واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون دبيركل حزبالله لبنان: كشورهاي عربي نبايد مشكلي با نام روابط عربي-ايراني اختراع كنند تشكيل دولت وحدت ملي در لبنان و به رسميت شناخته شدن آن را خواستاريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بينالملل - منطقهيي
معاون دبيركل حزب الله لبنان اعلام كرد، انتظار دارد انتخابات پارلماني لبنان منجر به روي كار آمدن دولت وحدت ملي شود كه از سوي مجامع بينالمللي به رسميت شناخته شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شيخ نعيم قاسم معاون دبيركل حزب الله لبنان، همچنين از بازنگري سياستهاي انگليس در قبال حزب الله استقبال كرد.
انگليس برخلاف واشنگتن نسبت به انجام مذاكرات با شاخه سياسي جنبش حزب الله لبنان ابراز تمايل كرده است. واشنگتن حزب الله لبنان را در ليست گروههاي تروريستي قرار داده است.
نعيم قاسم طي مصاحبهاي با خبرگزاري رويترز اظهار داشت: ما از بازنگري سياستهاي انگليس استقبال ميكنيم و شايد ملاقاتهايي در روزهاي آتي انجام پذيرد.
وي افزود: هنوز در خواستي براي برگزاري ملاقات ميان مقامهاي دو طرف وجود ندارد اما انتظار داريم اين اتفاق به زودي رخ دهد.
قاسم اضافه كرد: حزب الله "تماسهايي گسترده" با ساير دولتهاي اروپايي داشته است.
حزب الله لبنان رياست يك ائتلاف طرفدار سوريه را عهدهدار است و اميدوار است در انتخابات پارلماني اكثريت را به دست آورد.
اكثريت پارلمان حال حاضر لبنان در دست مخالفان دمشق است كه از سوي بسياري از كشورهاي عربي و غربي از جمله آمريكا حمايت ميشود.
قاسم اظهار داشت كه وي انتظار دارد دولت وحدت ملي پس از انتخابات هفتم ژوئن تشكيل شود.
وي تصريح كرد كه كوچكترين نگراني در خصوص تحريم دولت در صورت پيروزي حزب الله ندارد.
قاسم افزود: ما در حال ديدار و ملاقات با هياتهاي كشورهاي اروپايي و سازمانهاي بينالمللي هستيم و به طور روشن و واضح به ما ميگويند كه آنها با هر گروهي كه پيروز شود تعامل ميكنند، حتي اگر اپوزيسيون پيروز شود.
سعد الحريري رهبر اكثريت و يك سياستمدار سني و مورد حمايت عربستان، با طرح تشكيل دولت وحدت ملي مخالفت كرده است.
مناقشات سياسي در لبنان به خاطر رقابت منطقهيي ميان عربستان و سوريه شدت يافته است.روابط اين دو كشور نيز پس از ترور رفيق حريري نخست وزير اسبق لبنان تيره شده است.
نعيم قاسم در ابن مصاحبه همچنين اظهار داشت: هنوز بسيار زود است كه شاهد تاثيرات گستردهاي در لبنان به خاطر احتمال بهبود روابط عربستان و سوريه باشيم.
وي گفت: اما ميتوان به خاطر نزديكي سوريه و عربستان فضاي تنش زدايي سياسي در لبنان را پيش بيني كرد.
قاسم همچنين افزود: كشورهاي عربي نبايد "مشكلي با نام روابط عربي - ايراني اختراع كنند".
وي تصريح كرد: آمريكا كه داراي روابط نزديكي با كشورهاي عربي به ويژه مصر و عربستان سعودي است، مصمم است تا "با ايجاد مشكل عربي - ايراني به نفع اسراييل كار كند".
قاسم اضافه كرد: حزب الله لبنان در سال 2006 وارد جنگ 33 روزه با اسراييل شد و در حال حاضر احتمال درگير شدن دو طرف در آيندهاي نزديك بسيار ضعيف است، اما در آينده دور امكان هر اتفاقي وجود دارد.
قاسم با اشاره به تشكيل دولت رژيم صهيونيستي به رياست نتانياهو در آيندهاي نزديك اظهار داشت: پيشرفتي در مذاكرات صلح ميان اسراييل، سوريه و فلسطينيان رخ نخواهد داد.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]