تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865816629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تنظيم بازار شكر به تشكل هاي صنفي سپرده مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تنظيم بازار شكر به تشكل هاي صنفي سپرده مي شود
معاون وزير بازرگاني اعلام كرد: به زودي تنظيم بازار شكر نيز مانند سيمان و مواد غذايي در اختيار تشكل هاي صنفي مربوطه قرار مي گيرد.


"محمدصادق مفتح" در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادي ايرنا در مورد دليل حضور روز گذشته وزير بازرگاني در مجلس، گفت: "‌دستور اصلي اين جلسه ادامه جلسات رسيدگي به موضوع تنظيم بازار شكر بود."
‌وزير بازرگاني عصر (سه شنبه) در كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي حضور يافت.
مفتح در ادامه گفت: "در اين نشست آخرين تصميمات در باره شكر اعلام شد و مقرر شد وزارتخانه هاي بازرگاني و صنايع معادن و نيز انجمن صنفي مربوطه انسجام بيشتري داشته باشند."
مفتح گفت:‌ "به زودي تنظيم بازار شكر نيز مثل سيمان، ماكاروني و ساير مواد غذايي و مايحتاج مردم در اختيار تشكل هاي صنفي مربوطه قرار مي گيرد."
وي بدون اشاره به تصميمات اتخاذ شده در اين مورد افزود: "در ارتباط با تعرفه واردات شكر نيز مذاكراتي صورت گرفت.
** توزيع ميوه
معاون وزير بازرگاني در باره زمان توزيع ميوه هاي ذخيره سازي شده وزارت بازرگاني، گفت: "ذخيره سازي ميوه به منظور اين صورت گرفته كه اگر زماني بازار با نوسانات قيمت ميوه مواجه شد، ميوه ذخيره شده را توزيع كند."
وي گفت:‌ "اگرچه سطح عمومي قيمت ها در مورد ميوه و مركبات با اندكي افزايش روبه رو بوده است، ولي مطلوب به نظر مي رسد."
مفتح گفت: "در زمان حاضر قيمت مركبات و نيز سيب در بازار بسيار مناسب است و در سطح ميادين پرتقال و سيب، با كيفيت مطلوب به ترتيب در سطح 800 و 900 تومان به وفور يافت مي شود.
وي دوباره تاكيد كرد ‌ما تا زماني كه احساس نكنيم بازار نياز به توزيع ميوه هاي ذخيره سازي شده دارد، ميوه اي توزيع نمي كنيم.
مفتح با اشاره به اين كه ‌‌ملاك ما سطح عمومي قيمت ها است كه در اين راستا ميادين ميوه و تره بار مي توانند محك خوبي براي قيمت ميوه و مركبات باشد، ‌افزود:‌ "برخي مغازه ها، كالاها را به صورت لوكس بسته بندي مي كنند و به مردم با قيمت گزافي تحويل مي دهند كه اين نوع توزيع نيز مشتري خاص خود را دارد."
مفتح در خصوص كاهش فاصله قيمت ميان ميادين ميوه و تره بار و سطح شهر، گفت: اختلاف قيمت ميان ميادين ميوه و تره بار و واحدهاي صنفي سطح شهر به ميزان مشخصي طبيعي است.
به اعتقاد وي،‌ هزينه حمل و نقل و افت كالا طبيعي است درعين حال فاصله ميان قيمت ميادين ميوه و تره بار با خرده فروشي ها زياد نيست.
مفتح گفت: "هم اكنون وزارت بازرگاني كه مي كوشد با فشار، قيمت ها را پايين نگه دارد، مورد سرزنش بسياري از توليدكنندگان قرار گرفته است."
وي اظهار داشت: "شبكه توزيع ما آماده است و توزيع، البته نه در سطح گسترده، آغاز شده است و دخالت دولت نيز در سطح بازار اندك است، اما اگر افزايش قيمتي مشاهده شود، قطعا بطور گسترده وارد مي شود.
** واگذاري امور به اصناف
معاون وزير بازرگاني در مورد واگذاري صد در صد امور به اصناف، گفت: "زماني كه اصناف به انسجام و توانمندي لازم براي ايفاي مسئوليت دست يابند و وزارت بازرگاني به اطمينان لازم در اين زمينه دست يابد، بطور قطع امور مربوط به آنها واگذار مي شود."
مفتح با طرح اين مطلب كه وزارت بازرگاني اميدوار بود تا پايان سال جاري، اصناف به اين حد از توانمندي برسند كه امور را به عهده گيرند، افزود: "‌اما براساس روند فعلي، پيش بيني مي شود كه از اوايل سال آتي اين توانمندي حاصل شود."
معاون وزير بازرگاني گفت: "جلسات پيش بيني توليد، نياز و مصرف ميان وزارتخانه هاي جهاد كشاورزي، صنايع و معادن و بازرگاني بصورت مرتب در سطح معاونين و بصورت يك هفته در ميان برگزار مي شود."
** توزيع گوشت و مرغ در روزهاي پاياني سال
مفتح در مورد توزيع گوشت و مرغ در روزهاي پاياني سال، گفت: "وزارت جهاد كشاورزي ميزان نياز مردم در اين ايام از سال را به سازمان پشتيباني امور دام اعلام داشته و اين سازمان نيز مراتب را به زير مجموعه هاي خود ابلاغ كرده است."
وي گفت: "‌وزارت بازرگاني نيز غرفه هاي رايگان براي عرضه مرغ و مواد پروتئيني را در نمايشگاه هاي بهاره در اختيار عرضه كنندگان اين مواد قرار داده است."
اين مقام مسئول افزود:‌ "اين غرفه ها در سراسر كشور بزودي راه اندازي مي شود."
وي با بيان اين كه در تهران و چند استان ديگر نيز اقدام هايي در اين زمينه صورت گرفته، افزود: ‌"غرفه هاي عرضه مواد پروتئيني در دو روز آينده شروع به كار مي كنند."
معاون وزير بازرگاني درباره تاخير در عرضه كالاهاي ذخيره سازي شده، گفت: "وزارت بازرگاني با توليدكنندگان و واردكنندگان مذاكراتي را انجام داده است."
مفتح افزود:‌ "برخي افراد با عرضه نكردن كالاها قصد دارند سطح عمومي قيمت ها را بالا نگه دارند كه بساط اين روش با دستور مستقيم وزير بازرگاني در حال برچيده شدن است."
معاون وزير بازرگاني همچنين در پاسخ به سوال ديگر ايرنا در مورد مصوبه 23 دي ماه شوراي عالي هواپيمايي كشوري مبني بر افزايش 15 در صدي قيمت بليت هواپيما ايراد شد.
مفتح با تاكيد بر اين كه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان پيگير پرونده افزايش قيمت بليت هواپيما است، ابراز اميدواري كرد نتيجه اين پرونده به زودي اعلام شود.
اقتصام ** 1601 ** 1558

چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن