واضح آرشیو وب فارسی:ايپنا: دولت نهم يعني گفتمان عدالتخواهي و "نه" بزرگ به اشرافيگري
جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي تأكيد كرد:
اگرچه جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در انتخابات 84 با استدلال "صالح مقبول" دست از حمايت محمود احمدينژاد برداشت و به حمايت از محمدباقر قاليباف پرداخت اما پس از انتخابات و با آشكار شدن روش مديريتي شهردار تهران، به تدريج نسبت به گزينه انتخاباتي خود ابراز ترديد كردند. با اين حال، جمعيت ايثارگران اين بار، پالسهاي صريحي در حمايت از احمدينژاد ارسال كرده است.
به گزارش رجانيوز، اين جمعيت ايثارگران در بيانيهاي حجم عمليات رواني عليه دولت نهم و شخص رئيسجمهور را در طول ۳۰ سال گذشته بيسابقه دانست و اعلام كرد: اين جمعيت تكليف خود ميداند كه حمايت از دولت نهم و دكتر احمدي نژاد را دو چندان كند زيرا دولت نهم را همگي خادم ملت و دولتي اصولگرا و عدالت خواه ميشناسد و اصولگرايان نيز امروز وظيفه دارند تمام پتانسيل و توان كارشناسي خود را جهت موفقيت و كارآمدي دولت نهم به كار گيرند.
به گزارش روابط عمومي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، در اين بيانيه كه به مناسبت آخرين نشست فصلي دبيران استانها و مسئولين دفتر مركزي اين جمعيت صادر شده است، چنين آمده است: در سالي كه بايستي تمامي تلاش، انديشه و رويكرد خود را بر حركتهاي پويا و نوآورانه متمركز ميكرديم كه اميدواريم توانسته باشيم در اين راستا گام برداشته باشيم. لازم ميدانيم در اين روزهاي پاياني سال ۱۳۸۷نكاتي را مورد توجه و تامل قرار دهيم:
1- در سال آتي، برنامه ۵ ساله پنجم توسعه اقتصادي، فرهنگي، سياسي، كشور بايد از سوي دولت محترم نهايي و لايحه آن براي تصويب به مجلس هشتم ارائه گردد. آن گونه كه مشخص است با مساعي و اهتمام رييس جمهور و دولت محترم، تلاش درخوري براي جامعيت برنامه در حال انجام است و بر همين مبنا، اميدواريم برنامهاي متناسب با نگاه اسلامي- ايراني، مبني بر سند چشم انداز و سياستهاي ابلاغي، جامع، كلان نگر، مبتني بر توسعه عدالت محور و با پرهيز از نگرش تك ساحتي مورد تدوين قرار گيرد. در تدوين برنامه بر پايه سند چشم انداز، اجرايي شدن اصل ۴۴و توجه بايسته به عملياتي شدن مولفه هاي فرهنگي برنامه و بسط روابط و مناسبات عزتمندانه در عرصه بينالمللي بايد بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد. برنامه توسعه پنجم به مثابه خانه تكاني دولت از انحصار و واگذاري امور به دست مردم است. اميدواريم در برنامه پنجم توسعه، سربلندي بيش از پيش ملت بزرگ ايران اسلامي را شاهد باشيم.
2- در سال آتي، يكي از مهمترين رخدادهاي سياسي كشور يعني انتخابات دهم رياست جمهوري برگزار خواهد شد. در اين ميان نبايد از برخي مسايل غافل شد. اول اين كه در ماههاي پاياني دولت نهم، دستگاه پرتوان و كارآمد دولت نهم بايستي همچون ۳ سال گذشته تمام توان خود را بري خدمت به مردم بهكار گيرد. از طرف ديگر در فضاي انتخابات آتي، به پاس تلاشها و اقداماتي كه از سوي دولت نهم انجام گرفته، بايستي دولت مورد تقدير قرار گيرد.
دولت نهم تلاش شايستهاي براي توسعه گفتمان اصول گرايي، عدالت محوري، ساده زيستي، روحيه استقلال و استكبارستيزي، خدمت به مردم، آباداني، سازندگي، اعتلاي نظام اسلامي و محروميتزدايي داشته است. قدرشناسي از خادمان ملت، برابر آموزههاي ديني و فرهنگ ايراني اسلامي خارج از گرايش سياسي بايد به يك سنت حسنه در كشور تبديل شود.
3- جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در انتخابات آتي، هدفگذاري روشني دارد و بايد به دليل شرايط بينالمللي و داخلي، براي حضور و مشاركت گسترده مردم در انتخابات ۲۲خرداد تلاش مضاعفي نماييم و پيروزي يك عنصر اصولگرا و خط قرمز قرار گرفتن جبهه دوم خرداد را به طور جدي دنبال كنيم.
4-اصولگرايان براي پيروزي در انتخابات آتي علاوه بر وحدت و انسجام، ضروري است بار ديگر به بازخواني مفهوم اصولگرايي بپردازند. اصولگرايي يعني گفتمان دفاع مقدس، گفتمان مقاومت و پايداري در جهان، توسعه استكبارستيزي و "نه" گفتن به تماميتخواهي سلطهگرهاي جهان، يعني تلاش براي آباداني، سازندگي و پيشرفت و عدالت در كشور، توليد كار و پرهيز از هدر دادن فرصتهاي ملي و عمر جوانان، استقلالطلبي و تقويت وحدت ملي و بالا بردن اقتدار ملي و پرهيز از تقويت قوميت گرايي و فرقه گرايي.
اصولگرايي يعني آزاديخواهي و توجه به كرامت انساني و مبارزه با هرگونه استبداد حتي استبداد حزبي و مخالفت با ابتذال اخلاقي و حزبي.
اصولگرايي يعني معنويت و دين باوري و اعتقاد به معاد، يعني تأكيد و پيروي از انديشههاي امام راحل. (نه اين كه به نام امام(ره) از مردم رأي بگيريم و نسبت به هتاكيهاي صورت گرفته به مقدسات و حتي امام سكوت كنيم.)
5-حجم عمليات رواني عليه دولت و شخص رئيس جمهور در طول ۳۰سال گذشته بي سابقه است. بر همين اساس تكليف خود ميدانيم كه حمايت خود را از دولت نهم و دكتر احمدي نژاد دو چندان كنيم. چراكه اكنون دولت نهم را همگي خادم ملت و دولتي اصولگرا و عدالتخواه ميشناسند.
همه اصولگرايان امروز وظيفه دارند تمام پتانسيل و توان كارشناسي خود را جهت موفقيت و كارآمدي دولت نهم به كار گيرند.
6- جريان دوم خرداد در حال حاضر بيش از هر چيز با عدم يكپارچگي و درهم ريختگي آراء و عقايد اعضاء و گروههاي متفاوت مواجه است. اين جبهه در وضعيت كنوني، مجموعه آشفتهاي متشكل از نيروهايي با عقايد متفاوت است و تصميم سازان آن ميكوشند با تاكتيك ترسيم دشمن مشترك به نوعي به اتحاد و اجماع ميان اعضاء دست يابند. با اين حال، اين آشفتگي ذاتي در جبهه دوم خرداد همچنان باقي است و در حال حاضر افراد متنوعي در اين جبهه به عنوان كانديدا مطرح هستند. اكنون آقاي خاتمي به عنوان كانديداي حزبي لايه افراطيون دوم خرداد شناخته ميشود. لايه افراطيون در ۸ سال دولت و مجلس اصلاحات، به هنجارشكني، تنش آفريني و دعواهاي فرصت سوز پرداخت. آن لايه تلاش دارد به هر طريق، لايه مياني اين جبهه و كانديداي مورد نظر آن يعني كروبي را از صحنه خرج سازد. ليكن انتظار ميرود آقاي كروبي محوريت جريان معتدل را به دست گرفته و مانع از حاكميت ساختارشكنان شود.
7- گفتمان دولت نهم گفتمان امام و رهبري است. دولت نهم يعني گفتمان عدالتخواهي و پيشرفت، يعني توجه به مستضعفين، يعني "نه" بزرگ به اشرافيگري و فاصله طبقاتي، يعني پشتيباني از آزادگان و حمايت از مظلومان جهان و در يك كلمه دولت نهم يعني گفتمان پيروي و تبعيت از خط امام و رهبري.
ترسيم و تقويت شاخصهاي اصولگرايي در دولت نهم بايستي تقويت و تبيين شود و اشكالات و نواقص به صورت منصفانه و دلسوزانه مورد نقد و برسي كارشناسي قرار گيرد، جامعه فرق بين تخريب و نقد را ميداند ذكر نقاط قوت دولت در كنار نقاط ضعف، ايجاد روحيه اميد و نشاط در مردم، سپاس از تلاشهاي شبانه روزي دولت، ساده زيستي، مردمي بودن و عدالت محوري، مانع ذكر برخي مشكلات ناشي از تورم، عدم شايستگي برخي مديران، عدم توجه به برخي نظرات كارشناسي، تعجيل و عدم كار كارشناسي نخواهد شد.
جريان افراطي دوم خرداد بر خود فرض و لازم ميداند چشمان خود را بر روي نقاط قوت بسته و نقاط ضعف را چه ساختاري و چه عملكردي، بزرگ كرده و به عنوان چماقي براي تخريب دولت نهم استفاده كند. اين روحيه كمك به دشمن و نقص آشكار ارزشهاي اسلامي است.
8-سخنان اخير رهبر حكيم انقلاب اسلامي پيرامون جريان مقاومت در لبنان و فلسطين و شكستن طلسم صهيونيستي بايد مورد تبيين نخبگان و صاحبنظران قرار گيرد. آزادي فلسطين و سربلندي جهان اسلام مورد توجه قرار گيرد. بدون ترديد پيروزيهاي به دست آمده جريان مقاومت، مرهون راهبريهاي رهبر معظم و تدبير و اقتدار دولت اصولگرا و استقامت و همراهي ملتهاي مسلمان و آزاده دنياست. به مدد اين موارد، مقاومت اسلامي در سرزمينهاي اشغالي امروز به درخت تنومندي تبديل شده است كه ميتواند در معادلات منطقه به طور جدي تاثيرگذار باشد و روند اضمحلال رژيم غاصب صهيونيستي اسرائيل را نويد دهد.
به اميد آن روز.
9-ميلاد مسعود پيامبر اكرم(ص) فرصتي است كه مسلمانان جهان با توسل به پيام و كلام سيره آن حضرت، نداي وحدت سردهند. امروز وحدت مسلمانان مهمترين و حياتيترين نكته استراتژيك جهان اسلام است. شخصيت و سيره پيامير اعظم ( ص) نعمت الهي است كه بر اساس آنها مدل رشد و توسعه و عدالت جهان اسلام با محوريت قرآن كريم شكل ميگيرد. در اين هفته مقدس، وحدت مسلمانان، انديشمندان و نخبگان مسلمان بايستي با ذكر ويژگيهاي شخصيتي پيامير اعظم( ص)، ابعاد رسالت الهي ايشان را بررسي كنند و با به عمل آن، سربلندي و عظمت جهان اسلام را زنده كنند و جهان را در سايه پيامبر رحمت به دوستي، صلح، آسايش، عدالت و رحمت دعوت كنند. بيشك آغاز امامت مهدي موعود (عج)، نقطه اميد براي رسيدن به جامعه عدالت محور توحيدي است كه همه جهانيان انتظار آن را ميكشند.
10-در آستانه سال جديد و پايان سال ۱۳۸۷شايسته است دولتمردان و همه مسئولين، رويكرد و تلاشهاي خود را در جهت نوآوري و شكوفايي، به مردم گزارش كنند و ملت و دولت سال آينده با همت بيشتر و تأسي به رهنمودهاي رهبري معظم انقلاب اسلامي، براي رشد و بهره وري و پيشرفت و عدالت كشور، پيمان مشرك بسته و تلاش كنند.
نظرات كاربران:
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايپنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 310]