واضح آرشیو وب فارسی:حيات: در نشست رسانه اي "جشنواره پايداري ملي" عنوان شد؛فرهنگ و هنر توان دفاعي يك كشور را افزايش مي دهد
تهران- حيات
معاون فرهنگي سازمان پدافند غير عامل در نشست رسانه اي جشنواره پايداري ملي گفت: امروز قدت اصلي جوامع در دست رسانه ها و هنرمندان است و فرهنگ و هنر مي تواند نقش مهمي در افزايش توان كشور در مقابله با آسيب هاي احتمالي داشته باشد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي حيات، صبح امروز(18 اسفند) در نشست رسانه اي "جشنواره پايداري ملي" سيد محمدرضا مصطفوي؛ معاون فرهنگي سازمان پدافند غير عامل در جمع خبرنگاران رسانه هاي مختلف ضمن بيان مطالب فوق افزود: جشنواره پايداري ملي در ارديبهشت ماه سال آينده در بخش هاي ديداري و شنيداري شامل فيلم و برنامه هاي تلويزيوني، ادبيات، هنرهاي نمايشي و تجسمي و مطبوعات برگزار مي شود و علاقمندان مي توانند آثار خود را به دبيرخانه اين رويداد ارايه نمايند.
مصطفوي اجراي تدابير و رهنمودهاي مقام معظم رهبري و فرهنگ سازي در امر توسعه پدافند غير عامل را از جمله اهداف سازمان پدافند غير عامل برشمرد و ادامه داد: افزايش سرمايه اجتماعي و مشاركت اجتماعي همه گروه ها و همچنين بهره گيري بيشتر از توان نخبگان كشور در پدافند غير عامل از ديگر برنامه هاي مورد نظر جشنواره پايداري ملي است.
وي همچنين به ارايه توضيحاتي درخصوص مساله پدافند غير عامل پرداخت و گفت: پدافند غير عامل كه شما مي توانيد آن را دفاع غير عامل نيز بناميد مجموعه اقدامات غير مسلحانه اي است كه براي كاهش آسيب پذيري زيرساخت هاي حياتي، حساس و مهم يك كشور در مقابل حمله خارجي اعمال مي شود.
مصطفوي ادامه داد: اين مساله هم اكنون در سطح جهاني به ويژه در كشورهاي در حال توسعه و كشورهاي توسعه يافته به شدت اهميت يافته است و در سه سطح تعريف شده، كه سطوح دوگانه كاهش آسيب پذيري ملي در مقابله با دشمن و مديريت بحران در چارچوب وظايف سازمان پدافند غير عامل است.
وي افزود: كميته پدافند غير عامل به فرمان مقام معظم رهبري آغاز به كار كرد و پس از گردش كاري كه توسط دكتر جلالي رييس سازمان به ايشان ارايه شد به يك سازمان تبديل شد كه با ماهيتي نظامي اهدافي غير نظامي و ماموريتي فرهنگي را عهده دار است.
معاون فرهنگي سازمان پدافند غير عامل، 14 موضوع مورد نظر در برگزاري جشنواره "پايداري ملي" را به اين شرح توضيح داد: آموزش عمومي، اتحاد ملي و انسجام اسلامي، نوآوري و شكوفايي ملي در عرصه پدافند غير عامل، لزوم هوشياري و مراقبت فرهنگي، چگونگي كاهش تاثير عمليات رواني دشمن، افزايش سرمايه اجتماعي و مشاركت مردمي، نفوذ ناپذيري فرهنگي در برابر تهديدات خارجي، فرهنگي سازي توسعه پدافند غير عامل، روش هاي حفظ بقا و حفظ منابع و سرمايه هاي كشور، استحكام و مقاوم سازي زيرساخت هاي معنوي و فرهنگي و دفاعي، مديريت بحران دفاعي، نقش و جايگاه پدافند غير عامل در حفظ دست آوردهاي جمهوري اسلامي و بيان تجربيات عملي و عملي ساير كشورها از جمله اهداف جشنواره فرهنگي و هنري پايداري ملي است.
مصطفوي همچنين به ديگر فعاليت هاي جشنواره پايداري ملي اشاره كرد و افزود: از زماني كه ما فراخوان را به صورت غير رسمي منتشر كرديم آثار زيادي در حوزه فرهنگي و هنري به دبيرخانه جشنواره رسيده و از اين بين مي توان به يك هزار اثر در حوزه نوشتاري اشاره كرد كه 823 مقاله با موضوع پدافند غير عامل از سوي معلمان وزارت آموزش و پرورش دريافت كرده ايم كه 50 عنوان از اين آثار قابل چاپ و 150 عنوان براي نمايشگاه قابل عرضه است. همچنين در جشنواره سينما حقيقت بخش ويژه اي به سينماي مستند و بحران اختصاص يافته بود و فيلمي كه با اين موضوع نيز به نمايش درآمد جايزه گرفت. در جشنواره فيلم رشد نيز فيلمي با موضوع پدافند غير عامل موفق به كسب جايزه شد.
وي در ادمه اظهار داشت: در جشنواره پايداري ملي به مناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي 30 اثر فرهنگي و هنري برتر جشنواره معرفي خواهند شد.
مصطفوي در پايان گفت: همچنين قرار است روز سه شنبه بيستم اسفند ماه از ساعت 15 و سي دقيقه تا 17 و سي دقيقه، نشستي با حضور 150 نفر از نخبگان و اهالي فرهنگ و هنر در سالن شهيد رضوان مركز بسيج سازمان صدا و سيما برگزار شود كه در اين نشست با مشاركت فعال اين عزيزان و با سخنراني دكتر جلالي؛ رييس سازمان پدافند غير عامل در خصوص اهداف سازمان و جشنواره بحث و تبادل نظر خواهد شد.
پايان پيام
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]