تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865093947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آغاز اردوي تيم ملي از 28 بهمن كي روش: مسئولان فوتبال ايران حمايت خود را نشان دهند يك مشكل بسيار بزرگ داريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: آغاز اردوي تيم ملي از 28 بهمن كي روش: مسئولان فوتبال ايران حمايت خود را نشان دهند يك مشكل بسيار بزرگ داريم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از تشكيل اردوي تيم ملي براي ديدار با قطر از 28 بهمن و احتمال برگزاري يك ديدار تداركاتي در تهران يا دوبي در يكي از تاريخ هاي دوم يا سوم اسفند ماه خبر داد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، كارلوس كي روش كه هم اكنون در دوبي به سر مي برد، در گفت‌وگويي تلفني با مدير رسانه‌اي تيم ملي برنامه‌هاي آتي تيم ملي را تشريح كرد و بار ديگر بر اهميت ويژه سه ديدار سرنوشت ساز در خردادماه تاكيد كرد.

كي‌روش در ابتدا با تاكيد بر اينكه حداكثر 18 يا 19 دي به ايران بازخواهد گشت، اظهار كرد: ما در مراحل قبلي اردوهايي داشتيم كه به ما كمك كرد تا به موقعيتي دست پيدا كنيم كه ديدار با قطر به يك ديدار تشريفاتي تبديل شود. البته هدف اصلي من هم همين بود كه خوشبختانه انجام شد. همچنين با هماهنگي و توافقي كه از قبل با سازمان ليگ داشتيم قرار بر اين بود كه شروع اردو براي ديدار با قطر هيچ‌گونه تداخلي با مسابقات ليگ نداشته باشد و در برگزاري آن خللي وارد نشود كه اين به نفع همكاران ما در باشگاه‌ها هم هست. دليل اين كار، پايبندي و احترام به توافقي بوده كه با سازمان ليگ داشته‌ايم و اينكه ديدارهاي ليگ به طور منظم انجام شود تا زماني كه ما ديدارهاي حساس تري را پيش رو داريم، فرصت بيشتري براي برگزاري اردوهاي تيم ملي داشته باشيم.

كي‌روش درباره اردوي آينده تيم ملي ايران گفت: طبق هماهنگي با سازمان ليگ كه در همين روزهاي اخير انجام شد، اردوي بعدي تيم ملي از 28 بهمن آغاز خواهد شد و تا روز ديدار با قطر (10 اسفند) ادامه خواهد داشت. البته من از فدراسيون درخواست برنامه‌ريزي براي يك ديدار تداركاتي در تاريخ دوم يا سوم اسفند ماه را داده‌ام.

وي درباره محل برگزاري اين ديدار افزود: هنوز به طور قطعي مشخص نيست اما ترجيح من به دليل اينكه بازي با قطر در تهران است، اين است كه بازي در تهران باشد اما گاهي اوقات وقتي وارد مذاكره با تيم‌هاي خارجي براي انجام ديدارهاي دوستانه مي شويم، ممكن است آنها شرايط خاص خودشان را داشته باشند كه اگر چنين شود و نتوانيم در تهران بازي كنيم، نظر من اين است كه اين ديدار در امارات برگزار شود، زيرا مسير پروازي كوتاهي تا تهران دارد.

سرمربي تيم ملي سپس به تشريح وضعيت تيم بعد از ديدار با قطر پرداخت و گفت: جهت آماده‌سازي تيم براي سه ديدار حياتي در خرداد ماه آينده، يك مشكل بسيار بزرگ داريم كه متاسفانه هنوز حل نشده و آنهم ديدارهاي مرحله يك شانزدهم نهايي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا است كه در روزهاي 9 و 10 خرداد برگزار خواهد شد كه اين دقيقا چهار روز قبل از نخستين ديدار ما در مرحله آخر مقدماتي جام جهاني است (14 خرداد). ما در اين ماه سه ديدار پياپي درطول 10 روز داريم و بايد بازيكنان‌مان را بطور كامل دراختيار داشته باشيم اما آنها چهار روز قبل از اولين مسابقه ما با تيم باشگاهي‌شان بازي دارند و البته اگر دو سهميه قطعي ما در ليگ قهرمانان تبديل به سه سهميه شود، كار ما دشوارتر خواهد شد.

كي‌روش افزود: اين مساله متاسفانه هنوز حل نشده و فيفا و اي‌اف‌ سي در پي مكاتبه فدراسيون فوتبال در اين باره، با تغيير برنامه مسابقات ليگ قهرمانان موافقت نكرده‌اند اما ما هنوز با فدراسيون و سازمان ليگ در حال مذاكره هستيم تا ببينيم چه راهكاري براي حل اين مشكل مي‌توانيم پيدا كنيم چون ما از ابتداي اردو، تيم كامل مان را نياز داريم. البته اين موضوع نه تقصير فدراسيون و نه سازمان ليگ است اما مشكلي است كه بايد با كمك هم راه حلي براي آن بيابيم.

سرمربي تيم ملي كشورمان گفت: البته پس از ديدار با قطر، تا خرداد ماه اردوهاي تيم ملي متوقف نمي شود و ما درنظر داريم دو يا سه ميني كمپ (اردوي كوتاه مدت) برگزار كنيم تا بطور دائم آمادگي و شرايط بازيكنان را مورد ارزيابي قرار دهيم.

وي همچنين درباره حضور اشكان دژآگه در تيم ملي گفت: همانگونه كه قبلا هم گفته‌ام از نقطه نظر فني، شرايط اين بازيكن براي من كاملا روشن و قابل قبول است اما متاسفانه بار قبل مشكلاتي ازلحاظ هماهنگي و انجام روال اداري پيش آمد كه او نتوانست به ما ملحق شود اما اميدوارم براي آينده بهانه‌اي از اين جهت وجود نداشته باشد. ضمن اينكه ما به قوانين بين المللي فيفا احترام مي گذاريم و هر تصميمي كه اتخاذ كنيم، خارج از چارچوب اين قوانين نخواهد بود.

سرمربي تيم ملي ايران در پايان اين گفت‌وگو گفت: از زماني كه من وارد ايران شدم همه مسئولان از رييس فدراسيون گرفته تا تمامي مسئولان ورزش كه من با آنها صحبت كرده‌ام، متفق القول تاكيد كرده‌اند كه اولويت اول فوتبال ايران، صعود به جام جهاني 2014 است. اكنون زماني است كه بايد اين را نشان دهند و با حمايت هاي همه جانبه خود از تيم ملي راه را براي صعود تيم هموار نمايند و نشان دهند كه براي دستيابي به اين اولويت تا چه اندازه حاضرند از تيم ملي كشورشان حمايت كنند.

انتهاي پيام

پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن