واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيتالله نوريهمداني:
خبرگزاري فارس: يكي از مراجع تقليد در قم گفت: 9 دي روز تجلي قدرت خداوند و ولايتمداري مردم ايران است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيتالله حسين نوريهمداني در مراسم دعاي سمات كه بعد از ظهر جمعه با حضور خانواده شهداي استان قم در دفتر اين مرجع تقليد برگزار شد، اظهار كرد: 9 دي روز تجلي قدرت خداوند و ولايتمداري مردم ايران است.
وي افزود: مسئله ولايتفقيه يك امر تاريخي، روايي و عقلي است و در طول تاريخ در اين مورد بحثهايي صورت گرفته است زيرا خداوند همه موجودات را هدايت كرده و مسئله حكومت كه مهمترين نكته زندگي انسانهاست را فراموش نميكند.
استاد حوزه علميه قم با تاكيد بر اينكه اسلام در امر ولايت سكوت نكرده است، گفت: خداوند در سوره نساء ميفرمايد «اي اهل ايمان خدا را اطاعت كنيد و نيز پيامبر خدا و اوليالامر را اطاعت كنيد» و رسول اكرم(ص) نيز در تفسير اين آيه به نام تمام امامان اشاره كردهاند.
وي با اشاره به ضروري بودن حضور رهبر و امام در ميان مردم تصريح كرد: كرامت و عظمت و نيز عدالت خداوند ايجاب ميكند كه همواره ولي خدا بر روي زمين وجود داشته باشد به طوري كه بر اساس روايات آخرين فردي كه از دنيا ميرود امام معصوم خواهد بود زيرا زمين هيچگاه بدون حجت خدا نخواهد ماند.
نوريهمداني افزود: رواياتي در مورد صفات شخص حاكم وارد شده است و آياتي نيز در اين زمينه وجود دارد كه درباره حضرت ابراهيم(ع) آزمايشات زيادي از سوي خداوند صورت گرفت تا اينكه پس از طي مراحل مختلف، مقام امامت به او نائل شد.
اين مرجع تقليد با اشاره به كلام خداوند در مورد اينكه عهد و پيمان امامت به افراد ظالم نخواهد رسيد، گفت: طبق روايات كسي كه لحظهاي به خود يا ديگران ظلم كرده باشد شايستگي مقام امامت را نخواهد داشت.
وي ابراز كرد: با توجه به غيبت امام زمان(عج) و لزوم برقرار بودن مقام ولايت در جامعه، چهار نفر به عنوان نايب خاص ايشان مشغول به فعاليت بودند و پس از آنها نيز بر اساس روايتي از امام عصر(عج) راويان حديث و فقها عهدهدار مقام ولايت خواهند بود.
نوريهمداني با اشاره به جمله معروف امام خميني(ره) كه ولايتفقيه را ولايت رسولالله ميدانستند، تصريح كرد: امام راحل(ره) فريادگري باصلابت و مجاهدي قدرتمند بود كه با گفتار و عملكرد خود ولايت فقيه را در اين كشور جاري ساخت.
استاد حوزه علميه قم ادامه داد: پيامبران در جريان نبوت خود پس از سرنگوني ستمگران، حكومتي صالح تشكيل ميدادند و امام خميني(ره) نيز توانست دست قدرتهاي استعماري و استكباري را از ايران كوتاه كند و پس از آن حكومت اسلامي تشكيل دهد در حالي كه سلسلههاي پادشاهي ايران در طول هزاران سال، مسئله حكومت را از ولايت جدا ساخته بودند.
وي اقدامات رهبر كبير انقلاب را كاري پيامبرگونه دانست و افزود: امروز حكومت اسلامي به بركت وجود امام خميني برقرار بوده و داراي سه ركن اساسي مردم، اسلام و ولايتفقيه است.
نوريهمداني با تاكيد بر حضور هميشگي مردم در حمايت از اسلام و ولايتفقيه گفت: حماسههاي بسياري توسط مردم ايران و به رهبري امام خميني(ره) در دوره طاغوت به وجود آمد و موجب پيروزي انقلاب شد و پس از آن نيز در طول هشت سال دفاع مقدس و با وجود حمايت همهجانبه دنيا از رژيم صدام، حماسه بزرگي توسط ملت ايران به ثبت رسيد.
اين مرجع تقليد 9 دي را نيز يكي از حماسههاي عظيم مردم ايران دانست و خاطرنشان كرد: مردم بسياري از كشورها مانند مصر و الجزاير در گذشته به نام دين قيام كردند اما قدرتهاي استكباري انقلاب آنها را استحاله كرده و ملتها را زير سيطره خويش درآوردند.
وي گفت: دشمنان در صدد بودند كه براي استحاله انقلاب اسلامي ايران نيز چنين نقشههايي را به مرحله اجرا درآورند و در اين زمينه از تمام نيروهاي خود از جمله منافقين بهره بردند، اما بصيرت مردم موجب خاموش كردن آتش فتنه شد بنابراين بايد همواره اين ايامالله را زنده نگه داشته و پشتيبان نظام اسلامي باشيم زيرا تنها نظامي است كه در زمان غيبت داراي جنبه الهي و ديني است.
نوريهمداني با اشاره به توصيههاي امام خميني(ره) در مورد ملت افزود: مردم ايران قدرت زيادي در جنبههاي مختلف علمي، نظامي و فرهنگي دارند تا جايي كه در عرصههاي مختلف دانش پيشرفت كرده و توانستند در عرصه نظامي نيز هواپيماي جاسوسي آمريكا را به سادگي شكار كنند.
استاد حوزه علميه قم ابراز كرد: در حال حاضر نظام اسلامي با اقتدار به راه خود ادامه ميدهد و مردم نيز بايد حضور خود را در صحنههايي چون انتخابات به تمام جهانيان نشان دهند.
انتهاي پيام/ج10
جمعه|ا|9|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]