واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آيت الله كعبي:9 دي نشان دهنده بصيرت مردم در مقابل فتنه گران بود
9 دي نشان دهنده بصيرت مردم در مقابل فتنه گران بود
قم - خبرگزاري مهر: عضو مجلس خبرگان رهبري: ۹ دي نشان دهنده بصيرت، هوشمندي و حضور ايماني مردم ولايتمدار ايران در برابر فتنه گران است.
به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله عباس كعبي در همايش بزرگداشت حماسه ۹ دي كه قبل از ظهر پنجشنبه در موسسه امام خميني (ره) قم برگزار شد گفت: همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند حوادث بعد از انتخابات ۸۸ يك بيماري بود و راه حل امنيتي و سياسي نداشت و را حل دفع اين فتنه همان حضور پرشور و حماسي مردم در ۹ دي سال ۸۸ بود كه اين نشان از بصيرت بالا و هوشمندي مردم ولايت مدار ايران ازدرك زماني و حضور آگاهانه در صحنه دارد.
وي به ۴ وظيفه شخصي، اجتماعي، سياسي و اخلاقي كه در قرآن براي مومنان ذكر شده است اشاره كرد و گفت: در حوادث بعد از انتخابات ۸۸ وحماسه۹دي شاهد بوديم كه مردم مومن ايران اسلامي به خوبي به اين وظايف خود عمل كردند.
كعبي به سير تاريخي بيماري فتنه در دورههاي قبل و بعد از انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: فتنه ۸۸ عقبه فكري و تاريخي خاصي داشت كه فتنه گران از فرصت ۸ ساله دولت اصلاحات و مجلس ششم استفاده كردند و برنامه ريزي و تدارك خاصي براي اين فتنه انجام دادن كه با تدبير مقام معظم رهبري كه برخاسته از اسلام ناب و ولايت بود اين فتنه ريشه كن شد.
فتنه ۸۸ در چندين فاز طرح ريزي شده بود
عضو مجلس خبرگان رهبري آمادگيهاي و برنامه ريزيهاي قبلي رافاز اول فتنه دانست و ازعمليات فتنه تا ۲۹ خرداد ۸۸ را ديگر فاز فتنه عنوان كرد كه با سخنراني مقام معظم رهبري در نماز جمعه ۲۹ خرداد شكست خورد.
وي حركت و اغتشاشات سنگين و به كار بردي اسلحه و امنيتي كردن جامعه را از ديگر برنامههاي فتنه گران عنوان كرد.
كعبي مظلوم نمايي و كشته سازي و بحثهايي مبني برحكميت و وحدت را فاز بعدي فتنه دانست كه در اين مرحله عدهاي از خواص بيبصيرت وارد بازي فتنه گران شدند كه اين برنامه آنان نيز شكست خورد.
وي در فاز نهايي فتنه را حوادث عاشوراي ۸۸ عنوان كرد و گفت: فتنه گران درعاشوراي ۸۸ به نمادهاي عزاداري، امام و شهدا اهانت كردند و در اينجا بود كه مردم با بصيرت ديدند كه ديگر جاي سكوت نيست و به صورت خودجوش وارد صحنه شدند و بساط فتنه گران را برچيدند.
تجديد نظر طلبان براي انتخابات مجلس نهم برنامه ريزي كرده اند
كعبي در انتها گفت: همانهايي كه به دنبال توسعه سياسي و اصلاحات آمريكايي بودندعزم خود را جزم كردهاند تا پروژه انتخابات مجلس نهم و نفوذ در ان را برنامه ريزي كردهاند.
وي از برنامههاي مد نظر اين گروه را حضور حداقلي مردم در انتخابات، نفوذ در حاكميت و رد كردن نامزدهاي خود از فيلتر شوراي نگهبان، اغتشاش و آشوب در شهرهاي كوچك و ايجاد اختلاف در اردوگاه اصولگرايان دانست.
© 2003 Mehr News Agency .
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]