واضح آرشیو وب فارسی:الف: ۹دي، راز ناكامي كودتاي مخملي بود
يك عضو مجلس خبرگان گفت: فتنه تمام شدني نيست و تا وقتي كه نظام اسلامي پابرجاست فتنه و مقابله با آن ادامه دارد.
به گزارش ايسنا آيتالله سيداحمد خاتمي در مراسم گراميداشت حماسه ۹ دي در مسجد امام خميني ستاد ارتش جمهوري اسلامي خاطرنشان كرد: در تاريخ ملتها معمولا مواقع و زمانهايي وجود دارد كه سرنوشتساز و حياتي است يكي از آن مقاطع سرنوشتساز در تاريخ انقلاب اسلامي ما حماسه ۹ دي و در برخي از شهرستانها هشتم دي ماه سال ۸۸ بود.
وي با اشاره به دو نكته از حماسه ۹ دي ماه سال ۸۸ اشاره كرد: اولين نكته اين است كه در حماسه نهم دي ماه مردم به عمق توطئه دشمن از بن جان پيبردند و مردم به اين واقعيت رسيدند كه جريان بيگانه با ابزار قرار دادن جريان فتنه داخلي در پس براندازي نظام هستند و كودتاي مخملي صحيحترين تعبيري بود كه مقام معظم رهبري درباره آن فرمودند؛ چراكه همه ويژگيهايي كه در كودتاهاي مخملي دنبال ميشود در فتنه سال ۸۸ دنبال شد و ميتوان به عنوان مثال استفاده از رنگ را به عنوان نمونهاي نمادهاي اين كودتاها اشاره كرد.
وي گفت: در كودتاي مخملي تلاش ميكنند كه مردم را نسبت به مسوولان بياعتماد كنند و اين بياعتمادي سبب ميشود كه مردم به خيابانها كشيده شوند. درباه انتخابات رياست جمهوري نيز تقلب را مطرح كردند تقلبي كه همهشان از آن به عنوان رمز اغتشاش ياد كردند.
امام جمعه موقت تهران افزود: در انقلابهاي مخملي معمولا براي نهادهاي قانوني موازيسازي ميكنند و اين در حالي است كه در كشور ما بيش از ۳۰ سال است كه وزارت كشور و شوراي نگهبان با كمال امانتداري انتخابات را برگزار ميكنند، در كشور ما نيز براي آنكه براندازي كنند كميته صيانت از آراء را مطرح كردند تا مردم را نسبت به نظام بياعتماد كنند.
وي خاطرنشان كرد: در فتنه ۸۸ قصه، قصه براندازي نظامي ولايي بود و برخيها كه سادهانديش بودند فكر ميكردند كه دعوا بين احمدينژاد و موسوي است، در حالي كه قصه فراتر از اينها بود و دعوا به دعواي انقلاب با ضد انقلاب تبديل شد.
وي اظهار كرد: يكي از علماي بزرگ كه پيشگام در مبارزه با حكومت پهلوي بود در دوازدهم بهمن ماه سال ۵۷ گفته بود در فرودگاه مهرآباد منتظر بوديم تا امام بيايند و يكي از چهرههاي فتنهگر كه در سال ۸۸ و ۷۸ نيز پستهاي اجرايي متعددي در جمهوري اسلامي ايران داشت به گوش وي گفته بود: «آخوندها توانستند حكومت شاهنشاهي را سرنگون كنند اما آنها حكومتداري بلد نيستند». اين فتنهگر در حالي اين حرفها را ميزند كه آنها ۳۲ سال است كه خميازه گرفتن حكومت را ميكشند.
خاتمي در بيان نكته دوم يادآور شد: در بعضي كشورهاي آسياي ميانه حدود ۱۰ كودتاي مخملي صورت گرفته است كه تاكنون پنجتاي آنها موفق شدهاند با كودتاي مخملي حكومت خود را سرنگون كنند. راز ناكامي كودتاي مخملي سال ۸۸ نيز حضور باشكوه مردم در صحنه بود و مردم با حماسه ۹ دي ماه سال ۸۸ سفره فتنه را جمع كردند و حضور مردم براي مقابله با كودتاي مخملي در اين است كه با حضور باشكوه خوددر صحنه انزجار خود را از آنها بيان كنند.
وي با اشاره به هشت سال جنگ تحميلي عنوان كرد: هشت سال جنگ تحميلي كشورمان را در برابر تهاجم بيگانه حفظ كرد و اين در حالي است كه هماكنون نيز اوباما و در گذشته دولت بوش ميخواستند با به وجود آوردن جنگ رواني مردم را نسبت به نظام دلسرد كنند و بارها آنها با بيان اينكه به ايران حمله خواهيم كرد به اين كار دامن ميزدند اما سخنان مقام معظم رهبري در دانشكده افسري باعث شد تا آنها عقبنشيني كنند.
وي گفت: حماسه ديماه سال ۸۸ از تمامي راهپيماييهاي ۲۲ بهمن كشور باشكوهتر برگزار شد و مردم نيز با بصيرت به صحنه آمدند و آنها در حماسه نهم دي ماه هم تولي و تبري را در اوج به نمايش گذاشتند.مثال روشن براي نشان دادن تبري مردم اين بود كه آنها به اسم عليه فتنه گران شعار ميدادند. مردم ميدانستند كه تهمت به يك نظام مساوي است با ياغيگري.
اين عضو مجلس خبرگان در بخش ديگري از سخنانش بحث تاريخي غدير خم را مطرح كرد و گفت: درآن زمان بي بصيرتي مردم باعث شد كه حضرت علي(ع) ۲۵ سال از حكومت كنار گذاشته شود و بعد كودتاي مخملي عليه مولا علي(ع) شكل گرفت و آنها حضرت علي (ع) بارها به زير بمبباران تهمتها گرفتند.
وي با اشاره به ويژگيهاي فتنهگران افزود: در زمان حضرت علي(ع) و در سال ۸۸ نيز فتنهگران تشنه قدرت بودند؛ چراكه اگر تشنگي قدرت نباشد آنها هيچگاه با يك نظام روبهرو نميشدند و آنها در حقيقت به يك ملت خيانت كردند و دوم آنكه سران فتنه در زمان حضرت علي(ع) و در سال ۸۸ در اوج بيبصيرتي و سادهلويي به سر ميبردند.
وي با اشاره به سالروز شهادت عمار كه در سن ۹۴ سالگي در جنگ صفين به شهادت رسيد، بيان كرد: عمار در خانوادهاي متولد شد كه پدرش ياسر و عمويش از شهداي دوره بعثت بودند و مادرش سميه نيز به فجيعترين شكل ممكن به شهادت رسيد. اي كاش در سراسر كشور در روز شهادت عمار براي او مراسم بزرگداشتي برپا كنند.
خاتمي گفت: همكاري با ولايت فقيه با شعار نيست و با عمل آشكار ميشود و ولايتستيزي نيز در تاروپود فتنه جا دارد، بايد بگويم فتنه تمام نشده است و تا نظام اسلامي پابرجاست فتنه و مقابله آن نيز وجود دارد و هركجا كه منيت به وجود آيد جريان، جريان فتنه است.
جمعه|ا|9|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]