محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840542643
بررسي يادداشت تفاهم هاي داخلي در اكو
واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: بررسي يادداشت تفاهم هاي داخلي در اكو
اكو در يك نگاه (4)تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:سازمان همكاري اقتصادي (اكو) در آغاز سازمان سه جانبهاي بود كه ايران، پاكستان و تركيه بنيانگذاران آن بودند. اين سازمان احيا شده سازمان همكاري منطقهاي براي عمران (آر.سي.دي) بود.
* موافقنامه چارچوب همكاريهاي تجاري اكو
اين موافقتنامه در ششم ماه مارس سال 2000 در شهر تهران، از سوي نمايندگان 8 كشور عضو (كليه اعضا به جز تركمنستان و ازبكستان) به امضا رسيد. متعاقب آن با توجه به تصويب و تاييد مقامات شش كشور آذربايجان، ايران، قزاقستان، قرقيزستان، پاكستان و تركيه، به موجب ماده 14 موافقتنامه كه تاييد و تصويب پنج كشور عضو را جهت اجراي موافقتنامه كافي دانست، اجرايي شدن موافقتنامه محقق شد.
اين موافقتنامه با شناسايي زمينههاي گسترده همكاريهاي تجاري بين كشورهاي عضو، آنها را تحت پوشش قرار ميدهد. در حال حاضر اقدامات مختلفي كه در موافقتنامه به آنها اشاره شده از جمله موافقتنامه بازرگاني اكو، بانك توسعه و تجارت اكو و موسسه بيمه اتكايي اكو، برقراري شبكه تجاري، برگزاري كارگروهها، سمينارها و نمايشگاههاي بازرگاني مختلف در همين چارچوب صورت پذيرفته است.
* موافقتنامه تجاري اكو
اين موافقتنامه در هفدهم جولاي سال 2003 در شهر اسلام آباد پاكستان توسط نمايندگان پنج كشور افغانستان، ايران، پاكستان، تاجيكستان و تركيه به امضا رسيد و سپس در بيست و چهارم آوريل 2008 پس از تاييد و تصويب مقامات پنج كشور امضا كننده به اجرا گذاشته شد.
يك پروتكل ضمائم چهارگانه جهت اين موافقتنامه در تاريخ هفتم ژوئيه 2005 در شهر استانبول تركيه به امضا رسيد.
در پاراگرف اول ماده 39 موافقتنامه ضرورت اجرايي شدن موافقتنامه 30 روز پس از وصول اسناد تاييد و تصويب شده موافقتنامه ذكر شده است. با تصويب جمهوري اسلامي ايران به عنوان پنجمين كشور عضو، و واگذاري سند تصويب شده به دبيرخانه اكو، «اكوتا» از بيست و چهارم آوريل 2008 به مرحله اجرا گذاشته شد.
نخستين نشست شوراي هماهنگي اكوتا در تاريخ 22 - 12 مي 2008 در شهر مرسين تركيه برگزار شد. در اين نشست كشورهاي امضاكننده موافقتنامه، قاطعانه متعهد شدند نسبت به تهيه فهرست نهايي تا سي و يكم اكتبر 2008 اقدام كنند. از آنجا كه تنها دو كشور امضاكننده، فهرستهاي خود را تهيه كردهاند، امكان اعمال فهرست مثبت تهيه شده از سوي دبيرخانه در بخش تعرفهها از اول ژانويه 2009 امكانپذير نبوده است.
* موافقتنامه تشويق و حمايت از سرمايهگذاري متقابل
اين موافقتنامه در هفتم ماه جولاي سال 2005 در شهر استانبول تركيه به امضاي نمايندگان چهار كشور عضو افغانستان، آذربايجان، ايران و تركيه رسيده است و از آنجا كه تاكنون از سوي مقامات هيچ يك از امضاكنندگان، مورد تاييد و تصويب قرار نگرفته به مرحله اجرا نيز در نيامده است.
براساس ماده 2 موافقتنامه، اجرايي شدن آن حداكثر دو ماه پس از تسليم مصوبه چهارمين كشور امضا كننده خواهد بود.
* موافقتنامه ايجاد بانك اطلاعات قاچاق و تقلبات گمركي
اين موافتنامه در تاريخ هفتم ژوئيه سال 2005 در شهر استانبول تركيه به امضاي نمايندگان شش كشور عضو افغانستان، آذربايجان، ايران، پاكستان، تاجيكستان و تركيه رسيده است. از آنجا كه هنوز از سوي مقامات هيچ يك از امضاكنندگان، مورد تاييد و تصويب قرار نگرفته، به مرحله اجرا نيز در نيامده است.
اجرايي شدن اين موافقتنامه 30 روز پس از دريافت سند تصويب شده چهارمين كشور امضاكننده خواهد بود.
* يادداشت تفاهم تاسيس شركت بيمه اتكايي اكو
اين يادداشت تفاهم در تاريخ پانزدهم مارس سال 1995 توسط سه كشور بنيانگذار ايران، پاكستان و تركيه به امضا رسيد و بلافاصله پس از امضا به مرحله اجرا گذاشته شد.
اين يادداشت تفاهم به اساسنامه تاسيس شركت بيمه اتكايي اكو ملحق شده است. به موجب ماده 4 عهدنامه ازمير با ائتلاف سه كشور بيمه اتكايي اكو در 12 مارس 1997 تاسيس و مقر آن شهر آنكارا تركيه تعيين شده بود.
مطابق پاراگراف اول يادداشت تفاهم اين مقر از اول ژانويه سال 1996 از آنكارا تركيه به كراچي پاكستان انتقال يافته است. از آن زمان شركت بيمه اتكايي پاكستان مديريت، بيمه اتكايي مشترك سه كشور را عهده دار بوده، به موجب ماده 2 يادداشت تفاهم، پس از تاسيس شركت بيمه اتكايي اكو، بيمه اتكايي مشترك به شركت تاسيس شده منتقل خواهد شد.
نشست داخلي سهجانبه كارشناسان ارشد، در تاريخ 14 و 15 مي سال 2007 در شهر اسلام آباد پاكستان مواد موافقتنامه تاسيس بيمه اتكايي اكو را نهايي كردند. ايران و تركيه آمادگي خود را جهت امضاي اسناد اعلام كردند.
در نوزدهمين نشست شوراي برنامهريزي منطقهاي، از پاكستان در خواست شد تا در اسرع وقت ميزباني روساي شركتهاي بيمه كشورهاي عضو را جهت امضاي اين موافقتنامه عهدهدار شود.
* يادداشت تفاهم در مورد قاچاق و تقلبات گمركي مواد مخدر
اين يادداشت تفاهم در تاريخ نهم مي سال 1998 از سوي كليه كشورهاي عضو امضاء و بلافاصله به مورد اجرلا گذاشته شد.
مطابق ماده 15 يادداشت تفاهم، اعتبار يادداشت تفاهم تا پايان هشتم مي 2008 ميباشد، در صورت عدم وصول هرگونه اطلاعيهاي از سوي اعضا قبل از تاريخ انقضا، مدت اجراي يادداشت تفاهم براي پنج سال ديگر به طور خودكار تمديد ميشود. بنابراين با توجه به تمديد صورت گرفته يادداشت تفاهم تا ماه مي سال 2013 معتبر ميباشد.
* همكاريهاي سازمان همكاري اقتصادي (اكو) با ساير نهادها و سازمانهاي منطقهاي و بينالمللي
عهدنامه ازمير ايجاد و گسترش روابط با ديگر سازمانهاي منطقهاي و بينالمللي را توصيه كرده است. گسترش تعداد اعضاي اكو سبب شد تا اين سازمان بتواند در مهرماه 1372 موقعيت ناظر را در سازمان ملل متحد (مجمع عمومي) كسب كند. اين امر زمينه مناسبي را براي ايجاد روابط نزديك و گسترده اكو با سازمانهاي بينالمللي فراهم كرد. اكو موفق شده است با سازمانهاي منطقهاي و بينالمللي مختلف و ارگانهاي مهم وابسته به سازمان ملل كه در زمينه توسعه اقتصادي - اجتماعي فعاليت دارند، موافقتنامههاي همكاري متقابل امضاء كند. سازمان اكو، در جهت دستيابي به نتايج ترسيم شده در موافقتنامهها و يادداشتهاي فوق و همچنين به اجرا گذاردن پروژههاي متعدد از همكاري و منابع سازمانهاي منطقهاي و بينالمللي بهرهمند بوده كه اين همكاريها در قالب موافقتنامهها، تفاهمنامهها و يادداشتهاي تفاهم مختلف صورت گرفته است، فهرست اين قراردادها به شرح ذيل ميباشد.
الف) موافقتنامهها
1) موافقتنامه ارتباط بين سازمان همكاري اقتصادي (اكو) و سازمان توسعه صنعتي سازمان ملل متحد (يونيدو) اين موافقتنامه در 25 ژانويه سال 1994 در تهران به امضا رسيد.
تفاهمنامه بين اكو و فائو در خصوص حمايتهاي مالي جهت اجراي پروژهه درون منطقه اي TCP. اين تفاهمنامه در 4 اكتبر سال 2007 به امضا رسيد.
2) تفاهمنامه بين اكو و موسسه توسعه و تحقيقات كشاورزي جمهوري اسلامي ايران در خصوص تاسيس شبكه بيوتكنولوژي كشاورزي اكوو اين تفاهمنامه در 20 ژانويه سال 2008 در تهران به امضا رسيد.
3) موافقتنامه مشاورت فني (اعطاي وام) بين اكو و بانك توسعه اسلامي. اين موافقتنامه در 7 ژانويه 2009 به امضاء رسيد.
ب) يادداشتهاي تفاهم بين اكو و موسسات سازمان ملل متحد
1) يادداشت تفاهم بين اكو و كميسيون اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل براي آسيا و اقيانوسيه (اسكاپ). اين يادداشت تفاهم در هفتم جولاي 1993 در استانبول به امضا رسيد.
2) يادداشت تفاهم بين اكو و صندوق كودكان سازمان ملل متحد (يونيسف). اين يادداشت تفاهم در بيست و پنجم ژانويه 1994 در تهران به امضا رسيد.
3) يادداشت تفاهم بين اكو و صندوق جمعيتهاي سازمان ملل متحد (UNFPA). اين يادداشت تفاهم در چهارم اكتبر 1994 در نيويورك به امضا رسيد.
4) يادداشت تفاهم بين اكو و برنامه كنترل بينالمللي مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNDCP). اين يادداشت تفاهم در پانزدهم مارس 1995 در استانبول به امضا رسيد.
5) يادداشت تفاهم بين اكو و برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) اين يادداشت تفاهم در پانزدهم مارس 1995 در استانبول به امضا رسيد.
6) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان آموزش، علوم و فرهنگ سازمان ملل متحد (يونسكو). اين يادداشت تفاهم در شانزدهم نوامبر 1995 به امضا رسيد.
7) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان كشاورزي و غذاي سازمان ملل متحد (فائو). اين يادداشت تفاهم در هشتم دسامبر 1977 در تهران به امضا رسيد.
8) يادداشت تفاهم بين اكو و كنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنكتاد). اين يادداشت تفاهم در بيست و سوم نوامبر 1999 به امضا رسيد.
9) يادداشت تفاهم بين اكو و مركز تجارت بينالملل وابسته به آنكتاد و سازمان تجارت جهاني. اين يادداشت تفاهم در سيزدهم مارس 2001 به امضا رسيد.
10) يادداشت تفاهم بين اكو و كميسيون اقتصادي ملل متحد براي اروپا (UNECE). اين يادداشت تفاهم در بيست و چهارم 2003 به امضا رسيد.
11) يادداشت تفاهم بين اكو و برنامه محيط زيست ملل متحد (UNEP). اين يادداشت تفاهم در هجدهم آگوست 2004 به امضا رسيد.
ج) يادداشتهاي تفاهم بين اكو و سازمانهاي بينالمللي
1) يادداشت تفاهم بين اكو و مركز بينالمللي براي تحقيقات كشاورزي در مناطق خشك (ICARDA). اين يادداشت تفاهم در هشتم ژوئن 1999 در شهر حلب سوريه به امضا رسيد.
2) يادداشت تفاهم بين اكو و اتحاديه بينالمللي راههاي آهن (UIC). اين يادداشت تفاهم در سي و يكم ژانويه 2001 در تهران به امضا رسيد.
3) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان همكاري راههاي آهن (OSJD). اين يادداشت تفاهم در هفدهم سپتامبر 2001 در شهر ورشوي لهستان به امضا رسيد.
4) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان گمرك جهاني (WCO). اين يادداشت تفاهم در هفدهم مارس 2003 در بروكسل به امضا رسيد.
5) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان زمين شناسي جهاني (WMO). اين يادداشت تفاهم در بيستم دسامبر 2004 به امضا رسيد.
6) يادداشت تفاهم بين اكو و دبيرخانه استراتژي بينالمللي براي كاهش بلاياي سازمان ملل متحد (UN/ISDR). اين يادداشت تفاهم در نهم مي 2007 در تهران به امضا رسيد.
7) يادداشت تفاهم بين اكو و اتحاديه جهاني پست (UPU). اين يادداشت تفاهم در بيستم نوامبر 2008 در شهر تهران به امضا رسيد.
8) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان بينالمللي براي مهاجرت (IOM). اين يادداشت تفاهم در بيست و هفتم ژانويه 2009 در شهر ژنو به امضا رسيد.
د) يادداشتهاي تفاهم بين اكو و سازمانهاي منطقهاي
1) يادداشت تفاهم بين اكو و بانك توسعه اسلامي (IDB). اين يادداشت تفاهم در هفتم جولاي 1993 در استانبول به امضا رسيد.
2) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان كنفرانس اسلامي (OIC). اين يادداشت تفاهم در سيام سپتامبر 1994 در نيويورك به امضا رسيد.
3) يادداشت تفاهم بين اكو و طرح كلمبو (CP). اين يادداشت تفاهم در سيزدهم مي 2003 به امضا رسيد.
4) يادداشت تفاهم بين اكو و دبيرخانه انجمن آسياي جنوب شرقي (آسهآن). اين يادداشت در هجدهم ژانويه 2006 به امضا رسيد.
5) يادداشت تفاهم بين اكو و سازمان همكاري شانگهاي (SCO). اين يادداشت تفاهم در يازدهم دسامبر 2007 در عشق آباد به امضا رسيد.
6) يادداشت تفاهم بين اكو و اتحاديه حمل و نقل بينالمللي جادهاي (IRU). اين يادداشت تفاهم در پانزدهم مي 2008 در استانبول به امضا رسيد.
7) يادداشت تفاهم بين اكو و كنفرانس عمل متقابل و معيارهاي محرمانه ساختمان در آسيا (CICA). اين يادداشت تفاهم در بيست و پنجم آگوست 2008 در آلماتي به امضا رسيد.
8) يادداشت تفاهم بين اكو و كميسيون اروپا (EC). در خصوص اجراي پروژههايي كه از سوي كميسيون اروپا در خصوص مبارزه عليه جريان قاچاق مواد مخدر از و به افغانستان تامين اعتبار شده است. اين يادداشت تفاهم در سوم فوريه 2009 در تهران به امضا رسيد.
در يك جمع بندي ميتوان گفت كه هدف عمده اكو از برقراري روابط همكاري با سازمانهاي بينالمللي، گرفتن كمكهاي فني و مالي ميباشد كه در برخي از اين طرحها سازمان اكو توانسته است دهها ميليون دلار كمك مالي و فني جذب كند. همكاري اكو با آژانسهاي تخصصي سازمان ملل به نحو رضايت بخشي در حال توسعه ميباشد و از بين اين آژانسها UNDP - ESCAP- UNIDO- UNCTAD- UNFPA از فعالترين سازمانهاي تامين كننده كمكهاي مالي به اكو هستند.
به اين فهرست ميتوان بانك توسعه اسلامي (IDB) و كميسيون اروپا EC را نيز اضافه كرد.
تعدادي از پروژههاي مشترك انجام شده يا در دست اجراي اكو و سازمانهاي بينالمللي و منطقهاي به شرح زير ميباشد.
- برنامه عمران سازمان ملل (UNDP) مبلغ يك ميليون دلار در چارچوب پروژه ظرفيت سازي دبيرخانه اكو در اختيار اكو قرار داده است. بخشي از اين مبلغ براي تجهيز كتابخانه دبيرخانه به كتب، نشريات، كامپيوتر و شبكه اينترنت هزينه شده است. علاوه بر اين در چارچوب اين برنامه 14 مشاور در زمينههاي مختلف شامل حمل و نقل، ترانزيت، تجارت، كشاورزي و ساير موضوعات مرتبط با اكو مطالعاتي را تهيه و ارائه كردهاند.
- همچنين در پروژه مشتركي بين سازمان همكاري اقتصادي (اكو) و برنامه عمران سازمان ملل (UNDP) كه در سال 2002 به اجرا در آمده، به منظور اجراي برنامه توسعه تجارت اكو، راه حلهاي ممكنه جهت حذف موانع تعرفهاي و غير تعرفهاي مورد بررسي قرار ميگيرد تا راههاي عملي جهت كاهش موانع تجاري در منطقه اكو ارائه شود.
اين پروژه نه تنها تجزيه و تحليلهاي فني در اختيار دبيرخانه در خصوص تجارت و سرمايهگذاري موثر قرار ميدهد، بلكه پايههايي جهت همكاريها و آموزشهاي آتي منطقه فراهم ميسازد.
- سازمان توسعه صنعتي ملل متحد (UNIDO) به منظور تهيه تحليل جامع سياستهاي صنعتي كشورهاي عضو اكو به سازمان كمك ميكند و در اين راستا دوره آموزشي مديريت فناوري و مذاكرات انتقال فناوري در سال 2001 در تهران برگزار كرد. اخيراً نيز يونيدو پروژهاي را به منظور شناسايي موانع فني تجاري در منطقه اكو به اعتباري بيش از سيصد هزار دلار تصويب كرده است.
- برنامه كنترل مواد مخدر سازمان ملل (UNDCP) در زمينه تاسيس واحد كنترل مواد مخدر با اكو همكاري دارد. برنامه كنترل بينالمللي مواد مخدر سازمان ملل جهت اجراي اين پروژه كه در دو مرحله به اجرا گذاشته ميشود مبلغ 780000 دلار تخصيص داده است.
مرحله اول پروژه با هزينهاي بالغ بر 105750 دلار از سال 1999 آغاز و در دسامبر 2002 پايان يافت.
مرحله دوم نيز با هزينهاي بالغ بر 624850 دلار از سال 2001 آغاز و در سال 2004 خاتمه يافته است.
- در دسامبر 1997 نخستين يادداشت تفاهم همكاري بين اكو و FAO (سازمان خواربار و كشاورزي ملل متحد) امضا شد و پس از آن و روابط دو سازمان به منظور شناسايي زمينههاي همكاري طي پروژههاي مختلف ادامه داشته است. از جمله اين پروژهها، پروژه اصلاح بذر، فراهم كردن شرايط امنيت غذايي در منطقه اكو به ارزش 372000 دلار و پروژه تامين شبكه بيوتكنولوژي كشاورزي ميباشد.
- بانك توسعه اسلامي در چارچوب اعطاي كمك مالي به اكو مبلغ 400 هزار دلار جهت مطالعه امكان سنجي پروژه اتصال شبكههاي برق كشورهاي اكو به يكديگر اختصاص داده است.
- همچنين در سال 1999 بانك توسعه اسلامي IDB كمك مالي به ميزان 272000 دلار جهت عمليات حمل و نقل چند منظوره در منطقه اكو در اختيار سازمان همكاري اقتصاد اكو قرار داده است.
و) حضور اكو در محافل بينالمللي
اكو به عنوان عضو ناظر در WTO شناخته شده و در جلسات آن شركت ميكند و تاكنون دو سمينار مشترك درباره مذاكرات تجارت و منطقه گرايي برگزار شده است.
- روابط اكو و ASEAN از سال 1995 شروع شده و همه ساله اجلاس مشترك وزراي خارجه دو سازمان در حاشيه اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل برگزار ميشود. همچنين يك گروه مطالعاتي بين دو سازمان ايجاد شده تا راهكارهاي عملي همكاري بين دو سازمان در زمينههايي كه قبلا مشخص شده بررسي و پيشنهاد كنند.
- تمايل روزافزوني از سوي كشورهاي همسايه و يا خارج از منطقه براي ايجاد روابط همكاري با اكو به صورت طرف گفتگو و ناظر مشاهده ميشود. (روسيه، گرجستان، ارمنستان، عراق، اوكراين، مكزيك، بنگلادش، روماني).
البته هنوز سند مقررات مربوطه به نحوه اين همكاري در اكو نهايي نشده است ولي روي اين مسئله كه طرف گفتگو با كشورها و سازمانهاي مختلف به طور كلي تسهيل شود، اتفاق نظر وجود دارد.
- تصميم گرفته شده كه در مراكز استقرار سازمانهاي اقتصادي بينالمللي گروه سفراي اكو جهت هماهنگي مواضع و اتخاذ نظرات مشترك همكاري كنند. شوراي وزيران در نهمين اجلاس خود در باكو شرح وظايف اين گروه را تصويب و مقرر كرد كه گروه مذكور در وهله اول علاوه بر نيويورك در ژنو، رم، جده، وين و بانكوك ايجاد شود.
ز) طرحهاي عمل همكاري منطقهاي
سازمان همكاري اقتصاد اكو طي 17 سال گذشته، به منظور توسعه و تحكيم همكاريها در زمينههاي مختلف، طرحهاي عمل و راهبردهاي متعددي را به تصويب نشستهاي وزارتي و سطح بالاي خود رسانده است كه اهم آنها عبارت از:
- طرح توسعه بخش حمل و نقل در منطقه اك. اين طرح در اولين اجلاس وزراي حمل و نقل و ارتباطات در تاريخ 25 نوامبر 1993 در شهر آلماتي به تصويب رسيد.
- طرح عمل همكاري بين كشورهاي عضو در زمينه محيط زيست. اين طرح اولين اجلاس وزراي محيط زيست در تاريخ 15 - 13 نوامبر 2002 در شهر تهران به تصويب رسيد.
- طرح عمل مديريت خشكسالي. اين طرح عمل در دومين اجلاس وزراي كشاورزي در تاريخ 7 - 6 دسامبر 2004 در شهر آنتاليا به تصويب رسيد.
- طرح عمل همكاريهاي صنعتي بين اعضاي اكو. اين طرح عمل در اولين اجلاس وزراي صنايع در تاريخ 28 - 25 ژانويه در تهران به تصويب رسيد.
- طرح عمل همكاري صنعتي بين اعضاي اكو در خصوص حقوق مالكيت صنعتي. اين طرح عمل در سومين اجلاس وزراي صنايع در تاريخ 30 نوامبر سال 2006 در شهر لاهور به تصويب رسيد.
- طرح عمل اصلاح شده در خصوص كنترل مواد مخدر. اين طرح عمل در دومين اجلاس وزراي كشور اكو در تاريخ 27 -26 مي سال 2008 در شهر عشق آباد به تصويب رسيد.
- طرح عمل ايجاد مركز انتقال تكنولوژي اكو. اين طرح عمل در سومين اجلاس وزراي صنايع اكو در تاريخ 30 نوامبر سال 2006 در شهر لاهور به تصويب رسيد.
- طرح عمل همكاري اكو در زمينه صنايع كوچك و متوسط SNEs. اين طرح عمل نيز در سومين اجلاس وزراي صنايع اكو به تصويب رسيده است.
- پيش نويس طرح عمل در خصوص فساد مالي و پولشويي. اين طرح عمل به دنبال تصميم دومين اجلاس وزراي كشور در عشق آباد در تاريخ 14 - 13 مي سال 2008 در شهر آنكارا تهيه شد.
- طرح كاري ايجاد شبكه بيوتكنولوژي. اين طرح از سوي گروه كارشناسان اكو در تاريخ 24 - 22 آوريل سال 2006 در تهران پيشنهاد شده است.
- طرح عمل ايجاد وب سايت خصوصي سازي. اين طرح به دنبال تصميمات سومين اجلاس وزراي صنايع در اولين نشست گروه كارشناسان ارشد در تاريخ 17 آوريل 2008 در شهر آنتاليا به تصويب رسيد.
- طرح عمل همكاري اكو در زمينه خصوصي سازي. اين طرح عمل در تاريخ 5 جولاي 2004 در تهران به تصويب رسيد.
- طرح عمل شروع و اجراي كريدور راه آهن چين - خاورميانه - اروپا (كريدور راهآهن ابريشم). اين طرح عمل در تاريخ 7 - 6 جولاي 2004 در شهر استانبول به تصويب رسيده است.
- طرح كاري ايجاد شبكه نانو تكنولوژي. اين طرح در تاريخ 21- 20 ماه مي سال 2008 در تهران به تصويب رسيد.
- طرح عمل توريسم. اين طرح عمل در نخستين اجلاس مسئولين و وزراي جهانگردي در اكتبر سال 2008 در تهران به تصويب رسيد.
انتهاي پيام//
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]
-
گوناگون
پربازدیدترینها