واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جانشين سپاه فتح استان كهگيلويه و بويراحمد:رشادت رزمندگان در دوران دفاع به علت ضعف در اطلاع رساني ثبت نشده است
خبرگزاري فارس: جانشين فرماندهي سپاه فتح كهگيلويه و بوير احمد گفت: در دوران دفاع مقدس به علت ضعيف بودن در بعد رسانه واطلاع رساني رشادت رزمندگان نوشته و ثبت نشد از اين نظر در بن بست قرار گرفتيم.
علي اصغر حبيبي در گفتگو با خبرنگار فارس در ياسوج افزود: در هر كجاي دنيا در تاريخهاي مختلف سعي كردند در رابطه با قهرمانان و اسطورههاي خود حق مطلب را ادا كنند و اقدامات قهرمانانه نسلهاي گذشته خود را ثبت و ضبط كنند.
وي خاطر نشان كرد: در دوران دفاع مقدس به علت ضعيف بودن در بعد رسانه عملكرد نيروهاي خوب و كارآزموده ما كمتر نوشته شد و ما از اين نظر در بن بست قرار گرفتهايم.
حبيبي در همين رابطه اذعان داشت: البته تعدادي از رزمندگان قلم به دست شده و قسمتي از خاطرات خود را نوشتند، ولي در حقيقت ما نتوانستيم اقدام معنوي رزمندگان را به خوبي ثبت و ضبط كنيم.
جانشين فرماندهي سپاه فتح در مورد اهداف راهيان نور اظهار داشت: ما در قالب كاروانهاي راهيان نور بايد نستل جوان را از اتفاقات و واقعيات تلخ و شيريني كه در 2 هزاركيلومتراز سرزمين ايران اسلامي كه مورد تجاوز دشمن قرار گرفته با خبر كنيم.
وي تأكيد كرد: ما نبايد اسطورههاي غير قابل تقليد داشته باشيم چون همين بچه دبستانيها، دبيرستانيها و دانشگاهيها بودند كه بدون آموزش رفتند و موازنه قدرت را در سالهاي اول جنگ به نفع جمهوري اسلامي ايران رقم زدند.
جانشين سپاه فتح استان در ادامه افزود: يادمان شهدا به سپاه واگذار شدهاند و ما در نظر داريم كه اين اردوها را به صورت سالانه برگزار شود نبايد اعزام كاروان راهيان نور را فقط بر روي 20 روز آخر سال تدارك ببينيم.
حبيبي تصريح كرد: تعداد افرادي كه امسال در قالب كاروانهاي راهيان نور به مناطق جنگي اعزام ميشوند از 4هزار نفر به 7 هزار نفر افزايش يافته است.
وي تصريح كرد: سپاه براي سالهاي آينده در نظر دارد راهيان نور را به كاروانهاي مردمي واگذار كند هر چند در حال حاضر هم اين كاروانها با مشاركتهاي مردم صورت ميگيرند و اين امر بايد يك سنت حسنه تبديل شود.
جانشين فرماندهي سپاه فتح استان خاطر نشان كرد: با هماهنگيهايي كه با آموزش و پرورش و بنياد شهيد شده است تعداد افرادي كه امسال در قالب كاروانهاي راهيان نور به مناطق جنگي اعزام ميشوند از 4 هزار نفر به 7 هزار نفر افزايش يافته است كه توجه خاص ما به نسل جوان و كساني است كه تا به حال به مناطق جنگي نرفتند.
وي در رابطه با استراتژي فرهنگي سپاه بيان كرد: براي هر نظام مهندسي بشري بايد يك برنامه تعريف كرد و نظام فرهنگي موجود در كشور ما برگرفته از روح خدامحوري است و انسان در اين استراتژي فرهنگي به عنوان موجود مادي و خود پرست مطرح نشده است بلكه به عنوان جانشين خدا بر روي زمين مطرح شده است پس اين تعبير براي انسان در نظام فرهنگي ديني باعث تفاوتهاي عمده با ديگر استراتژيهاي فرهنگي شده است.
حبيبي در همين ارتباط افزود: استراتژي سپاه تقويت فرهنگ معنويت و حاكم شدن فرهنگ معنويت در جامعه است كه تا كنون انتقال اين فرهنگ به نسل جوان به علت خارج شدن از روح معنوي به مادي گرايي ضعيف انتقال پيدا كرده است.
انتهاي پيام/ب20
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]