واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان بازرسي كل كشور: تضعيف جايگاه قانون در جامعه، تضعيف جايگاه مديران را درپي دارد وحدت و حفظ انسجام شيعه و سني خنثيكننده توطئههاي دشمنان اسلام است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
رييس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه نبايد براي حل مشكلات، قانون را زيرپا گذاشت، گفت: تضعيف جايگاه قانون در جامعه، تضعيف جايگاه مديران را درپي خواهد داشت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين پورمحمدي در اجتماع اعضاي شوراهاي اسلامي و شهرداران استان سيستان و بلوچستان گفت: شوراهاي اسلامي مظهر حضور و مشاركت مردم در اداره امور شهري هستند.
رييس سازمان بازرسي كل كشور، شهرداران و اعضاي شوراهاي اسلامي شهرها را به رعايت قانون و احترام به مقررات توصيه و اظهار كرد: تضعيف جايگاه قانون درجامعه باعث تضعيف جايگاه مديران در كشورخواهد شد.
پورمحمدي، بر توانمندسازي اقتصادي و درآمدسازي براي اداره شهرها و ارائه خدمات به مردم تأكيد كرد و گفت: با مدل تفكر دولتي، اداره شهرها موفق نخواهد بود و نفعي درپي نخواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: خدمات و امكانات شهري نه فقط با تكيه بر بودجه دولتي بلكه از طريق درآمدهاي شهري و با نظارت اعضاي منتخب مردم در شوراهاي اسلامي به شهروندان ارائه شود.
رييس سازمان بازرسي كل كشور، شوراها را نهاد مدنيت شهري و رفتار اجتماعي در جامعه خواند و گفت: به خاطر حل مشكلات مردم، قانون را جدي بگيريد. اگر براي حل مشكلي، قانوني را زير پا بگذاريد نه تنها مشكلي حل نخواهد شد بلكه دچار تخلف خواهيد شد.
وي تصريح كرد: سازمان بازرسي كل كشور به ظرفيتهاي شوراها توجه دارد و به آنها كمك خواهد كرد تا مشكلاتشان به صورت قانوني حل شود.
پورمحمدي افزود: برقراري انضباط سامان يافته اجتماعي در شهرها از طريق قانونپذير بودن شوراها قابل تحقق است.
پورمحمدي شوراهاي اسلامي شهري و روستايي را اصليترين محور ايجاد امنيت براي استان برشمرد و گفت: شما نمايندگان مردم استان هستيد و از توانمندي و قابليت بالايي برخورداريد، اگر اراده كنيد ميتوانيد تابلوي ناامني را كه با ترفندها و توطئههاي مختلف بر پيشاني استان نقش بسته رفع كنيد.
ضرورت تعامل سازمان بازرسي كل كشور و محاكم قضايي براي شناسايي و رفع نارساييهاي قانوني
حجتالاسلام والمسلمين پورمحمدي بر ضرورت تعامل سازمان بازرسي كل كشور و محاكم قضايي به منظور رفع نارساييهاي قانوني كه منجر به ايجاد جرم و تخلف در دستگاهها ميشود تأكيد كرد.
وي در جمع قضات و كاركنان دادگستري استان سيستان و بلوچستان گفت: شأن قضا به دليل حساسيت و اهميتي كه در برقراري عدالت در جامعه دارد از جايگاه ويژهاي در بين شهروندان و در فرهنگ ديني برخوردار است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور، مبحث عدالت را در رأس همه مطالبات عنوان كرد و افزود: دايره وسعت و عدالت بسيار فراگير است و عرصههاي اجتماعي و اقتصادي را دربر دارد اما آنچه كه ضامن عدالت اجتماعي و اقتصادي است، عدالت در داوري و قضاست.
پورمحمدي با اشاره به نامگذاري دهه آينده به «دهه عدالت و توسعه» توسط مقام معظم رهبري اظهار كرد: تحقق توسعه منوط به اجراي دقيق برنامهها، قوانين و مقررات است و در سايه احترام و التزام به قانون به دست ميآيد.
وي خاطرنشان كرد: اگر فرهنگ قانونمداري در كشور تثبيت نشود محورهاي توسعه محقق نخواهد شد.
رييس سازمان بازرسي كل كشور، قوه قضاييه را شاخص اجراي قانون در كشور خواند و گفت: انجام خوب و دقيق قانون و وظايف در دستگاه قضايي قويترين تبليغ و الگو براي ساير دستگاهها و بخشهاي جامعه است.
پورمحمدي گفت: اگر قرار است كشور در عرصههاي مختلف رشد و پيشرفت داشته باشد لازمهاش، قانونمداري و احترام به قوانين و مقررات در بين مسوولان مردم است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: دستگاههاي كشور علاوه بر انجام امورات عادي و متعارف، رسالت و نقش محوري در سطح جهان ايفا ميكنند و آن نگاهي است كه ساير ملتها به برقراري امنيت و نظم عادلانه در ايران دارند.
وي خاطرنشان كرد: فعاليت دستگاه قضايي از اهميت بسيار بالا و مهمي برخوردار است و علاوه بر ترويج قانونمداري و اجراي عدالت، تبليغ صحيح از دين اسلام و برقراري نظام اسلامي در سطح جهان انجام ميشود.
پورمحمدي به بحث بهداشت قضايي اشاره كرد و گفت: بايد با كمك قضات و كاركنان دستگاه قضايي اين سياست را به پيش بريم. سازمان بازرسي آمادگي دارد تا مشكلات قانوني كه باعث تكرار جرم و تخلف در جامعه ميشود و قضات در رسيدگي به پروندهها با آنها برخورد ميكنند، پيگيري و رفع كند.
وي ابراز اميدواري كرد: براي ارتقاي رشد و سلامت جامعه از ابزار قانوني كه در اختيار دستگاههاي مختلف وجود دارد استفاده بهينه شود.
وحدت و حفظ انسجام شيعه و سني خنثيكننده توطئههاي دشمنان اسلام است
پورمحمدي با اشاره به توطئههاي استكبار جهاني براي ايجاد تفرقه بين شيعه و سني گفت: وحدت، حفظ انسجام و تكيه بر مشتركات ديني و ملي تنها راه خنثي كردن توطئههاست.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در جمع علما و روحانيون شيعه و سني استان سيستان و بلوچستان گفت: بيداري اسلامي بازيابي هويتي، بازگشت به قرآن و توجه عميق به دستورات و احكام ديني و اسلامي به عنوان يك موضوع نو، جاذبهآفرين به خصوص براي نسل جديد و جوان در جوامع اسلامي مطرح است.
وي خاطرنشان كرد: امروزه جوانان در اقصي نقاط ميهن اسلامي ايران با افتخار به آداب ديني و حجاب اسلامي پايبند هستند و اين تفاوت و حادثه عظيمي است كه در اين چند سال اخير در حوزه جهان اسلام اتفاق افتاده و در بين ساير مكاتب و كشورها نيز گرايش و جاذبه ايجاد كرده است.
پورمحمدي، دين را حقيقتي زنده و جاري در زندگي بشريت عنوان كرد و گفت: دنيا ميتواند هم ديندار باشد و هم از غافله پيشرفت و نوآوري و اكتشافات و اختراعات عقب نماند.
وي تصريح كرد: اين ديدگاه به بركت انقلاب اسلامي و حضور موثر علما و روحانيت ديني است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور، راه دعوت، الگو شدن و تبشير و تنذير را از شاخصهاي تأثيرگذاري در حوزه دين عنوان و اظهار كرد: جامعه را بايد با كمك فرايض ديني به فلاح و رستگاري دعوت كرد.
پورمحمدي، علما و روحانيت را پيشتاز حركت تحولآفرين در اقبال عمومي جهاني به دين اسلام عنوان كرد و افزود: آمارهايي كه از انتشار كتب در دنيا مطرح است بيشتر مربوط به انتشار كتاب قرآن كريم است.
پورمحمدي با اشاره به توطئههاي استكبار جهاني در ايجاد تفرقه بين شيعه و سني گفت: متأسفانه در اين زمينه، برخي سياستمداران كشورهاي عربي با اظهارات تفرقهافكنانه و بدون درنظر گرفتن عواقب سخنانشان بر اين اختلافات، بيشتر دامن ميزنند.
وي ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران در طول سالهاي اخير همواره از مبارزات مسلماناني حمايت كرده كه اكثر آنها داراي مذهب سني بودند. حمايت از مبارزات مردم مسلمان فلسطين و افغانستان نمونهاي از اينهاست.
رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: امت اسلامي در جهان به خاطر رسالت و تفكر دينمدارانه جمهوري اسلامي، شيفته و علاقهمند به انقلاب اسلامي هستند.
رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: دستهاي توطئه آرام نمينشيند و همواره در پي ايجاد اختلاف بين شيعه و سني است و اينجانب نقش علما و روحانيت شيعه و سني در خنثي كردن اين توطئهها را بسيار مهم و تأثيرگذار ميدانم.
پورمحمدي، با دعوت از علماي سني و شيعه به وحدت و انسجام گفت: بايد به اصول روشن و مورد باور ديني و منافع ملي كشور بينديشيم و در شرايط حساس كنوني كه امت و بيداري اسلامي درحال بازيابي و خوديابي است، بايد بر وحدت و بر اصول مشترك تكيه داشته باشيم.
وي استان سيستان و بلوچستان را مورد توجه مسوولان نظام و انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: به برخي القائات كه سعي در بيتوجه نشان دادن به اين استان است توجه نكنيد و در اين زمينه علما و روحانيت اهل سنت و شيعه نقش مهمي دارند.
پورمحمدي تصريح كرد: اگر در بررسي مولفههاي پيشرفت و امنيت منطقه سيستان و بلوچستان به مسأله مهاجرت مردم كشورهاي همسايه شرقي به كشور از طريق سيستان و بلوچستان و همجواري با مرزي كه همواره مورد ترانزيت مواد مخدر است توجه نشود به مردم استان ظلم ميشود.
وي با بيان اينكه هر جا كه مواد مخدر رسوخ كرده، شرارت، نابساماني و ناامني را در پي داشته است گفت: بزرگترين جنايت در حق سيستان و بلوچستان اين است كه اين استان ناامن جلوه داده شود، چون در فضاي ناامني هيچ اقدامي براي پيشرفت و سرمايهگذاري نميتوان انجام داد.
پورمحمدي اظهار كرد: بايد به امت اسلامي نشان دهيم كه يد واحده هستيم و خطكشي شيعه و سني نميكنيم. به كساني كه دنبال توطئه و تفرقهافكني هستند اجازه فعاليت ندهيد.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در بخش ديگري از سخنان خود به بحث نظارت اشاره كرد و گفت: در كشور نظارت، كم است و نبود نظارت صحيح يكي از علل به نتيجه نرسيدن اقدامات و برنامههاست.
وي با بيان اينكه در كشور قانون و مديران خوب وجود دارد افزود: نظارت براي سلامت و رشد جامعه و اجراي صحيح برنامههاي مختلف ديني و اجرايي نياز ضروري است.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]