تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837598505




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سياست ما جذب حاكثري و دفع حداقلي رهبري است


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سياست ما جذب حاكثري و دفع حداقلي رهبري است
علي اكبر ولايتي؛ طبيب و اديبي است كه نامش با اصولگرايي گره خورده است. ۱۶ سال وزير امورخارجه بوده و همه چم و خم كار را مي داند؛ شايد به همين دليل است كه اكنون مشاور امور بين الملل رهبرانقلاب است. مرد آرام سپهر سياست ايران، اين روزها از هميشه فعال تر شده است؛ چرا كه پس از تشكيل جبهه متحد اصولگرايان، در مقام سخنگوي ستاد انتخاباتي جبهه متحد هم فعاليت مي كند. پس از پايان جلسه شوراي سياستگذاري پايگاه رسمي جبهه متحد اصولگرايان كه براي رونمايي از سايت با حضور وي برگزار شد، چند كلامي را هم از او درباره فعاليت هاي انتخاباتي جبهه متحد اصولگرايان پرسيديم و گفتگويي ترتيب داديم. در اين گفتگو به مسائلي همچون حماسه مردمي ۹ دي، ساكتين فتنه، شاخص هاي نماينده مطلوب، وحدت اصولگرايان و اقدامات عملي جبهه متحد اصولگريان در انتخاب نامزدهاي اصلح پرداختيم كه در ادامه خلاصه اي از آن را مي خوانيد:

جناب آقاي ولايتي؛ همانطور كه مستحضريد، در ايام بزرگداشت يوم الله ۹ دي هستيم؛ روزي كه مردم ايران بصيرت بالاي خود را با ميزان معرفت خود به ولايت و پايبندي به ارزش ها نشان دادند. ارزيابي و تحليل اجمالي جنابعالي از اين نقطه عطف كه منشا تحولات بسيار شد چيست؟

حماسه ۹ دي يك حماسه خودجوش بود يعني حضور كم سابقه مردم در صحنه كه در پاسخ به فتنه گران و بدخواهاني كه براي رسيدن به مقاصدشان از هيچ كار و هيچ هتك حرمتي فرو گذار نكردند صورت گرفت. اين جريان حتي كمك بدنام ترين گروههاي ضد انقلاب وابسته به خارج را به كار گرفت از جمله جرياناتي كه پايه گذاري آن توسط عوامل استعماري بود و در سراسر تاريخ غير از خيانت به منافع ملي و هويت اسلامي ايران كار ديگري نكردند و اساسا براي همين اقدامات بوجود آمدند. اين جريانات به همراه برخي ديگر از جريانات كه به شكل ديگري انحرافاتي داشتند در روز عاشورا كه روز ماتم عمومي جهان اسلام است دست به كاري زدند كه نفرت مردم را به دنبال داشت. تخريب اموال عمومي، برهم زدن دسته جات عزاداري و كف زدن از جمله اقداماتي بود كه در عاشوراي ۸۸ صورت گرفت يعني كاري كردند كه بني اميه كرد. در زيارت عاشورا ما در شماتت بني اميه مي خوانيم كه بني اميه براي واقعه عاشورا جشن و پايكوبي كرد اينها نيز همين كار را كردند! بيش از اين، اين جريانات نميتوانستند ماهيت خود را نشان دهند و مردم ما بيش از گذشته به ماهيت آنها پي بردند تا اينكه در روز ۹ دي كاسه صبرشان لبريز شد. بر همين اساس مردم بدون سازماندهي قبلي به صرف اينكه متوجه شدند كه يك احساس مشترك ملي در كشور بوجود آمده و مقدس ترين ارزش هاي آنان مورد هتك قرار گرفته به ميدان آمدند.

