تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شب و روز بر هر كس بگذرد، او را ادب مى‏كند، فرسوده‏اش مى‏نمايد و به مرگ نزديكش مى‏س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821027482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ناراحتي هاي معده، شايع ترين بيماري نوروز است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ناراحتي هاي معده، شايع ترين بيماري نوروز است
خوردن بيش از حد غذا باعث برگشت غذا به معده و مري مي شود و يكي از دلايل اصلي ناراحتي معده است.


دكتر خسرونيا، متخصص داخلي به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بايد به هنگام سفرهاي نوروزي مسائل بهداشتي را رعايت كنيم و در سفر همراه خود مواد پخته شده نبريم و تا حد امكان لبنيات و سبزيجات و ميوه جات تازه مصرف كنيم.

وي ادامه داد: همچنين براي رعايت بهداشت در رستوران ها از خوردن گوشت چرخ كرده و ماهي كه ماندگاري كوتاهتري دارد، پرهيز كنيم و حتما قبل از مصرف غذا دست هاي خود را با آب و صابون مايع بشوييم و بهتر است صابون جامد استفاده نشود، همچنين از مصرف آب هاي درون پارچ ها اجتناب كرده و آب را حتما از ظرف هاي در بسته مصرف كنيم و از بهداشتي بودن رستوران مطمئن باشيم.

خسرونيا افزود: به رانندگان نيز توصيه مي شود در طول سفر از مصرف آنتي هيستامين و قرص هاي سرماخوردگي، آرام بخش و قرص هاي روان گردان خودداري كنند زيرا باعث خواب آلودگي و سرگيجه مي شود.

وي تصريح كرد: اگر با هواپيما سفر مي كنند و 2 تا 3 ساعت در سفر هستند، پاهاي خود را تكان دهند و در صورت امكان چند قدمي حركت كنند تا از لخته شدن خون در پاها جلوگيري شود.

خسرونيا تاكيد كرد: در تعطيلات به دليل آنكه نظم خواب افراد و وعده هاي غذايي به هم مي ريزد بايد از خوردن غذاهاي پر حجم جلوگيري شود.

وي درباره بيماري هاي شايع در تعطيلات نوروز گفت: از بيماري هايي كه در اين دوران رايج است ترش كردن، باد گلو، باد معده و برگشت مواد غذايي از معده به مري است كه براي جلوگيري بايد از خوردن بيش از حد پرهيز كنيم تا دچار ناراحتي هاي معده نشويم.

وي خاطرنشان كرد: در طول سفر اگر ناراحتي هاي قلبي و يا بيماري خاصي داريم حتما داروهاي خود را همراه ببريم تا به دليل بسته بودن داروخانه ها و درمانگاه ها دچار مشكل نشويم و از مصرف داروهاي خانگي و تجويز آن پرهيز كنيم.

وي درمورد اختلالاتي كه از صعود به كوه عارض مي شود، افزود: از جمله اختلالاتي كه در كوه ايجاد مي شود، گوش درد و ايجاد سوت در گوش است كه طبيعي است ولي اگر زمان آن طولاني شود حتما بايد به پزشك مراجعه كرد، همچنين بايد از مصرف آب چشمه ها خودداري كرد چون ممكن است گوگرد و املاح معدني در آن وجود داشته باشد./ني

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن