واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان خبر داد
خبرگزاري فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان از كشف يك تن و 714 كيلوگرم انواع مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: دستگاههاي فرهنگي در پيشگيري از اين بلاي خانمانسوز نقش مهم و تاثيرگذاري دارند.
محمدحسين كارگرنيا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعيت كشفيات مواد مخدر در گيلان اظهار داشت: در 9 ماهه گذشته امسال مقدار يك تن و 714 كيلو انواع مواد مخدر در گيلان كشف و ضبط شد كه اين مقدار نسبت به سال گذشته 10 درصد كاهش داشته است.
وي افزود: در اين راستا و با تلاش ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان 10هزار و 873 نفر زن و مرد در بخشهاي تهيه، توزيع و مصرف مواد مخدر شناسايي و دستگير شدند كه اين تعداد نسبت به سال گذشته سه درصد افزايش داشته است.
اين مسئول درباره ردههاي سني افراد دستگير شده افزود: در بين دستگيرشدگان در بخش مردان افراد 17 تا 35 سال و در بين زنان از 18تا بالاي 35 سال بودند و حضور جوانان با اين شرايط سني در امر تهيه، توزيع و مصرف مواد مخدر گرايش پيدا ميكنند.
وي با اشاره به تعداد باندهاي متلاشي شده تهيه و توزيع مواد مخدر در استان خاطرنشان كرد: در مدت مذكور 59 باند فعال در حوزه تهيه و توزيع مواد مخدر شناسايي و متلاشي شدند كه در مقايسه با سال گذشته 34 درصد افزايش كشف داشتهايم.
كارگرنيا درباره كشف مقادير زيادي ماده مخدر از نوع شيشه در استان، متذكر شد: مدتي است كه ذائقه مصرف كنندگان مواد مخدر از سنتي به صنعتي تغيير يافته و در اين بين شيشه در رده نخست تمايل مصرف كنندگان قرار دارد. وي به دلايل گرايش مصرف كنندگان مواد به شيشه اشاره كرد و بيان داشت: فراواني اين نوع مواد مخدر و تغيير ذائقه مصرف كنندگان از جمله دلايل گرايش افراد به استعمال شيشه است كه با توجه به فعاليت گسترده قاچاقچيان در توزيع آن با تلاش ماموران مبارزه با مواد مخدر توانستيم در 9 ماهه نخست امسال حدود 70 كيلو از اين نوع مواد را كشف و ضبط كنيم.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان، بيشترين كشفيات در اين مدت را با 905 كيلو انواع مخدر مربوط به شهر رشت و كمترين كشفيات در آستارا با بيش از 3 كيلو مواد عنوان كرد.
وي با اشاره به اقدامهاي بازدارنده انجام شده در استان اذعان داشت: اجراي طرحهاي متعدد عملياتي به منظور پيشگيري از فعاليت قاچاقچيان و توزيعكنندگان خرد و كلان، پاكسازي نقاط آلوده و جمعآوري معتادان پرخطر و برگزاري جلسات آموزشي براي كاركنان دولت، دانشگاهها و برپايي نمايشگاههاي متعدد از جمله مهمترين برنامههاي پليس مبارزه با مواد مخدر در استان بوده كه اين اقدامها تا پايان سال 90 همچنان اجرا ميشود.
كارگرنيا با بيان اينكه ماده مخدر شيشه بيشترين آثار تخريبي را نسبت به ديگر مخدر روي انسان باقي ميگذارد، خاطرنشان كرد: خطرناكترين نوع مخدر كه تاثير تخريبي بالايي دارد و تنها با يك بار مصرف آن، فرد معتاد ميشود شيشه است.
وي افزود: شيشه روي سلولهاي مغزي تاثيرات جبرانناپذيري دارد دارد و در مجموع تمام انواع مواد مخدر خطرناك بوده اما به طور كلي قدرت تخريبي مواد صنعتي نسبت به سنتي بسيار بالاتر است.
اين مسئول با تاكيد بر نقش موثر دستگاههاي فرهنگي در پيشگيري از هجمه وسيع اين بلاي خانمانسوز، تصريح كرد: روند فعلي دستگاههاي فرهنگي در مقايسه با گسترش روز افزون گرايش افراد نسبت به مواد مخدر پاسخگو نيست و متوليان فرهنگي در اين زمينه بايد سرعت عمل و قدرت مانور بيشتري از خود ارائه دهند.
انتهاي پيام/
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]