حتما ملت ايران پيامي از اين حضور داشتند؟

حماسه ۹ دي يك پيام داخلي و يك پيام بين المللي داشت. پيام داخلي اين حماسه اين بود كه مردم ما همچنان پايبند ارزش هاي اسلام، تشيع، ولايت، انقلاب و جمهوري اسلامي هستند. پيام خارجي اين حماسه نيز اين بود كه بيگانگان عليرغم همه تلاشها و هزينه هايي كه داشتند و با وجود شبكه هايي كه داشتند همه رشته هايشان پنبه شد آنان تصور مي كردند كه با تبليغات گسترده اي كه از پيش از انتخابات ۸۸ آغاز كرده بودند و نيز با شبكه هاي نفوذي كه در جهت حمايت از آشوبگران تلاش مي كردند مي توانند موفق شوند اما همه رشته هايشان پنبه شد. قطعا بعد از ۹ دي و برخي اقدامات مردم، بيگانگان از عوامل خود و كارايي شان در صحنه داخلي ايران مايوس شدند و به فكر كارهاي ديگري از جمله فشار، تحريم و تهديد افتادند و اقدامات خشني را صورت دادند كه قابل پنهان كردن در پوشش مسائل حقوق بشري نبود. يعني دشمني آشكار و بدون پرده پوشي را در دستور كار قرار دادند چون كارهاي پشت پرده آنان به نتيجه نرسيده بود. بيگانگان بعد از اينكه از عوامل خود نااميد شدند خودشان به ميدان آمدند و مباشرتا عليه جمهوري اسلامي ايران اقدام كردند. كه در ادامه اين راه از مردم شريف ايران مي خواهيم كه با حضور حداكثري خويش در انتخابات يك بار ديگر حمايت خود را از نظام جمهوري اسلامي ايران و تبعيت از ولايت فقيه به اثبات برسانند.

حضرت آيت الله مهدوي كني در آستانه اين روز بزرگ (۹ دي)، پيامي را صادر كردند و در آن به بحث ساكتين فتنه اشاره كردند. موضع رسمي شما به عنوان سخنگوي ستاد جبهه متحد اصولگرايان در قبال ساكتين فتنه چيست؟

قطعا كساني كه در آن زمان كه كشور نياز به مساعدت آنها داشت و اين خطر بود كه ضررهاي جبران ناپذيري به جمهوري اسلامي ايران و تماميت ارضي آن و همچنين حاكميت ملت بر سرنوشت خود وارد شود، بايد جوابگوي رفتار خود باشند. نه تنها در بحث فتنه ۸۸ بلكه در مقاطع ديگر نيز هر كس بايد بسته به اهميت حادثه به وظيفه ملي خود عمل كنند. و هر چه قدر تاثير گذاري حادثه در هويت ملي، پايداري نظام و حفظ استقلال كشور بيشتر باشد، افراد وظايف سنگين تري دارند؛ علي الخصوص آن‏هايي كه در ميان مردم سخنانشان شنونده بيشتري دارد و از آنها به نخبگان سياسي تعبير مي شود. از اين منظر كلام آيت الله مهدوي كني در بيانيه اي كه به مناسبت يوم الله نهم دي منتشر كردند، بسيار كلام به جايي بود.

يعني اين طور بايد تعبير كرد كه در ليست انتخاباتي جبهه متحد اصولگرايان، افرادي كه به نوعي در مقابل با فتنه ۸۸ عملكرد مطلوبي نداشتند و با موضعي شفاف در برابر فعاليت جريان انحرافي ندارند، حضور نخواهند داشت؟

تا آنجا كه من اطلاع دارم، قطعا همين اتفاق خواهد افتاد و تصميم جمعي اعضاي شوراي مركزي نيز همين است كه «ساكتين فتنه» و «ساكتين انحراف» هيچ جايي در ميان نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان نداشته باشند.

گروهي هستند كه با بهانه حضور ساكتين در جبهه متحد اصولگرايان، خود را از نعمت وحدت محروم كرده اند. به نظر شما اين گروه در آينده چه توجيهي براي رفتار وحدت شكنانه خود خواهند داشت؟

در ابتدا بايد بگويم كه ما تمام اميدمان اين است كه همه افرادي كه در زير پرچم اصولگرايي جمع شده اند ولو اينكه با هم اختلاف سليقه داشته باشند؛ با توجه به سه اصل مصحلت بزرگ وحدت براي نظام، اهميت تشكيل مجلس پيش‏رو و حساسيت زمان و شرايطي كه در آن قرار داريم؛ اقتضائات را درك كرده و اختلافات سليقه را كنار بگذارند و به روند وحدت بپيوندند.

تا آنجايي كه مربوط به مجموعه جبهه متحد اصولگرايان است، بنا بر اين است كه ما جاذبه خود نسبت به گروه هاي اصولگرا را در بيشترين حد ممكن قرار بدهيم و دافعه خود را نيز به حداقل برسانيم؛ اين همان اصل «جذب حداكثي و دفع حداقلي» است كه مقام معظم رهبري همواره بر آن در مجموعه اصولگرايان تاكيد دارند.

