تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837904466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«خليل‎آباد» نيازمند توجه مسئولان: صنعت گردشگري خراسان به كما رفت


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: «خليل‎آباد» نيازمند توجه مسئولان: صنعت گردشگري خراسان به كما رفت
مشهد- اگرچه امروزه صنعت گردشگري از پررونق‌ترين مباحث اقتصادي براي هر شهري است و بيشتر شهرهايي كه جاذبه‌ي گردشگري دارند، به‌دنبال توسعه‌ي جايگاه خود در حوزه‌ي گردشگري هستند، اما متأسفانه به دلايل مختلف، اين صنعت در شهرستان خليل‌آباد بي‌رونق مانده است.
شهرستان خليل‌آباد به خاطر وجود آثار تاريخي و طبيعي، يكي از شهرهايي است كه از نظر توانايي جذب گردشگر، تاحدودي داراي وضع خوبي است، اما مشخص نبودن اهداف و سياست‌‎هاي صنعت گردشگري كشور و به تبع آن گردشگري منطقه، اين پتانسيل‌ها را بلااستفاده كرده است. در همين خصوص يكي ازعلاقه‌مندان و كارشناسان مسايل گردشگري با انتقاد از اين‌كه مسئولان توجه چنداني به بحث گردشگري در منطقه خليل‌آباد ندارند، در گفت‌و‌گو با ايسنا، نبود زيرساخت‌هاي لازم و امكانات رفاهي و گردشگري در منطقه را از جمله مشكلات اين شهر برشمرد.
حسن قرباني، با بيان اين‌كه «اگر مي‌بينيم علي‌رغم ظرفيت‌هاي گردشگري همانند سايت باستاني”ُندُر”، ”مسجد جامع”، بافت جغرافيايي، كوهستان‌هاي زيبا و سرسبز و حتي سوغات بي‌نظيرخليل‌آباد (كشمش، پسته، زعفران و...)، آن‌گونه كه بايد در زمينه جذب گردشگر كارنشده، دليل آن ناهماهنگي بين نهادهاي ذيربط است»، افزود: عدم برداشت درست مسئولان از اهميت صنعت گردشگري در زمينه‌هاي اشتغالزايي، توسعه منطقه و درآمدزايي، موجب شده است كه اين شهر نتواند در زمينه جذب گردشگر موفق عمل كند.وي ادامه داد: بايد بين دو مقوله گردشگر و زائر تمايز قايل شد، چرا كه هركدام از اين‌ها برنامه‌ريزي‌هاي خاص خود را مي‌طلبد و زيرساخت‌هاي متفاوتي را براي بسط و گسترش بايد ايجاد كرد.وي همچنين نبودِ مراكز آموزش عالي كه تأثير بسياري را در جذب گردشگر دارد، از ديگر مشكلات دانست و اظهاركرد: دانشجويان مي‌توانند به عنوان نماينده و سفير، امكانات و مزاياي منطقه را به نقاط ديگرانتقال دهند كه اين خود تبليغي جهت شناساندن توانمندي‌هاي خليل‌آباد به ديگران است.وي با اشاره به اهميت”پژوهش” در زمينه گردشگري، گفت: امروزه پژوهش نه‌تنها در زمينه گردشگري، بلكه در تمام حوزه‌هاي علمي، صنعت و كشاورزي يكي از پراهميت‌ترين مسايلي است كه كشورهاي پيشرفته و كشورهايي كه ميل به پيشرفت دارند، در آن سرمايه‌گذاري‌هاي فراواني دارند، اما متأسفانه سهم پژوهش در كشور ما بسيار ناچيز است.
قرباني همچنين عدم شناسايي افرادي را كه علاقمند به سرمايه‌گذاري در اين منطقه هستند، از ديگر چالش‌هاي منطقه برشمرد و بيان كرد: بخش گسترده‌اي از وقت مسئولان بايد صرف بازشناسي نيروهاي انساني متخصص، مستقل و شناخت سرمايه‌گذاران و انديشيدن به چگونگي راه‌هاي جذب آنان شود.
وي تاكيد كرد: بايد از تنگ‌نظري‌هايي كه بر فضاي فرهنگي كشور سايه انداخته است، دست برداشت و بستري فراهم كرد تا علاقمندان با امنيت و آرامش بيشتري تمايل به سرمايه‌گذاري در اين بخش داشته باشند. اين علاقه‌مند به توسعه گردشگري منطقه افزود: يكي از نكات آزاردهنده كه دائم ازطرف مسئولان شهرستان مطرح مي‌شود، اين است كه شهرستان توانمند خليل‌آباد را فقط به آبگرم آن خلاصه مي‌كنند.وي افزود: تعبيه دو گودال كوچك با صرف 10 يا 20 متر كاشي و سراميك، مسئولان شهرستان را به حدي ازخودباوري رسانده است كه گام‌هاي بلندي براي گردشگري منطقه برداشته‌اند و در اين خصوص بهتراست، پيش از دست زدن به اقدامات بزرگتر و پرهزينه‌تر، درخصوص تبعات زيست‌محيطي مخرب، آن نيز به طوردقيق، مطالعه و پژوهش بايسته به عمل آيد.وي بيان كرد: افزون بر جاذبه‌هاي تاريخي وطبيعي، سوغات بي‌نظير خليل‌آباد(انگور، كشمش، پسته و...)، خود جاذبه‌هايي ازجنس ديگر دارد كه علاوه بر گردشگر، سرمايه‌داران را نيز مي‌تواند به خويش جذب كند. قرباني افزود: بايد از مسئولان پرسيد از زمان استقلال خليل‌آباد تاكنون چند سمينار و نشست و گردهمايي برگزار شده و چندتاي آنها درخصوص پيشرفت گردشگري با دعوت ازعلاقه‌مندان دراين حوزه به ويژه ازشهروندان خليل‌آبادي بوده است؟ چرا اقدامي بايسته صورت نمي‌گيرد؟ اگرهمان‌گونه كه در خليل‌آباد كاري بايسته درحوزه گردشگري صورت نگرفته است، در ساير نقاط كشور نيز اين روند تداول داشته باشد، جاي پرسش نمي‌ماند، اما اگر از ديگر شهرها عقب هستيم، بايد مسئولان پاسخگو باشند.
