تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837852143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش كامل نشست هفتگي جمعيت حاميان ولايت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش كامل نشست هفتگي جمعيت حاميان ولايت
خبرگزاري فارس: نشست هفتگي جمعيت حاميان ولايت شب گذشته با سخنراني مرتضي طلايي عضو شوراي اسلامي شهر تهران، دلاور صيامي دبيركل اين جمعيت و نيز حجت‌الاسلام مصطفي پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي كل كشور برگزار شد.


به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، مرتضي طلايي عضو شوراي اسلامي شهر تهران شب گذشته طي سخناني در نشست هفتگي جمعيت حاميان ولايت، با تبريك ميلاد با سعادت پيامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و فرارسيدن هفته وحدت گفت: ما دهه چهارم انقلاب را شروع كرده‌ايم كه از نگاه تحليلگران گوناگون سطوح مختلف براي اين سه دهه تعريف مي‌شود.
وي افزود: نگاه‌هاي مختلفي از قبيل نگاه از منظر دفاع مقدس، منظر سياسي و غيره وجود دارد ولي دهه اول، دهه استقرار نظام جمهوري اسلامي بود كه در اين دهه نظام جمهوري اسلامي توانست استقرار پيدا كند.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران تصريح كرد: دهه دوم دهه‌اي بود كه با توجه به مسائل مختلفي كه از سر انقلاب گذشت، درخت تنومند انقلاب توانست با ايثار و شهادت دلاورمردان موقعيت خود را در جهان تثبيت كند.
طلايي اضافه كرد: به طور طبيعي انتظار ما اين بود كه دهه سوم دهه پيشرفت، عدالت، سازندگي و توسعه كشور باشد.
وي خاطرشان كرد: اما در يك نگاه اجمالي و با الهام گرفتن از فرمايشات مقام معظم رهبري كه دهه چهارم را دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري كرده‌اند، مي‌شود نتيجه گرفت كه آن انتظار و هدف والاي امام و آرمانهاي انقلاب را نتوانسته‌ايم جامه عمل بپوشانيم ولي اين بدان معنا نيست كه كارهاي خوب را نبينيم.
عضو شوراي شهر تهران ادامه داد: در دهه سوم كارهاي زيادي در عرصه‌ مهندسي، فضايي، جنبش نرم‌افزاري و توليد علم، صورت گرفت.
طلايي با بيان اينكه اگر به دنبال توسعه متوازن باشيم بايد همه مؤلفه‌هاي توسعه را در نظر بگيريم، ابراز داشت: شايد يكي از حلقه‌هاي مفقوده كشور در دهه سوم كه غفلت كرديم توسعه اجتماعي ما است يا از زاويه ديگر پيشرفت در علوم انساني است، كه اگر ما به علوم انساني توجه مي‌كرديم شايد به پيشرفت‌هايي در بخش‌هايي كه بايد مي‌رسيديم، رسيده بوديم.
وي در خصوص اهداف برگزاري اين نشست‌ها گفت: آنچه كه امروز بايد محور گفت‌وگوي اين نشست‌ها باشد اين است كه ما براي دهه پيش‌رو و براي رسيدن به عدالت واقعي چه كاري بكنيم؟ كه بايد در حوزه علوم سياسي، اجتماعي و فرهنگي به ضرورت تعامل و تحول بينديشيم.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران با طرح سؤالي مبني بر اينكه با چه مديريتي، نگاهي و تفكري و چه كاري بايد بكنيم كه همه نيروهاي انساني و منابع انساني و سرمايه‌هاي اجتماعي براي پيشرفت كشور را در كنار هم قرار دهيم؟ تصريح كرد: گفتگو كردن براي رسيدن به يك ادبيات و شاخص‌هايي كه ما بتوانيم مسائل خود را با آن حل كنيم، ضروري است.
طلايي ادامه داد: ديدن نقاط مثبت و دستاوردهاي خوب و ديدن معايب يكي از نيازهاي جامعه است تا بتوانيم وضع مطلوب را تعريف و مصاديق وضع مطلوب را مشخص كنيم كه در اين صورت مي‌توان به عنوان يك رويكرد به تعامل در جامعه ما كمك كند.
وي در بيان رسالت نيروهاي اصولگرا، انقلابي و نيروهايي كه عملاً و قولاً به ولايت مطلقه فقيه ارادتمند هستند، گفت: امروز اين نيروها بايد تلاش كنند در زير يك چتر گسترده قرار گيرند و همه نيروهاي اصولگرا را براي پيشرفت عدالت در كشور و ايجاد يك نظام مديريتي ‌كارآمد بسيج كنند.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران افزود: نيروهاي اصولگرا بايد تلاش كنند كه مردم حضور شكوهمند‌انه‌اي در انتخابات داشته باشند، چرا كه امروز داشتن دغدغه حضور مردم در صحنه انتخابات نشانه اصولگرايي است.
طلايي با بيان اينكه ما در حال سپري كردن دوره بسيار حساس هستيم و يك شرايط حساسي را روبه‌روي خود داريم خاطرنشان كرد:‌ در اين دعواهاي گوناگون كه سعي در ايجاد تشدد در ميان اصولگرايان دارند بايد مواظب بود و اصولگرايان بايد دست در دست هم دهند تا بتوانند به رسالت خود در انتخابات عمل كنند.

* صيامي : وحدت اصولگرايان در اولويت است

دلاور صيامي دبيركل جمعيت حاميان ولايت در اين نشست با اشاره به اهميت احزاب و تشكل‌ها در كشور اظهار داشت: در كشور بيش از صد سال حزب و تشكل به وجود آمده و به معناي عاميانه حزب و حزب‌بازي در كشور به جز حزب جمهوري تأثيرگذار نبودند.
وي تأكيد كرد:‌ احزابي كه در كشور فعاليت مي‌كنند، مانند بادكنكي هستند كه با دولت به وجود مي‌آيند و قبل از اينكه عمر دولت به پايان برسد بادشان خالي مي‌شود.
دبيركل جمعيت حاميان ولايت، تصريح كرد: در كشورهاي خارجي اين احزاب و تشكل‌ها هستند كه براي دولت برنامه مي‌دهند و در مسائل كلان كشور با برنامه‌ريزي به كمك دولت مي‌شتابند، ولي در كشور ما احزاب به طور موقت در انتخابات حضور و ظهور پيدا مي‌كنند و بعد از انتخابات از بين مي‌روند.

* پورمحمدي: درباره كانديداتوري خود هنوز تصميم قطعي نگرفته‌ام

همچنين حجت‌الاسلام مصطفي پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي كل كشور در اين نشست، اظهار داشت: لازمه جامعه زنده، پرتحرك و پويايي كه مي‌خواهد سرنوشت خود را در اختيار داشته باشد و به اهدافش برسد، تحرك شايسته نخبگان آن جامعه است.
وي عرصه‌هاي سياسي و اجتماعي را يكي از مهم‌ترين عرصه‌هاي تحرك شايسته نخبگان دانست و ادامه داد: زماني كه از نظام جمهوري اسلامي به عنوان نظام مردم‌سالار ديني سخن مي‌گوييم بدان معناست كه شاكله اصلي اين نظام حضور قوي، سازمان يافته و پرتحرك نيروهاي آن است.
پورمحمدي افزود: هر چند در عرصه‌هاي سياسي توفيقات زيادي در خصوص فعاليت‌هاي سازمان‌دهي نداشته‌ايم اما در مجموع بايد نمره قبولي به اين حوزه بدهيم چرا كه در كشور ما در اين 30 سال همواره مردم براي تمامي امور خود تصميم گرفته‌اند.
وي تأكيد كرد: حتي دشمنان نظام مي‌دانند اگر هدفي را در كشورمان مي‌خواهند ترغيب كنند نبايد به آن رنگ تحليل دهند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور اضافه كرد: بلوغ سياسي در كشورمان قوام پيدا كرده است و به نهالي با نشاط، مقاوم، اصيل و ريشه‌دار تبديل شده است كه ريشه اين نهال همان نخبگان، فعالان و افرادي كه احساس مسئوليت در كشور مي‌كنند، هستند.
وي با تأكيد بر اينكه هنوز كاركردهاي حزبي و تشكيلاتي در كشور به درستي شكل نگرفته‌است، گفت: با توجه به عمر چند دهه نظام نبايد توقع داشت در تمامي اين حوزه‌ها به غنا برسيم اما‌ تاكنون پيشرفت‌هاي خوبي در عين نقص‌ها در اين حوزه داشته‌ايم و بايد هوشيار باشيم تا كاستي‌ها شيوع پيدا نكند.
وزير اسبق كشور با اشاره به كار حزبي و تشكيلاتي در كشور، تصريح كرد: هرچقدر اين حركت‌ها را در جامعه افزايش دهيم در راستاي ظرفيت‌سازي در جامعه گام برداشته‌ايم كه اين همان نخبه‌پروري است و اين داد و ستدهاي فكري موجب توليد ظرفيت در جامعه مي‌شود.
وي با تأكيد بر اينكه كشوري كه بخواهد به درستي اداره شود بايد كارش را بر دوش همه مردم بگذارد، اظهار داشت: به دليل همين مسئله است كه مي‌‌گوييم دولت بزرگ، دولت خوبي نيست.
وي با اشاره به اينكه دولت بزرگ نقشش اين است كه همه توان را در ظرفيت خودش محدود مي‌كند، ادامه داد: دولت حداقلي همواره بين ساير دولت‌ها موفق‌تر بوده است از اين رو تئوري دولت اسلامي، دولت حداقلي است.
پورمحمدي افزود: هر فردي فكر مي‌كند دولت اسلامي دولت حداكثري است در تئوري جديد اظهاراتش قابل قبول نيست، در تفكر ديني دولت حداقلي است و مسئوليت را متوجه آحاد جامعه مي‌داند.
وي نهاد دولت را نهاد استاندارد ساز، ناظر و هدايت‌كننده دانست و ابراز داشت: بايد بسياري از كارهاي دولت به مردم و يا بخشي از آن را واگذار كرد تا از تمامي ظرفيت‌هاي كشور استفاده درست شود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور ادامه داد: منابع مادي كشورمان فوق‌العاده است؛ مهم آن است كه نيازهاي اوليه خود را بشناسيم و تلاش كنيم اهداف اصلي‌مان را قرباني اهداف ديگر نكنيم.
وي به احساس خطر بيگانگان عمدتاً آمريكا نسبت به ايران اشاره كرد و گفت:‌ در حقيقت قدرت تأثيرگذاري ما است كه بسيار بيش از ساير قدرت‌هايمان موجب هراس و حساسيت دشمنان شده است از اين رو ظرفيت نيروي انساني و آرماني ما بسيار مهم است.
وزير اسبق كشور هم‌چنين در خصوص انحلال سازمان مديريت توسط دولت انتقاد كرد.
وي در پاسخ به سؤال يكي از حضار درباره آرايش سياسي انتخابات آينده نيز اظهار داشت:‌با وضعيت پيش‌رو از فضاي دو قطبي در حال فاصله گرفتن هستيم.
وي با اشاره به اعلام كانديداتوري ميرحسين موسوي، كروبي، خاتمي و احتمالاً احمدي‌نژاد براي انتخابات آينده خاطرنشان كرد: معتقدم در ميان اصلاح طلبان و اصولگرايان حضور بيش از يك كانديدا جدي است كه در اين شرايط شاهد فضاي چند قطبي هستيم.
پورمحمدي در پايان درباره كانديداتوري خود گفت: درباره كانديداتوري خود هنوز تصميم قطعي نگرفته‌ام.
انتهاي پيام/

چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن