واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرپرست سازمان صنعت،معدن و تجارت سيستان وبلوچستان خبر داد
خبرگزاري فارس: سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان وبلوچستان گفت: 11 هزار و 354 واحد صنفي متخلف در سيستان و بلوچستان شناسايي و به تعزيرات حكومتي معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومي سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان و بلوچستان ايرج حسنپور اظهار داشت: از ابتداي اجراي طرح نظارتي قانون هدفمند كردن يارانهها در استان تاكنون با انجام 329 هزار بازرسي طرح ويژه نظارتي اين قانون، 11 هزار و 354 واحد صنفي متخلف شناسايي و براي آنها پرونده تشكيل شد.
وي افزود: پروندههاي مذكور براي صدور حكم به تعزيرات حكومتي استان ارجاع شدند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان و بلوچستان بيان كرد: از ابتداي اجراي طرح نظارتي ويژه قانون هدفمند كردن يارانهها تاكنون، 12 طرح ويژه نظارتي اين قانون از سوي سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان و بلوچستان اجرا شده و به طور متوسط از هر واحد صنفي، 10 مورد بازرسي انجام گرفته است.
حسنپور شمار واحدهاي صنفي سيستان و بلوچستان را بيش از 35 هزار واحد عنوان كرد و ادامه داد: طي 9 ماه گذشته از سالجاري، بيش از 222 هزار بازرسي توسط بازرسان اين سازمان از واحدهاي اقتصادي سيستان و بلوچستان به عمل آمده كه در اين مورد 6 هزار و 412 پرونده تخلف تشكيل و براي صدور حكم به تعزيرات حكومتي ارسال شده است.
سرپرست سازمان صنعت،معدن و تجارت سيستان و بلوچستان هدف از برگزاري كميسيونهاي هماهنگي تعزيرات حكومتي در شهرستانهاي منطقه را بررسي راهكارهاي مشترك براي برخورد با متخلفان اقتصادي عنوان كرد.
حسنپور گفت: با توجه به پراكندگي سيستان و بلوچستان، با تعامل دستگاههاي اجرايي مرتبط با تخلفات اقتصادي و برگزاري گشتهاي مشترك از سوي سازمان صنعت، معدن و تجارت، دخانيات، تعزيرات حكومتي، تعاون روستايي و شركت نفت، بازرسيها از صنوف و واحدهاي اقتصادي به صورت هدفمند انجام ميشود و برخورد قاطع با متخلفان از تكرار تخلف جلوگيري خواهد كرد.
وي با تأكيد بر برگزاري نشستهاي هماهنگي تعزيرات حكومتي در شهرستانها به رياست فرمانداران گفت: در زمينه رسيدگي به تخلفات صنفي و جلوگيري از افزايش آنها، اداره كل تعزيرات حكومتي و سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مكمل عمل ميكنند.
سرپرست تعزيرات حكومتي سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست گفت: ضروري است قوانين و مقررات در بخش رسيدگي به تخلفات دقيق و مشخص به مرحله اجرا درآيد.
سيد مرتضي مدني فدكي اظهار داشت: فلسفه وجودي تعزيرات حكومتي سرعت، دقت و قاطعيت در عين تعامل و همكاري درون و برون سازماني است.
وي با تأكيد بر ارائه آموزشهاي لازم در زمينه نظارت و رسيدگي به پروندههاي متخلفان به دست اندركاران بازرسي افزود: بايد فعاليتهاي دو مجموعه تعزيرات حكومتي و سازمان صنعت، معدن و تجارت در تشكيل پروندههاي متخلفان اقتصادي هماهنگ و پرشتاب شده تا خواسته مردم براي رسيدگي به تخلفات برآورده شود.
رئيس اداره بازرگاني زابل نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از وضعيت اقتصادي منطقه سيستان گفت: 7 هزار واحد صنفي، 30 اتحاديه صنفي و 136 رسته شغلي در منطقه سيستان شامل سه شهرستان زابل، زهك و هيرمند فعاليت دارند.
غلامرضا الله دوست افزود: در منطقه سيستان بيشترين اشتغال پس از بخش كشاورزي مربوط به اصناف ميشود به طوري كه 12 هزار نفر به طور مستقيم در بخش اصناف اين منطقه شاغل هستند.
وي با اشاره به سطح تحصيلات كسبه و بازاريان منطقه سيستان بيان كرد: 50 درصد از كسبه ديپلم، 30 درصد زير ديپلم، 15 درصد داراي مدرك كارشناسي و پنج درصد داراي مدرك كارشناسي ارشد هستند. انتهاي پيام/م30
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]