تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816626419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جمال مبارك: مشكلات منطقه بايد با نگرشي همه جانبه حل شوند


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جمال مبارك: مشكلات منطقه بايد با نگرشي همه جانبه حل شوند
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1387/12/19
00:31:30.11
فرزند حسني مبارك رئيس جمهور مصر و يكي از سياستمداران برجسته اين كشور در گفتگوي اختصاصي با سي ان ان گفت مشكلات منطقه اي علاوه بر رسيدگي جداگانه، بايد با نگرشي گسترده بررسي شوند.
به گزارش شبكه تلويزيوني سي ان ان؛ جمال مبارك كه معاونت دبير كل حزب حاكم مصر را به عهده دارد درباره گسترش هر چه بيشتر گرايش مردم مصر به عقايد اسلامي گفت در هيجده سال گذشته تنش هاي بين دنياي غرب و اسلام شدت گرفته است ولي ما نيز در دنياي اسلام بايد تلاش كنيم و اجازه ندهيم مذهب به دست افرادي كه وانمود مي كنند نمايندگان اسلام هستند به سرقت برود.
وي تاكيد كرد به باور من اسلام هيچ كدام از اشكال خشونت را توصيه نمي كند ولي از ديگر سو آمريكا نيز نقش سازنده اي در اين ميان و حتي در جنگ موسوم به مبارزه با تروريسم بازي نكرده است زيرا همه مسائل بسيار به هم تنيده اند.
وي ادامه داد مساله فلسطين نيز در گسترش نفرت و حس تحقير در ميان مسلمانان نقش داشت؛ ميان اين مسائل ارتباط وجود دارد. برخي از نيروهايي كه داراي انديشه هاي تند و افراطي هستند، اين مساله را فرصتي براي پر كردن خلاء هاي لازم در كشور مي بينند. بايد تلاش خود را بيشتر و دنياي اسلام را متقاعد كنيم كه ما به نمايندگي از آنان صحبت مي كنيم و كشورهاي اسلامي، خود براي مشكلاتشان پاسخ دارند.
فرزند مبارك ادامه داد با اين وجود بايد اين مساله را نيز درك كنيم كه ما (نيروهاي ميانه رو) خود نمي توانيم به تنهايي اين كار را انجام دهيم و بايد در دنياي اسلام با همديگر و در سطح بين المللي با متحدان خود مانند آمريكا همكاري كنيم تا بر اين نيروها پيروز شويم.
وي گفتگوي اوباما با العربيه را گفتگويي تاريخي توصيف و در عين حال تصريح كرد التبه من از برخي از واكنشها درباره اظهارات وي شگفت زده شدم زيرا برخي اين اظهارات را خطاب به مسلمانان، نوعي موضع ضعف تلقي كرده اند كه من به شدت با چنين موضعي مخالفم. اينكه يك رئيس جمهور آمريكا از روزهاي اول مسائل دنياي اسلام را بررسي مي كند بي سابقه است. زيرا در تاريخ آمريكا نشان نداده است كه يك رئيس جمهور با وجود دغدغه هاي گسترده داخلي، فرستاده هاي ويژه اي را نيز در كنار وزير امور خارجه خود به منطقه خاورميانه اعزام كند؛ اينها نشان از عزم وي دارند.
جمال مبارك ضمن تاكيد بر اين كه راه حل تشكيل دو كشور فلسطيني و اسرائيلي در حال از دست رفتن است، درباره رياست جمهوري بوش گفت بعد از حملات يازده سپتامبر و چند ماهي كه همدلي هايي با دولت و مردم آمريكا شد، جنگ با تروريسمي كه بوش به راه انداخت به تنش، تقابل و خشونت هاي بيشتر منجر شد.
همچنين اين مساله به علت جنگ عراق به فراموشي سپرده شده بود و فقط در سال آخري رياست جمهوري بوش بود كه اقدامي بسيار دير در آناپوليس صورت گرفت.
وي ضمن اشاره به اوضاع وخيم غزه و امكان ناپذير بودن اقناع افكار عمومي براي آينده اي روشن براي اين منطقه با روند فعلي افزود سوال مطرح اين است كه چرا اكنون در فلسطين به جايي رسيده ايم كه دو گروه مختلف و شكاف عمده در در ميان فلسطيني ها داريم. تا زمانيكه ما در كنار بررسي تك تك مسائل، نگاهي فراگير به مساله نيز نداشته باشيم كار بسيار دشواري پيش روي خواهد بود. در هشت سال گذشته هيچ اقدامي در خصوص فلسطين صورت نگرفته بود و فقط چند تلاش ناكام كه هيچ نشاني از جدي بودن و عزم در آن ديده نمي شد؛ صورت گرفت.
وي ضمن اشاره به شكل گيري برخي گروههاي تروريستي مانند القاعده، درباره تروريسم در كشورش گفت ما بسيار زودتر از همه كشورها با مشكل القاعده در كشور خود روبرو شديم و تلاش كرديم با آن مقابله كنيم.
00:54:38.17

دوشنبه|ا|19|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن