واضح آرشیو وب فارسی:ايران: رئيس جمهور در نشست حاميان گفتمان انقلاب اسلامي: دولت تا پاي جان از اصول انقلاب دفاع كرده و ازخط امام و رهبري ذرهاي كنار نخواهد رفت
گروه سياسي رئيس جمهور توجه به اصل و حقيقت انقلاب اسلامي، داشتن روحيه جهادي و ايستادگي روي خط امام(ره) را موجب پيشرفت، عزت و پيروزي دانست.
دكتر محمود احمدينژاد در نشست صميمي با حاميان گفتمان انقلاب اسلامي، اظهار داشت: به فضل الهي اگر فشارها عليه دولت صدها برابر هم افزوده شود، اين دولت تا پاي جان در راستاي حفظ اصول و ارزشهاي انقلاب و خط امام(ره) و رهبري ايستادگي كرده و ذرهاي كنار نخواهد رفت و معتقديم ايستادگي روي خط انقلاب و امام موجب گشوده شدن درهاي رحمت الهي شده و توان ملت را براي پيشرفت و مقابله با مشكلات دهها برابر افزايش ميدهد.
رئيس جمهور سالگرد حماسه نهم دي را مورد اشاره قرار داد و با بيان اين كه اين حماسه، حادثهاي مهم از جنس وقايع اصلي انقلاب اسلامي بود، اظهار داشت: نهم دي جوشش عظيم مردمي براي صيانت از مكتب امام حسين(ع) بود؛ زماني كه ملت مشاهده كردند كه دشمنان و بدخواهان، اساس كشور و ستونهاي نظام را هدف قرار دادهاند و قصد دارند كشور را از راه امام حسين(ع) جدا كنند، با قدرت و عظمت به ميدان آمده و از اصول و آرمانهاي الهي و انقلاب حمايت كردند.
وي با اشاره به اهميت توجه به اصل و حقيقت وقوع انقلاب اسلامي، اظهار داشت: براي بررسي اصل و حقيقت انقلاب بايد اصل خلقت انسان را بازبيني كرد، از اشتباهات راهبردي و فاحش عدهاي اين است كه در تحليل حوادث تاريخي ريشه اصلي موضوعات را فراموش ميكنند و به ظواهر ميپردازند.
دكتر احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود هدف اصلي انقلاب اسلامي را برپايي عدالت و شكوفايي استعدادهاي بشري دانست و گفت: همه انسانها زماني كه در بستر فرصتها و حوادث قرار ميگيرند بايد خودشان را ارزيابي كنند كه آيا قرار گرفتن در اين موقعيتها، موجب ارتقاي معنوي آنها شده يا برعكس، تزلزل و سستيشان را به همراه داشته است.
وي اظهار داشت: بزرگترين خطر براي انسان اين است كه اصل و ماهيت حقيقي انساني خودش را فراموش كند كه اگر كسي خودش را فراموش كرد، ديگر نميتواند جامعه را اصلاح كند. دكتر احمدينژاد همچنين با اشاره به اين كه ولايت و امامت متعلق به همه انسانهاست و به فرد و گروه خاصي تعلق ندارد، تصريح كرد: متأسفانه عدهاي خودناشناخته با برخي اقدامات خود سطح اين موضوع را پائين ميآورند و با اين موضوع برخوردهاي سياسي و گروهي ميكنند كه اين بزرگترين جفا به ولايت و امامت است.
رئيسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود توجه به اصل و حقيقت انقلاب اسلامي و داشتن روحيه جهادي و خدمت را موجب پيشرفت و تعالي و رفع مشكلات دانست و افزود: وجود برخي مشكلات به خاطر فاصله گرفتن از اين موضوعات بوده است و چاره آن نيز بازگشت به خط امام(ره) و انقلاب و ايستادگي روي آن است. در خط امام، مسئوليتها صرفاً نوكري و خادم مردم بودن و تلاش براي تعالي و سعادت مردم است.
رئيسجمهور تصريح كرد: انقلاب متعلق به تودههاي مردم است و با فداكاري و جانفشاني آنان حفظ شده است نه با اقدامات افراد و گروههايي كه بعضاً با سياسي كاري به دنبال كسب قدرت و ثروت هستند.
وي گفت: حفظ آرمانهاي انقلاب اسلامي به اين است كه تودههاي مردم راضي و دلبسته انقلاب باشند و اين موضوع نيز با ايستادگي بر ارزشها، خدمت به مردم، رفع تبعيض و فقر و گسترش روحيه اميد و نشاط در بين مردم امكانپذير است.
رئيسجمهور كنترل مصرف سوخت، هستهاي شدن ايران،كوچك كردن دولت، اجراي اصل 44، پرداخت سهام عدالت و فضايي شدن را از جمله اقدامات دولت نهم و دهم برشمرد و با بيان اين كه اين مسئله به معناي ناديده گرفتن اقدامات گذشته نيست، گفت: اگر يك دولت فقط يكي از اين اقدامات را در طول دوره خود به اجرا در ميآورد كافي بود كه آن دولت را دولتي موفق معرفي كرد.
دكتر احمدينژاد صادرات غيرنفتي را از ديگر اقدامات برجسته دولت عنوان كرد و گفت: 40 سال است كه صادرات غيرنفتي كشور رقم اندكي داشت و در مقابل رقم واردات زياد بود و همواره تأكيد ميشد كه اين معادله بايد اصلاح شود تا سال 84 ميزان صادرات غير نفتي كمتر از 7 ميليارد دلار بود اما در اين دولت سال گذشته به 6/32 ميليارد دلار رسيد و امسال به 45 ميليارد دلار خواهد رسيد و به فضل الهي تا پايان سال 91 صادرات غيرنفتي با واردات برابر خواهد شد و اين يك انقلاب عظيم در عرصه اقتصاد كشور محسوب ميشود. رئيسجمهور افزايش حقوق كارمندان و بازنشستگان و بيمه روستايي 23 ميليون نفر را از ديگر اقدامات دولت دانست و با اشاره به رشد توليد در كشور نيز گفت: زماني كه دولت را تحويل گرفتيم، ظرفيت توليد سيمان 32 ميليون تن بود كه اخيراً به 76 ميليون تن رسيده است و اين روند در ساير بخشهاي صنعتي و توليدي از جمله فولاد، آلومينيوم و خودرو نيز اتفاق افتاده است.
دكتر احمدينژاد همچنين به حضور فعال دولت در عرصه سياست خارجي اشاره كرد و گفت: دولت سياست هوشمندانه و دقيقي را در عرصه سياست خارجي در پيش گرفته است. زير سؤال بردن فلسفه تشكيل رژيم صهيونيستي به عنوان ستون فقرات نظام سلطه از جمله اين اقدامات بود اما در اين عرصه طيفي از امريكا و متحدين آن، صهيونيستها، سلطنتطلبها، منافقين تا برخي در داخل كشور به طور هماهنگ دولت را تحت سنگينترين فشارها و تهمتها قرار دادند.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]