي 18 تير در حقيقت مانور و تمرين اردوكشي خياباني جريان اپوزيسيون بود كه در يك سطح محدود انجام شد و تنها توانست بخشي از قشر دانشجو را با خود همراه كند. اما عمر بسيار كوتاهي داشت و تنها با يك اشاره رهبر انقلاب و يك قدرت نمايي امت حزب الله به پايان رسيد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينكه در آن مقطع جريان اپوزيسيون فهميد كه هنوز توان بسيج تودهاي را ندارد و بايد بسترسازي هاي بيشتري صورت گيرد، خاطرنشان كرد: لذا برگزاري فاز دوم عمليات 10 سال به تأخير افتاد. در سال 88 توان كنشگري اپوزيسيون در عرصه جامعه مدني افزايش يافته بود و ابزارهاي رسانه اي و فضاي مجازي نيز به ياري اين جريان آمد تا صحنه بسيار گسترده تري را در قياس با غائله 18 تير عليه اسلام و انقلاب تدارك ببيند.
سردار جعفري با اشاره به عوامل زمينه ساز آگاهي مردم و شكست فتنه 88 و با بيان اينكه عوامل متعددي را ميتوان ذكر كرد، گفت: براي مثال فروكش كردن التهابات روزهاي نخست پس از انتخابات، عدم ارائه هيچ مدرك متقن و قابل قبولي از سوي مدعيان تقلب كه نشان دهنده دستكاري آراء مردم باشد، هتك حرمت ها و ساختارشكني هاي طرفداران دين ستيزِ جريان فتنه و زير پا گذاشتن عزيزترين مقدسات ملت مسلمان ايران در روز قدس و خصوصاً در عاشوراي 88، خارج شدن رشته كار از دست رهبران داخلي اصلاحات و سوءاستفاده جريانات ضد انقلاب خارج از كشور و حمايت مستقيم كشورهاي غربي به ويژه آمريكا و اسرائيل از فتنه گران. مجموع اين عوامل دست به دست هم دادند تا پس از چند ماه جريان فتنه در سراشيبي سقوط قرار بگيرد.
وي تاكيد كرد: اما مهم تر از همه اين ها عاملي كه در مهار و خاموش كردن آتش فتنه نقش آفريني كرد، هدايت عالمانه، صبورانه و روشنگرانه مقام معظم رهبري در سايه لطف پروردگار متعال و عنايت حضرت بقيه الله بود. عملكرد بي نظير ايشان در دوران فتنه حقيقتاً مي تواند يك الگوي قابل ارائه در زمينه مديريت بحران باشد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به عوامل شكل گيري حماسه نهم دي و اينكه چرا نهم دي به مثابه مهر ابطال جريان فتنه تلقي مي شود، اظهار داشت: شكل گيري حماسه نهم دي ارتباط عميق و معناداري با حرمت شكني فتنه گران در روز عاشورا داشت. از ابتداي فتنه 88 مشاهده ساختارشكني هاي فتنه گران و عبور آن ها از اصيل ترين شعارها و ارزش هاي انقلاب موجب ناراحتي و تكدر خاطر ملت مومن و انقلابي ايران شده بود.
سردار جعفري با بيان اينكه حرمت شكني عاشورا كه بايد آن را خودكشي و بزرگ ترين اشتباه استراتژيك جريان فتنه قلمداد كرد، شعله اي بود كه در انبار باروت افتاد و فوران آتشفشان خشم انقلابي و غيرت ديني مردم را به دنبال داشت، تصريح كرد: فهم اين مسئله دشوار است كه رهبران فتنه چرا و با چه تحليلي هواداران خود را به خيابان ها فرستادند تا در ظهر عزاي سيدالشهدا به رقص و پايكوبي و هلهله بپردازند، پرچم هاي عزاي حسيني را به آتش بكشند و دست به اعمال شنيعي بزنند كه حتي شنيدن آن هر وجدان بيداري را به درد مي آورد و چگونه نتوانستند واكنش توفنده و خردكننده ملت غيرتمند و شيفته مرام كربلا را پيش بيني كنند.
وي با بيان اينكه بايد اين ماجرا را يك آيت و لطف الهي دانست، تصريح كرد: زيرا شاهد بوديم كه دوباره خون حسين تبديل به معيار و فرقان شد و پرده از چهره نفاق و تزوير انداخت و جبهه حق و باطل را به كساني كه گرفتار در غبار فتنه قادر به تحليل شرايط نبودند نشان داد. شايد اگر اين اتفاق نمي افتاد بسياري از افراد همچنان در وادي شك و شبهه مي ماندند. اما آتش گرفتن پرچم عزاي حسين در محرم 88 حجت را بر عوام و خواص تمام كرد و همه ايرانيان آزاده را صرف نظر از سلايق و علايق سياسي شان به جوش و خروش واداشت.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به مهمترين آثار و دستاوردهاي حماسه نهم دي، با بيان اينكه يكي از مهمترين دستاورد هاي حماسه 9 دي كه مقام معظم رهبري نيز به آن اشاره كردند، واكسينه شدن نظام و مردم در برابر ويروس هاي مخربي است كه اصل و اساس نظام و وحدت ملي مثال زدني مردم ايران را نشانه گرفته بودند، گفت: حماسه 9 دي نشان داد، نظام اسلامي مقتدر و مستحكم و داراي ريشه هاي عميق در ميان مردم مومن، ولايت مدار و با بصيرت ايران است.
سردار جعفري اضافه كرد: 9 دي پايان بخش سناريويي بود كه دشمن از ابتداي فتنه 88 تحت عنوان گسست مردم و نظام طراحي و به مورد اجرا گذاشته بود. حماسه 9 دي صفوف ملت در برابر دشمن را متحدتر و يكپارچه تر كرده و صف ياران حقيقي انقلاب و امام را از دشمنان و مدعيان دروغين جدا سازد. حماسه نهم دي نشان داد كه انقلاب اسلامي ريشه هاي الهي دارد و خداوند حافظ آن است و مردم مومن و انقلابي هيچگاه صحنه دفاع از انقلاب را ترك نخواهند كرد.
وي در ادامه با اشاره به پديده دوم خرداد 76 گفت: دوم خرداد 76 در حقيقت ميوه هشت سال كادر سازي و بسترسازي جريان روشنفكري سكولار با حمايت مالي تكنوكرات ها بود. در حقيقت فعاليت هاي گسترده علمي، فكري و تشكيلاتي اين جريان از سال 68 تا 76 در دوم خرداد به بارنشست و روشنفكران سكولار با برچسب جناح چپ يا اصلاح طلبان توانستند به حلقه هاي قدرت نفوذ كرده و كرسي هاي مديريتي نظام را تصاحب نمايند.
سردار جعفري گفت: اكنون آنها خود را فاتح هرم قدرت در جمهوري اسلامي مي پنداشتند و با جسارت تمام، مهرههاي خود را در كليدي ترين پست هاي اجرايي و تقنيني كشور به كار گرفتند تا مجري سياست هاي از پيش طراحي شده آنها باشند. يعني با آغاز قدرت گيري اصلاح طلبان در صحنه سياسي ايران، نسخه هايي كه پيش تر در حلقه هاي فكر جريان روشنفكري تجويز شده بود، به مرحله اجرا درآمد.
وي افزود: هدف اصلي و بلندمدت اصلاح طلبان هم نهادينه كردن سكولاريزم در ايران و تهي كردن جمهوري اسلامي از بعد انقلابي و ايدئولوژيك آن بود. يعني آنها مي خواستند جمهوري اسلامي را دچار نوعي دگرديسي هويتي كرده و با زدودن آرمان هاي اسلامي، مدل ليبرال دمكراسي را جايگزين مدل حكومتي مبتني بر ولايت فقيه نمايند.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: در عرصه سياست خارجي هم دست كشيدن از سياست هاي ضداستكباري ميراث حضرت امام (ره)، شانه خالي كردن از حمايت گروه هاي مقاومت در منطقه و پذيرش رهبري ايالات متحده و آشتي با غرب در دستوركار قرار داشت كه تمام اين اهداف در قالب سياست تنش زدايي پيگيري مي شد و نمود آن انفعال و كرنش بي سابقه در برابر غرب در عرصه هاي مختلف از جمله پرونده هسته اي بود كه خوشنودي آمريكا و اروپا را نيز به دنبال داشت.
سردار جعفري با بيان اينكه اصلاح طلبان مي دانستند كه براي تحقق آرزوهاي شان در صحنه سياسي ايران با يك مانع بزرگ به نام ولايت فقيه روبرو هستند و با حضور ولي فقيه نخواهند توانست تغيير بنياديني در ساختار حكومتي جمهوري اسلامي ايجاد كنند، اضافه كرد: راهبرد آنها براي هجوم خزنده و تدريجي به رأس هرم حاكميت و تضعيف جايگاه ولايت فقيه، راهبرد فتح سنگر به سنگر بود كه بر اساس آن نهادهاي استراتژيك نظام و بازوهاي ولي فقيه مانند وزارت اطلاعات و شوراي نگهبان يك به يك مورد حمله قرارمي گرفت و در نهايت، همه فشارها بر ولي فقيه براي واداشتن ايشان به عقب نشيني از مواضع انقلاب متركز مي گرديد.
وي با بيان اينكه توطئه قتل هاي زنجيره اي، با هدفِ از كار انداختن وزارت اطلاعات به اجرا درآمد، تصريح كرد: اما تلاش هاي اصلاح طلبان براي حذف نظارت استصوابي شوراي نگهبان و افزايش اختيارات رئيس جمهور به شكست انجاميد و دولت اصلاحات در پايان دوره هشت ساله حضور خود در قدرت علي رغم وارد آوردن ضربات سنگيني به انقلاب اسلامي نتوانست تغييرات ساختاري مورد نظر را در جمهوري اسلامي به اجرا درآورد و جدا از اين، محبوبيت و مشروعيت خود در ميان جامعه ايراني را نيز تا حدود زيادي از دست داد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به دلايل ناكامي اصلاح طلبان و با بيان اينكه دو دليل را مي توانيم براي اين مسئله ذكر كنيم، اضافه كرد: اول اينكه گفتمان اصلاحات يك گفتمان عاريتي و اقتباس شده از فرهنگ و انديشه ليبرال غربي بود و ريشه در بطن و متن جامعه ايراني نداشت. شعارها و آرمان هاي جريان روشنفكري سكولار تنها مي توانست براي اقشار خاصي از نخبگان و دانشجويان جذابيت داشته باشد اما قادر به نفوذ در قلب و جان ملتِ عميقاً مذهبي ايران كه پيوندي ناگسستني با اسلام و انقلاب داشتند نبود. لذا پس از گذشت چند سال مشاهده ساختارشكني ها و سياست هاي غربگرايانه اصلاح طلبان، مردم را دلزده و منزجر كرد و اكثريت جامعه خواستار بازگشت به ميراث اصيل امام و انقلاب شدند.
سردار جعفري با تاكيد بر اينكه دليل دوم به مديريت هوشمندانه و مدبرانه مقام معظم رهبري برمي گردد، افزود: در حقيقت معجزه امام خامنه اي اين بود كه هشت سال دولت اصلاحات را كنترل كردند و مانع از افراط و تندروي آنان شدند. رهبر انقلاب با صلابت بي نظير در مقابل زياده خواهي هاي كساني ايستادند كه در كمال گستاخي ايشان را به نوشيدن جام زهر فراخوانده بودند و صراحتاً اعلام كردند كه سياست جبهه انقلاب در برابر دشمنان، نه صلح امام حسن بلكه عاشوراي حسيني خواهد بود. ايشان در سايه الطاف الهي و در پرتو توجهات خاصه حضرت بقيه الله توانستند كشتي انقلاب را به سلامت از اين طوفان خطرناك عبور دهند.
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 293]