تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره‏هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شيطا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860880463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نام گرافيست ايراني در كتاب استادان جديد طراحي پوستر دنيا


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: نام گرافيست ايراني در كتاب استادان جديد طراحي پوستر دنيا
مهدي سعيدي كه يكي از گرافيست‌هاي فعال و جوان ايراني است، به‌عنوان يكي از 30 طراح گرافيك در كتاب "استادان جديد طراحي پوستر" معرفي شده كه به زودي توسط انتشارات راكپورت منتشر خواهد شد.


ايلنا: مهدي سعيدي از انتشار كتابي باعنوان "استادان جديد طراحي پوستر" در دنيا خبر داد كه نام وي به عنوان 30 طراح گرافيك مطرح شده است.

مهدي سعيدي، طراح گرافيك در گفتگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به مطلب فوق گفت: كتابي باعنوان "استادان جديد طراحي پوستر" به زودي توسط انتشارات راكپورت منتشر خواهد شد كه فقط از 30 طراح گرافيك بين‌المللي‌ از كشورهاي مختلف دنيا براي اين كتاب دعوت به عمل آمده كه خوشبختانه من يكي از اين 30 نفر هستم. از ويژگي‌هاي اين كتاب مي‌توانم به مصاحبه‌هاي جذابي كه با موضوع گرافيك و به‌ويژه طراحي پوستر با هريك از اين هنرمندان شده؛ اشاره كنم.

وي با اشاره به اينكه اين كتاب به چهار زبان مهم دنيا "انگليسي، فرانسه، اسپانيايي و آلماني" منتشر خواهد شد، گفت: اين كتاب قرار است در 40 هزار نسخه چاپ و در سراسر جهان توزيع شود.

مهدي سعيدي با اشاره به انتشار كتاب آثارش در ايران گفت: مجموعه آثارم باعنوان "از خط تا خط" با قطع وزيري توسط نشر آبان به دو زبان فارسي و انگليسي در 400 صفحه به زودي منتشر خواهد شد كه مقدمه اين كتاب توسط طراحان مطرح بين‌المللي: آلن لوكرنك از فرانسه، يوجيساتو از ژاپن، نيكولاتروكسلر و رنه ونر از سوئيس نوشته شده است.

وي گفت: اين كتاب منتخبي از آثارم است كه شامل تمام بخش‌هاي گرافيك از سال 1999 تا حال حاضر است. اين كتاب شامل تايپوگرافي وطراحي‌هايي با الهام از خوشنويسي است.

اين طراح گرافيك در خاتمه گفت: از ويژگي اين كتاب مي‌توانم به پيش طراح هايي كه در كنار كار نهايي به تصويركشيده شده، اشاره كنم.

مهدي سعيدي متولد 1358 تهران و عضو انجمن صنفي طراحان گرافيك ايران است كه در رشته هنر و طراحي از انگلستان فارغ‌التحصيل شده است. همكاري و حضور در بيش از 58 نمايشگاه جهاني در كشورهاي مختلف ازجمله ايران، سوييس، فرانسه، آمريكا، لهستان، هلند، بلژيك، جمهوري چك، ژاپن، اكراين، مكزيك، اسلواكي و روسيه.

وي برنده جايزه از جشنواره‌هاي مختلف همچون جايزه ويژه هفتمين دوسالانه جهاني پوستر مكزيك، جايزه سوم جشنواره جهاني پوستر خاركف(اكراين)، جايزه رييس‌جمهور ايالت ترانوا از سه‌سالانه جهاني پوستر اسلواكي، نفر اول دوسالانه پوستر جهان اسلام، دريافت بورس مطالعاتي ـ تحقيقاتي و سفر به پاريس است.

تعدادي از آثار مهدي سعيدي در كتاب‌ها و مجله‌هاي معتبر در سراسر جهان منتشر شده، ازجمله كتاب گزيده آثار وي كه در مركز ژورژ پومپيدو پاريس منتشر شد. همچنين تعدادي از آثار اين هنرمند در موزه اوزاكي (ژاپن)، موزه ورشو (لهستان)، موزه پوستر آمستردام (هلند)، موزه پوستر مدرن توياما (ژاپن)، موزه پوستر ترانوا (اسلواكي) و مركز هنري ژورژ پمپيدو پاريس انتخاب شده است.
پايان پيام

يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2406]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن