واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سردار سرتيپ پورجمشيديان:تحليل دفاع مقدس تنها با در نظر گرفتن شرايط آن مقطع ممكن است
تبريز - خبرگزاري مهر: فرمانده سپاه عاشورا آذربايجان شرقي گفت: تحليل جنگ هشت ساله تحميلي تنها با در نظر گرفتن شرايط خاص آن مقطع از حيث نظامي، سياسي و اقتصادي ممكن است.
به گزارش خبرنگار مهر در تبريز، سردار سرتيپ علي اكبر پورجمشيديان صبح سه شنبه در نشست مطبوعاتي به خبرنگاران گفت: بي توجهي به شرايط منحصربفرد آن مقطع در تحليل جنگ تحميلي باعث بدون پاسخ ماندن بسياري از سوالات نسل جوان شده و ابهامات زيادي براي اين قشر ايجاد مي كند.
وي گفت: استراتژي آن سالها استراتژي "انسان محور" و نه " تجهيزمحور" بود و نيروي انساني نقش اصلي در پيشبرد سياستهاي دفاعي كشورمان ايفا مي كرد.
فرمانده سپاه عاشورا آذربايجان شرقي اضافه كرد: زمان تحميل جنگ هشت ساله ايران فاقد ثبات سياسي و اقتدار نظامي لازم بوده و بسياري از سران نيروهاي مسلح به ويژه ارتش را جوانان مومن و باانگيزه تشكيل داده بودند.
وي با تاكيد بر اينكه نيروهاي نظامي كشور در آن برهه از زمان آمادگي واردشدن به جنگ را نداشتند، تصريح كرد: در آن برهه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيز نه براي دفاع از مرزها بلكه به منظور پشتيباني داخلي از انقلاب اسلامي و تلاش در حفظ دستاوردهاي انقلاب تشكيل يافته بود.
فرمانده سپاه عاشورا آذربايجان شرقي همچنين با اشاره به اوضاع اقتصادي نابسامان اوايل انقلاب ادامه داد: جمهوري اسلامي ايران در آن مقطع زماني به لحاظ مواجهه با شرايط خاص اقتصادي و بلوكه شدن بخش بزرگي از دارايي هايش توسط كشورهاي متخاصم شرايط دفاعي مناسبي نداشت.
سردار پورجمشيديان تصريح كرد: در آن دوران ايران حتي در تامين سيم خاردار نيز به بيگانگان وابسته بود و آنها نيز از فروش تجهيزات به كشور امتناع مي كردند.
وي افزود: در اين ميان تفكرات غلط بني صدر، فرمانده وقت كل قوا كه به ورود جوانان به عرصه هاي دفاع از كشور اعتقادي نداشت مزيد بر علت شده بود.
فرمانده سپاه عاشورا اضافه كرد: اما با حضور و دستور امام خميني (ره) مبني بر رويكرد علوي و نبرد عاشورايي در جبههها، تفكرات بسيجي وارد ميدان شد و تحولات شگرفي در دوران دفاع مقدس ايجاد كرد.
وي تصريح كرد: با ورود جوانان بسيجي به ميادين جنگ، عملياتي طراحي و به مورد اجرا گذاشته شد كه در تاريخ نظامي گري دنيا بي سابقه و يا كم نظير است.
پورجمشيديان اضافه كرد: حضور در جبهه ها و تلاش براي حفظ سرحدات كشور گاهي براي همين جوانان جنبه شرعي به خود مي گرفت و رزمندگان جوان، ايثارگري در راه حفظ دستاوردهاي انقلاب را تكليف ديني براي خود مي دانستند.
سردار پورجمشيديان موفقيت هاي كنوني ايران در زمينه هاي مختلف را مرهون باور جوانان و اعتقاد به توانمندي هاي آنان دانست و گفت: دستيابي به فناوري سوخت هسته اي، پرتاب ماهواره هاي پيشرفته و ساخت انواع ادوات مدرن نظامي از جمله اين موفقيت هاست.
وي بهمن و اسفندماه را دو ماه خاطره انگيز براي رزمندگان و نيز مردم كشورمان خواند و گفت: انجام بسياري از ععمليات هاي غرور آفرين از جمله بدر، خيبر، كربلاي 4، كربلاي 5 و والفجر 8 در اين ماه ها بوده است.
فرمانده سپاه عاشورا تاكيد كرد: بي شك افتخارآفريني هاي رزمندگان دلاور آذربايجان در طول هشت سال دفاع مقدس به ويژه عمليات هاي اين دو ماه هيچگاه فراموش نخواهند شد.
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]