واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پرورشي آموزش و پرورش گيلان: توجه به دوره تحصيلي ابتدايي ضرورت دارد
خبرگزاري فارس: معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش گيلان گفت: بيتوجهي به دوره تحصيلي ابتدايي مشكلات زيادي در آينده تحصيلي افراد به وجود ميآورد.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، علي روحي عصر امروز در همايش آموزش و ارزشيابي درس هديههاي آسماني در مركز تربيت معلم بنتالهدي صدر اين شهر افزود: تغيير عنوان برخي از مباحث آموزشي اثرات خوبي در تغيير نگرش و شيوه آن داشته است.
وي اظهار داشت: همان طور كه تغيير عنوان كتاب تعليمات ديني به هديههاي آسماني نگاهها را تغيير داد بهتر است براي دوره ابتدايي عنوان ديگري مانند دوره پايه يا اساس گذاشته شود.
روحي دوران ابتدايي را مبناي شكلدهي دوران تحصيلي دانست و تصريح كرد: دوره آموزش ابتدايي با بيتوجهي نگاه ميشود در حالي كه حساسيت و جايگاه خاصي دارد.
معاون پرورشي آموزش و پرورش گيلان با بيان اينكه گريز از دوره ابتدايي در بسياري از معلمان ديده ميشود، تصريح كرد: نگاه امروز به دوران ابتدايي نشاندهنده مظلوميت اين دوره بوده و علت آن احتمالاً كمتر بودن جاذبههاي شغلي و مشكلات معلمان اين بخش است.
وي با تاكيد بر ضرورت اصلاح نگرش در دوره ابتدايي اذعان داشت: معلمان دوره ابتدايي نسبت به دورههاي تحصيلي مشكلات بيشتري دارند اما موفقتر از ديگر معلمان عمل ميكنند.
روحي انجمنهاي علمي معلمان در دورههاي مختلف تحصيلي را انجمنهاي نوپا و تازه تاسيس توصيف كرد كه نيازمند كمك و مساعدت آموزش و پرورش است و بايد در همه دروس تقويت شوند.
وي استفاده از ظرفيتهاي انجمنهاي علمي دروس در ارتقاي كيفيت تدريس آنها را حائز اهميت دانست و افزود: يكي از صدمههايي كه در حال حاضر به آموزش و پرورش وارد ميشود فقدان هدفهاي رفتاري در كتابها و سرفصلهاي درسي است كه كمتر مورد توجه قرار گرفت.
به گفته معاون پرورشي آموزش و پرورش گيلان موضوعهاي درسي در حال حاضر كمترين پيامها را دارد در حالي كه طبق نظر كارشناسان تمام تلاشها بايد در راستاي رسيدن به هدفهاي رفتاري در كتابها و درسها باشد.
رئيس انجمن علمي آموزشي معلمان ابتدايي و دبير كميته علمي اين همايش نيز اظهار داشت: اين همايش براي نخستين بار در كشور برگزار ميشود و هدف اصلي آن دستيابي به اهداف واقعي كتاب هديههاي آسمان كه در دوره ابتدايي تدريس ميشود، است.
مليحه ساداتجابري افزود: مباني اعتقادي افراد در دوران كودكي پايهگذاري ميشود و بسياري از ناهنجاريها به دليل عدم وجود مباني اعتقادي در كودكي است بنابراين بايد تلاش كرد كه با رشد ديني و معنوي كودكان از طريق تدريس صحيح كتاب هديههاي آسمان در دوران ابتدايي زمينه رشد فكري آنان فراهم شود.
وي با اشاره به دوره يكساله برنامهريزي اين همايش تصريح كرد: 600 نفر از معلمان دوره ابتدايي گيلان در اين همايش علمي ثبت نام كردند و 120 مقاله و روش تدريس به دبيرخانه همايش ارسال شد.
ساداتجابري از دو داوري جداگانه در مورد مقالههاي ارسالي ياد كرد و بيان داشت: 15 مقاله براي قرائت در همايش انتخاب شد و 20 مقاله نيز به صورت پوستر ارائه ميشود.
به گفته وي برگزاري اين همايش نشان داد كه معلمان در نگارش مقالههاي علمي ضعفهايي دارند.
ساداتجابري اظهار اميدواري كرد: برگزاري همايش آموزش و ارزشيابي درس هديههاي آسمان بتواند به معلمان براي به كارگيري روش مناسب تدريس كمك كند.
انتهاي پيام/ش10
چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]