رهبر انقلاب در نزديك هر انتخاباتي با توجه شرايط جامعه و اقتضائات زماني، در بيانات خود يك سري از شاخص ها را براي انتخاب شوندگان برجسته تر از بقيه مي كنند. به نظر شما در انتخابات پيش رو كه اولين انتخابات بعد از پشت سر گذاشتن فتنه ۸۸ است، چه شاخصه هايي برجسته تر از بقيه بايد مطرح شود؟

البته درباره شاخصه ها بايد منتظر باشيم كه خود ايشان به تبيين بپردازند

جبهه متحد اصولگرايان نيز شاخصه هايي براي انتخاب نامزدهاي خود دارد كه تمامي آنها در منشور اصولگرايي كه توسط جامعه مدرسين حوزه علميه قم و جامعه روحانيت مبارز تدوين شده است، موجود است.

بعضي از اعضاي شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان در مصاحبه هاي خود، شاخص هايي را ذكر مي كنند لطفا به برخي شاخصه ها كه مورد بررسي قرار گرفته با نگاه تبييني و مصداقي بفرماييد.

سه شاخص اصلي نامزدهاي اصلح در حوزه سلبي مطرح عبارتند از مرزبندي شفاف با جريان فتنه، جريان انحراف و جريان فساد. اين سه شاخصه سلبي كه نام برده شده، مصاديقي دارد كه بايد آنها تبيين شود تا اگر در آينده منتسبان به اين سه گروه با انجام طراحي‏ هاي جديد، دامنه عملكردي خود را تغيير دادند، سريع شناخته شود. در قضيه جريان فتنه بايد در نظر بگيريم كه اگر هر جرياني قدم در همين روشي كه فتنه گران ۸۸ رفتند بگذارند، آنها نيز از نظر ما تمام مي شوند. البته نمي توان اين طور تصور كرد كه پرونده جريانات فتنه و جريانات انحرافي بسته شده بلكه در اينده نيز ممكن است شاهد حضور فتنه هاي جديدتر با نقشه هايي ديگر باشيم.

به صورت مبنايي بايد اينگونه عرض كنم كه جبهه متحد اصولگرايان معتقد است، آن دسته از كساني كه به دنبال آشوب طلبي و ضربه زدن به نظام از هر راهي هستند؛ چه آنها كه در گذشته مرتكب اين عمل شدند و امروز سوسابقه دارند و چه آنهايي كه از آرمان‏ها و ارزش‏هايي كه براي آن‏ها انقلاب كرديم منحرف شده اند و با مسير اصلي انقلاب زاويه پيدا كرده اند، هيچ جايي در اركان اصلي اساسي حكومت نبايد داشته باشند. در زمينه فساد به هر شكل اقتصادي،
از زمان بندي كه در ابتدا صورت گرفته شده عقب نيستيم. يعني استان ها تقريبا ستادهاي خود را تشكيل داده اند. ممكن است بعضي نواقص را داشته باشند اما در مجموع كار استان ها به خوبي پيش مي رود.
سياسي، اخلاقي و ... نيز همين برخورد بايد صورت بگيرد. فساد از هر نوع كه باشد مذموم است و نبايد جايي در اركان حكومتي داشته باشد؛ چرا كه نهادي همچون مجلس حايگاه مصلحين است نه مفسدين.

در حوزه ايجابي چه؟

در حوزه ايجابي، معيارها مفصلا در كلام حكيمانه رهبري و منشور اصولگرايي، آمده است.

همانطور كه قبلاً نيز در بيانيه‌ و مصاحبه‌ها اعلام شده است معيار و ميزان فعاليت جبهه متحد اصولگرايان منشور اصولگرائي است كه توسط حضرت آيت‌اللّه مهدوي كني دبير محترم جامعه روحانيت مبارز و حضرت آيت‌‌اللّه يزدي دبير محترم جامعه مدرسين حوزه علميه قم در سال ۱۳۸۹ جهت انسجام و وحدت اصولگرايان منتشر گرديده است. البته در راس همه ‏ي اين شاخصه ‏ها، ولايت‏مداري قرار دارد. اگر موضوع ولايت فقيه در اين انقلاب مطرح و تثبيت نشده بود؛ نه امكان پيروزي انقلاب به وجود مي‏آمد و نه امكان دستيابي به استقلال. ولي فقيهي كه با نظر مجتهدين اين ملت انتخاب شده و در صلاحيت هاي فردي و اجتماعي همچون تقوا، كارآمدي، تدبير، عدالت، آگاهي، بينش و ... نمونه كاملا برجسته و بارزي است؛ كسي است بايد رفتارش و سخن اش فصل الخطاب قرار بگيرد.

اقاي دكتر در بحث عملي انتخابات مي خواهيم ورود كنيم. روند انتخاب نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان الان در چه مرحله اي است؟

از زمان بندي كه در ابتدا صورت گرفته شده عقب نيستيم. يعني استان ها تقريبا ستادهاي خود را تشكيل داده اند. ممكن است بعضي نواقص را داشته باشند اما در مجموع كار استان ها به خوبي پيش مي رود. در تهران نيز مجموعه اجرايي زحمات زيادي مي كشد و كار پرفشار و قابل تقديري دارند به طوريكه جبهه متحد اصولگرايان در مقايسه با ساير گروه هايي كه در حال فعاليت براي انتخابات هستند اگر جلوتر نباشد عقب نيست. در كل روندي كه تقريبا از بيش از يك سال قبل شروع شده با متانت خاصي در حال پيگيري است.

اخيرا بعضي جرايد و سايت هاي خبري فهرستي را به عنوان ليست جبهه متحد در شهر تهران منتشر كرده اند. نظر رسمي ستاد درباره اين ليست و يا ليست هاي مشابهي كه ممكن است بعدها منتشر شود چيست؟

طبيعي است كه هر چه به انتخابات نزديك مي شويم، بازار شايعه سازي توسط بي اخلاق ها گرم بشود. بعضي
اصولگرايان با شكل‌دهي جبهه متحد به دنبال تشكيل مجموعه‌اي عميقاً معتقد به آرمانهاي انقلاب، كارآمد، اثربخش، پويا و نظام‌مند براي تحقق اهداف عاليه جمهوري اسلامي ايران هستند.
ها حدس هايي مي زنند و روي كاغذ مي آورند كه ممكن است در آينده هم در مقايسه با ليست جبهه متحد چند نفري هم درست از آب دربيايد و مقرون به صحت باشد ولي هنوز تصميمي درباره ليست جبهه متحد اصولگرايان در تهران گرفته نشده است. بديهي است كه تصميمات جبهه متحد اصولگرايان در فرصت هاي مقتضي از طريق مراجع رسمي ستاد منتشر مي شود.

در پايان درباره فعاليت هاي چند روز اخير ستاد و سفرهاي استاني اعضاي هيات مركزي و آينده اين برنامه ها صحبت بفرماييد.

سفرهاي استاني كيفيت خوبي داشته و در جريان اين سفر ستادهاي استاني و شهرستان ها فعال شدند. آن طور كه بنده مطلع شدم، الحمدلله با اسقبال بي نظير مردمي هم رو به رو شده است. انشالله اين گونه فعاليت ها تا شب انتخابات هم ادامه خواهد داشت.

ظاهرا برنامه مفصلي در ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان طراحي شده است؟

بله. واحد برنامه ريزي، آموزش، نظارت و ارزيابي زحمت بسيار كشيدند. كه به بخشي از آن اشاره مي كنم. بالاخره اصولگرايان با شكل‌دهي جبهه متحد به دنبال تشكيل مجموعه‌اي عميقاً معتقد به آرمانهاي انقلاب، كارآمد، اثربخش، پويا و نظام‌مند براي تحقق اهداف عاليه جمهوري اسلامي ايران هستند. برهمين اساس، اهداف كلان جبهه متحد اصولگرايان در شش بند مصوب شد، يك، حضور فعال و متحد نيروهاي ولايتمدار در عرصه سياسي اجتماعي كشور براي بسط گفتمان اصولگرايي و استمرار حاكميت آن. دو، ايجاد نشاط انتخاباتي براي تحقق مشاركت حداكثري مردم در انتخابات. سه، همفكري، مشاركت و همكاري با ساير افراد و گروه‌هاي اصولگرا جهت بهره‌مندي حداكثري از ظرفيت هاي همه گروههاي همسو. چهار، پيروزي جبهه انقلاب در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي. پنج، كمك به انتخاب نامزد‎هاي شايسته و معرفي عناصر متعهد و توانمند براي تشكيل مجلسي اسلامي، انقلابي، متخصص و خدمتگزار. شش، شكل‎گيري مجلسي هماهنگ و با برنامه، در جهت كارآمدتر نمودن حكومت.

جبهه متحد اصولگرايان تلاش مي‌نمايد براساس چشم‌انداز و مباني اصولگرائي، مأموريت و اهداف كلان جبهه متحد اصولگرايان، نامزدهايي را به مردم معرفي كند كه به طور قاطع در مقابل نظام سلطه و عوامل آنها (فتنه، انحراف، فساد) بايستند.

شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن