واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: با تاكيد بر اهميت نقش رسانه در مديريت بحران؛ قمصريان: نقش اعتمادساز رسانهها در مديريت بحران راهبردي است
قمصريان گفت: اصحاب رسانه بايد با پرهيز از ايجاد بي اعتمادي مردم، وارد ميدان شده و با توليد اخبار و اطلاعات جذاب، متنوع و جديد، صحنه افكار عمومي را تسخير و مديريت كنند.
به گزارش برنا از پايگاه اطلاع رساني دولت، مهدي قمصريان با اشاره به برگزاري اولين همايش ملي نقش رسانه در مديريت بحران، با تاكيد بر اهميت اين موضوع افزود: افزايش امكان دسترسي به اطلاعات براي شهروندان و مديران و همچنين تسريع شگفت انگيز در جمع آوري، انباشت و توزيع اطلاعات و به تبع آن از بين رفتن محدوديتهاي زماني و مكاني از مهمترين دلايل اهميت راهبردي رسانه ها در موفقيت مديريت بحران هاست.
عضو كميته تخصصي ارتباطات و رسانه نهاد رياست جمهوري با اشاره به تسهيل كنترل و مديريت بحران با بهره گيري از رسانه ها توسط دريافت كنندگان اطلاعات اظهار داشت: امكان قبض و بسط اطلاعات و همچنين فراهم كردن بستر تعامل ميان فرستنده و گيرنده اطلاعات از مهمترين كاركردهاي رسانه ها در هنگام وقوع حوادث طبيعي است.
مدير كل حوزه دبيرخانه شوراي اطلاع رساني دولت با بيان اينكه رسانه ها از سويي مي توانند براي بحران زدايي به ميدان بيايند و از سويي ديگر ابزاري در خدمت بحران زايي و بحران سازي باشند تاكيد كرد: اصحاب رسانه بايد با پرهيز از ايجاد بي اعتمادي مردم، وارد ميدان شده و با توليد اخبار و اطلاعات جذاب، متنوع و جديد، صحنه افكار عمومي را تسخير و مديريت كنند.
قمصريان با تاكيد بر لزوم تدوين راهبردهاي رسانه اي استاندارد در خصوص حوادث طبيعي اظهار داشت: استفاده از اطلاعات موثق و كارا و برنامه ريزي براي شرايط اضطراري از ضروري ترين اقدامات اوليه در خصوص تدوين و بكارگيري اين راهبردهاست.
وي گام بعدي عملكرد موفق در بحران را توجه به تكنيك هاي رسانه اي عنوان كرد و افزود: اطلاع رساني و آگاهي بخشي حول موضوع و الگوي بازنمايي بحران از جمله ابعاد مورد توجه در تاكتيك هاي رسانه اي است.
مديركل حوزه شوراي اطلاع رساني دولت آموزش پيشگيري از بحران و همچنين نحوه مواجهه با آن براي شهروندان توسط رسانه ها را ضروري عنوان كرد و افزود: كمك به تهيه قوانين لازم براي مقابله با بحران و نظارت بر مراكز مديريت بحران و آمادگي انها براي مقابله با بحران ها و نيز پيگيري وعده هاي داده شده توسط مسئولين ومديران از مهمترين اولويت هاي مديران رسانه هاي گروهي و ضامن موفقيت مقابله با بحران هاست.
قمصريان تصريح كرد: نقش رسانه ها صرفا نبايد به مرحله حين بحران محدود شود بلكه آنها بايستي تدابير و تمهيداتي براي مراحل قبل و بعد بحران نيز داشته باشند.
وي به مهمترين كاركردهاي رسانه ها در حين بحران اشاره كرد و گفت: اعلام نيازهاي واقعي آسيب ديده گان و كمك در ساماندهي و توزيع مناسب كمك هاي مردمي و مقابله با غارت و چپاول اموال آسيب ديدگان از مهمترين اقدماتي است كه بايد سرلوحه برنامه هاي رسانه ها در حين بحران باشد.
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]