واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: يكشنبه آخرين فرصت براي ثبت نام در رقابت هما در فرابورس
بر اساس شرايط رقابت سازمان خصوصي سازي براي اين عرضه، متقاضيان تا روز يكشنبه ۱۱ دي فرصت دارند تا درخواست خود را به سازمان خصوصي سازي براي تاييد صلاحيت شركت در رقابت اعلام كنند.
ايلنا: مدير عامل فرابورس ايران، با اعلام اينكه بلوك ۵۵ درصدي هواپيمايي جمهوري اسلامي (هما) ۲۶ دي در بازار سوم فرابورس عرضه ميشود گفت: بر اساس شرايط رقابت سازمان خصوصي سازي براي اين عرضه، متقاضيان تا روز يكشنبه ۱۱ دي فرصت دارند تا درخواست خود را به سازمان خصوصي سازي براي تاييد صلاحيت شركت در رقابت اعلام كنند.
به گزارش ايلنا، مصطفي اميد قائمي گفت: عرضه سهام هواپيمايي هما به متقاضيان خريدي كه صلاحيت عمومي آنها (بر اساس آيين نامه مشتريان استراتژيك) مورد تاييد قرار گيرد در بازار سوم فرابورس، به صورت يكجا و دو مرحلهاي روز دوشنبه ۲۶ دي انجام ميشود.
وي ياد آور شد: ارزش پايه اين شركت ۱۵هزار و ۸۴۰ ميليارد ريال برآورد شده است و سازمان خصوصيسازي ۲۱۴ ميليون و ۸۹۵ هزار و۱۷۵سهم از اين شركت را به قيمت پايه هر سهم ۷۳ هزار و ۷۱۱ريال عرضه ميكند.
وي ادامه داد قيمت فوق قيمت پايه سهام است و بالاترين قيمت پيشنهادي مبناي ثمن معامله قرار ميگيرد. عرضهها به صورت يكجا و در بازار سوم و با شرايط نقد و يا نقد و اقساط است حداقل پيش پرداخت نقدي براي هواپيمايي هما ۲۰ درصد و مابقي به صورت اقساط است كه دوره بازپرداخت اقساط آن ۸ ساله اعلام شده است.
به گفته وي نرخ سود فروش اقساطي ۱۲ درصد و فواصل زماني آن شش ماهه است.
مدير عامل فرابورس تصريح كرد: زمينه فعاليت هواپيمايي هما، خريد، فروش و اجاره هواپيما و موتور و متفرعات آن، انجام پروازهاي دربست و حمل و نقل مسافر و بار و پست و... است. دولت جمهوري اسلامي مالك ۷۰ درصد سهام و شركتهاي سرمايهگذاري استاني مالك۳۰ درصد سهام آن محسوب ميشود.
وي با اشاره به اينكه سرمايه اين شركت ۳ هزار و ۹۰۷ ميليارد و۱۸۵ ميليون ريال است افزود: كليه متقاضيان خريد اين سهام تا روز شنبه۱۱دي فرصت دارند با توجه به قيمت پايه و شرايط اعلام شده نسبت به ارسال درخواست خريد سهام همراه با اسناد و مدارك مثبته در خصوص توان مالي و فني خود شامل نام شركت، موضوع فعاليت، سرمايه ثبت شده، محل و تاريخ ثبت، آخرين ترازنامه و صورت حساب سود و زيان، تركيب سهامداران همراه با ميزان درصد سهام، اعضاي هيئت مديره به همراه سوابق خدمتي آنان، ميزان سرمايهگذاري شركت در ديگر شركتها يا پروژهها به تفكيك، به سازمان خصوصيسازي اقدام كنند.
اميد قائمي تاكيد كرد: خريداران قبلي سهام بلوكي اقساطي از سازمان خصوصي سازي كه در اجراي قراردادهاي منعقده، اقساط آنان معوق شده، تا تسويه بدهيهاي قبلي، حق شركت در مزايده و خريد مجدد سهام را نخواهند داشت.
وي ادامه داد: همچنين خريدار متعهد است به نسبت سهام خريداري، جانشين صادركنندگان دولتي ضمانتنامهها شود و بدهيهاي شركت به شركت مادر تخصصي و سيستم بانكي اعم از دولتي و غير دولتي ثبت شده در گزارش قيمتگذاري و يا دفاتر بنگاه مورد واگذاري را پرداخت كند، آزادسازي سهام منوط به پرداخت كليه مطالبات و تضامين خواهد بود و حداقل معادل ۵۰ درصد از مانده بدهي ناشي از اقساط، اسناد تضميني دريافت ميشود.
اميد قائمي افزود: در ارزش گذاري سهام هواپيمايي هما، ارزش برند به مبلغ ۱۵ هزار ميليارد ريال برآورد شده شامل مبلغ ۱۰ هزار ميليارد ريال بابت ارزش نام و علامت تجاري و مبلغ ۵ هزار ميليارد ريال بابت ارزش مجوزها، امتيازات خدمات فرودگاهي، دانش فني و نيروي انساني متخصص منظور شده است.
مدير عامل فرابورس گفت: خريدار متعهد به رعايت كليه ضوابط و مقررات تعيين شده براي شركتهاي هواپيمايي است.
به گفته وي، با توجه به بندهاي گزارش حسابرس و بازرس قانوني، شركت سالانه مبلغ ۴۲۴ ميليارد ريال بابت كسري حق بيمه بازنشستگي و وجوه پرداختي به بازنشستگان (ذخيره در حسابها) پرداخت ميكند لذا معادل مبلغ ۵ هزار ميليارد ريال بابت ارزش فعلي تعهدات شركت براي تامين كسري وجوه صندوق بازنشستگي كاركنان تعيين و در ارزشگذاري سهام شركت منظور شده و جز تعهدات شركت خواهد بود.
اميد قائمي يادآور شد: در ارزشگذاري سهام شركت بابت ارزش سرمايه گذاري دولت كه به مبلغ ۲ هزار و ۸۱۴ ميليارد و۶۶۲ ميليون ريال شامل مبلغ هزار و ۹۹۶ ميليارد و ۴۳۷ ميليون ريال ارزش مازاد تجديد ارزيابي شركتهاي ايران ايرتور و گروه هتلهاي هما و مبلغ ۸۱۸ ميليارد و ۲۲۵ ميليون ريال پرداختهاي دولت از محل صندوق ذخير ارزي براي خريد هواپيما، بوده است با توجه به خارج كردن مبلغ ۲ هزار و ۲۰ ميليارد و ۱۷۸ ميليون ريال بابت ارزش دفتري سرمايهگذاري در شركتهاي ايران ايرتور و گروه هتلهاي هما و همچنين كسر مابهالتفاوت ارزش تجديد ارزيابي و ارزش دفتري ويژه در دو شركت مذكور به مبلغ ۲۳ ميليارد و ۷۴۱ ميليون ريال، خالص آن به مبلغ ۷۹۴ميليارد و ۴۸۴ ميليون ريال منظور شده است. خريدار سهام بلوكي و كنترلي متعهد است چنانچه فعاليت شركت طبق تشخيص و ابلاغ سازمان پدافند غير عامل متضمن امور حساس امنيتي و طبقهبندي حياتي باشد در اداره شركت و مديريت امور ظوابط مربوطه ابلاغي از مرجع مذكور را به دقت رعايت و اجرا نمايد و در صورت رعايت احسن اين ضوابط از مشوقهاي مالي و غير مالي برخوردار خواهند شد.
به گفته اميد قائمي، خريدار متعهد است بدهي شركت به خزانه به مبلغ ۳۰۰ ميليارد ريال را پرداخت كند.
وي در ادامه افزود: خريدار مكلف است در اجراي سياستهاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي در مورد مشمول ۴۷ و ۴۸ قانون موصوف از شوراي رقابت كسب تكليف كند و نتيجه را قبل از انعقاد قرارداد با سازمان خصوصي سازي ارائه كند. همچنين مكلف است قبل از هر گونه اقدامي در خصوص تغيير نام و علامت تجاري شركت، موافقت سازمان هواپيمايي كشوري يا مراجع ذي صلاح را اخذ كند. مقرر شده است ضمن بررسي صلاحيت عمومي خريدار، واگذاري سهام به صورت دو مرحلهاي انجام شود.
مدير عامل فرابورس در پايان تاكيد كرد: كارگزاران خريدار در صورتي مجاز به ورود سفارش خريد به سامانه معاملاتي هستند كه ۳ درصد از ارزش سهام موضوع معامله كه براي هواپيمايي هما ۴۷۵ ميليارد و۲۰۴ ميليون و ۱۴۷ هزار و۳۳۳ ريال است جهت تضمين تعهدات به حساب شركت سپرده گذاري مركزي اوراق بهادار و تسويه وجوه واريز و يا ارائه نمايند. سازمان خصوصي سازي در رد يا قبول هر يك از پيشنهادات مختار است.
پايان پيام
جمعه|ا|9|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1156]