به گفته اين كارشناس گردشگري در خليل‌آباد، عدم كاميابي مسئولان در انتقال اطلاعات مربوط به ظرفيت‌هاي اين شهر به مسئولان فرادستي، مي‌تواند سهم به سزايي در وضعيت كنوني اين شهر داشته باشد. وي با بيان اين‌كه حمايت از گردشگري ضامن توسعه پايدار آن است، يادآور شد: با توجه به اين‌كه شهرستان خليل‌آباد از يك‌سري جاذبه‌هايي در زمينه گردشگري برخوردار است، اما محروميت‌هاي آن در سطوح گوناگون، به ويژه در زمينه گردشگري، نگران‌كننده به نظر مي‌رسد، بنابراين توسعه و گسترش گردشگري مي‌تواند كمك فراواني به رشد و توسعه اقتصادي، افزايش درآمد و بالابردن سطح اشتغال منطقه كند و كوتاهي بيشتر در اين زمينه، موجب عقب‌ماندن اين شهرستان از اين عامل مهم فعاليت‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي خواهدشد. علي اصغر مرادزاده، فرماندار شهرستان خليل‌آباد هم رشد صنعت گردشگري را مستلزم برنامه‌ريزي زيربنايي دانست و با اشاره به اين كه آبگرم خليل‌آباد به عنوان يكي از مناطق گردشگري در استان مطرح است، اظهاركرد: اين آبگرم هر هفته پذيراي بسياري از گردشگران از شهرهاي اطراف است.وي با اشاره به اين كه جهت به‌سازي جاده آبگرم كارهاي خوب و زيربنايي شروع شده است، افزود: احداث مكان‌هاي اقامتي از جمله مسائل در دست اقدام است.
وي ادامه داد: در سفر سال گذشته استاندار به منطقه، دستور تهيه طرح گردشگري در مسير آبگرم داده شده است. وي از آماده شدن اين طرح تا پايان سال خبرداد و تصريح كرد: در سال گذشته و امسال، اعتباراتي اختصاص يافته و هزينه‌هايي نيز صورت گرفته است.وي همچنين به وجود امامزادگاني در روستاهي”جابوز”،”ارغا”،”شوراب” و”نقاب” اشاره كرد و افزود: تاكنون كارهاي خوبي در اين روستاها جهت توسعه گردشگري مذهبي صورت گرفته است.مرادزاده، نبود تبليغات مناسب و كافي در خصوص آثار تاريخي، امامزادگان و آثار طبيعي در سطح شهرستان و شهرهاي ديگر را از ديگر مشكلات برشمرد.
وي با بيان اين كه «نبود مكاني جهت اقامت مسافران در داخل شهر و نزديكي با كاشمرموجب شده كمتر مسافران تمايل به ماندن در اين شهر داشته باشند»، افزود: فردي كه قصد سرمايه‌گذاري در اين شهر دارد، به فكر برگشت سرمايه خود است؛ لذا اگرچه تلاش بسياري در اين خصوص از سوي شهرستان انجام شده است، اما هنوز به نتيجه مطلوب نرسيده‌ايم. وي با اشاره به اينكه نبود مسافر در تمام سال باعث شده است، اغلب سرمايه‌گذاران تمايلي به سرمايه‌گذاري جهت احداث هتل و مسافرخانه در شهرستان نداشته باشند، پژوهش را امري ضروري در زمينه توسعه گردشگري دانست و تصريح كرد: با پيگيري‌هاي صورت گرفته در اين زمينه، بايد شهرستان همراه با تحقيق و پژوهش حركت كند.
بي‌شك، عدم تبليغات در حوزه گردشگري يكي از دلايل عدم رشد صنعت گردشگري در منطقه خليل‌آباد است كه انجام اقداماتي در اين زمينه مي‌تواند به رشد بهينه در اين صنعت بينجامد. فقدان آشنايي مردم با مكان‌هاي مختلف در اين شهر، موجب شده است، كمتر كسي تمايل به آمدن و ماندن داشته باشد.
با توجه به نكات مطرح شده در خصوص اهميت صنعت گردشگري و موانع و چالش‌هاي پيش روي اين صنعت در منطقه، بايسته است مسئولان مربوط جهت رفع مشكلات و شناساندن اين شهر و جاذبه‌هاي آن تلاش كنند.
به يقين آرزوي هر شهروند خليل‌آبادي است، در شهري زندگي كند كه به لحاظ جلوه‌هاي تاريخي و طبيعي، نمونه باشد؛ لذا لازم است براي رفع موانع و چالش‌هاي صنعت گردشگري منطقه با توجه به پتانسيل‌ها و استعدادهاي موجود در اين منطقه اقدام شود و از طريق رونق اين صنعت پردرآمد، اقتصاد اين شهر را شكوفاتر كرد.

ارسال نظر

شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن