تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864620877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار كوتاه ورزشي آذربايجان شرقي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار كوتاه ورزشي آذربايجان شرقي
اخبار كوتاه ورزشي آذربايجان شرقي
تبريز - خبرگزاري مهر: اخبار كوتاه ورزشي آذربايجان شرقي شامل رويدادهايي از بدمينتون، دوچرخه سواري، هيئت نجات غريق استان، واليبال و اردوي تيم ملي پينگ‌پنگ بانون است.

به گزارش خبرگزاري مهر،‌ تيم 10 نفره بدمينتون بزرگسالان آذربايجان شرقي راهي قهرماني كشور شد.

تيم 10 نفره بدمينتون بزرگسالان اقايان آذربايجان شرقي براي حضور در رقابتهاي قهرماني كشور راهي قزوين شد.

رقابتهاي قهرماني بدمينتون بزرگسالان كشور از هشت تا 12 دي ماه در قزوين در دو رشته تيمي و انفرادي برگزار خواهد شد.

وحيد بابا پور، علي هفت برادران، علي فولادي، ارمين ضرغامي، هادي يوسفي، ارش اماني، آرش چكاني، رسول درفشي به عنوان بازيكن، سعيد حسين پور به عنوان مربي و ابراهيم قياسي سرپرستي تيم را بر عهده دارد.

دوچرخه سواران تبريزي در اردوي تيم ملي

بهنام خسروشاهي، قادر ميزباني، ياسر اسدنيا و پويا خاتون آبادي ركابزنان تبريزي به اردوي تيم ملي دوچرخه سواري دعوت شدند.

فدراسيون دوچرخه سواري از 37 ركابزن در بخش آقايان و در دو رده سني جوانان و بزرگسالان براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت كرد و بهنام خسروشاهي، قادر ميزباني، ياسر اسدنيا و پويا خاتون آبادي ركابزنان تبريزي در اين اردو هستند.

سي و دومين دوره رقابتهاي دوچرخه سواري قهرماني آسيا در رده سني بزرگسالان و نوزدهمين دوره مسابقات قهرماني آسيا در رده سني جوانان طي روزهاي 20 تا 30 بهمن ماه سال جاري در شهر كوالالامپور كشور مالزي برگزار خواهد شد.

در رده سني بزرگسالان و در مواد استقامت بهنام خسروشاهي و قادر ميزباني و در رده سني جوانان و در مواد استقامت ياسر اسدنيا و پويا خاتون آبادي نمايندگان استان در اين اردو هستند.

فدراسيون دوچرخه سواري كشورمان به منظور حضور موفق و درخشش بر سكوهاي برتر اين مسابقات، 37 ركابزن در بخش آقايان و در دو رده سني جوانان و بزرگسالان و در مواد سرعت و استقامت را به اردوي تيم ملي دعوت كرد.

ساماندهي ناجيان غريق و بازديد استخرها در اولويت كاري باشد

مدير كل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي در نشست تخصصي هيتت نجات غريق گفت: ساماندهي ناجيان غريق و بازديد استخرها در اولويت كاري اين هيئت بايد باشد.

سيد محمد شروين اسبقيان افزود: 320 ناجي غريق در استخرهاي آذربايجان شرقي فعاليت مي كنند و اين تعداد ناجي با توجه به نياز استخر كافي نبوده و نياز است ناجيان غريق ساماندهي شده و بازديد از استخرها با دقت بيشتري ادامه يابد.

وي افزود: كادر اجرايي هيئت، تيمداري، نحوه آموزش، اعضا كميته غواصي و برگزاري كلاسهاي ارتقا آموزشي از ساير برنامه هاي هيئت نجات غريق در سال 90 و 91 خواهد بود.

در اين نشست تخصصي مهدي جوديان رئيس هيئت نجات غريق آذربايجان شرقي گفت: 423 نفر ورزشكار در 9 ماهه سال 90 ساماندهي شده اند و آبان ماه سال 90 يك دوره كلاس غواصي براي آقايان و بانوان، مسابقه نجات غريق انتخابي استان و كلاس نجات غريق درجه دو با حضور دانشجويان دانشگاه تبريز برگزار شده است.

وي افزود: به زودي دوره آموزشي نجات غريق درجه دو براي آقايان در شهرستان جلفا، دوره آموزشي نجات غريق درجه دو براي بانوان در شهرستان تبريز و كلاس ارتقا سه به دو در تبريز برگزار خواهد شد.

همچنين در اين نشست مقرر شد اسفند ماه جلسه مجدد تخصصي برگزار تا مصوبات اجرايي اين نشست پيگيري شود.

نشست تخصصي هيئت نجات غريق آذربايجان شرقي با حضور مدير كل ورزش و جوانان و معاونت ورزشي و كميته اجرايي هيئت نجات غريق برگزار شد.

شهرداري تبريز در ليگ برتر واليبال حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت

فرج اله فرج الهي، رئيس هيئت واليبال آذربايجان شرقي گفت: تيم واليبال شهرداري تبريز در ليگ برتر واليبال حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت و بازيهاي اين تيم گواه اين مدعاست.

وي در ادامه بيان داشت: تيم شهرداري تبريز در فصل جديد ليگ برتر به لحاظ فني در سطح بسيار بالايي است و بازي زيباي روز يكشنبه از هفته دهم برابر سايپاي البرز بدون شكست توانايي اين تيم را بيشتر نمايان كرد.

وي درباره برنامه‌هاي هيئت واليبال آذربايجان شرقي در خصوص حمايت تيم شهرداري تبريز در رقابت‌هاي ليگ برتر كشور گفت: ‌جا دارد از حمايتهاي شهردار و اعضا شوراي اسلامي شهر تبريز، مدير كل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي و سازمان ورزش شهرداري تبريز تشكر و قدرداني كنم و هيئت واليبال استان هدفي جز قرار گرفتن تيم واليبال شهرداري در بين سه تيم برتر ايران ندارد.

تيم واليبال شهرداري تبريز در هفته يازدهم رقابت هاي ليگ برتر باشگاههاي ايران به رغم شايستگي و ارايه يك بازي خوب، مقابل تيم قدر و صدرنشين سايپاي البرز تن به شكست داد.

در اين بازي كه شامگاه يكشنبه و با حضور نزديك به سه هزار تماشاگر مشتاق واليبال در سالن شهيد اقدمي تبريز برگزار شد، تيم ميهمان با نتيجه سه بر دو به برتري دست يافت و روند پيروزي هاي متوالي خود را حفظ كرد.

در اين بازي كه دو ساعت و 15 دقيقه به طول انجاميد، شهرداري تبريز در گيم هاي اول و سوم و با نتايج 25 بر 17 و 25 بر 20 مقابل حريف خود به برتري رسيد اما در گيم هاي دوم، چهارم و پنجم و به ترتيب با نتايج25 بر 20، 25 بر 23 و 15 بر هفت مغلوب ميهمان خود شد، اما توانست يك امتياز از اين بازي به جمع امتيازات خود بيافزايد.

حميد راهجرديان داور اول بازي بود و بهرام سليماني نيز به عنوان داور دوم در كنار زمين حضور داشت.

شهرداري با كسب يك امتياز از اين بازي 16 امتيازي شد و در رده هفتم باقيماند و سايپا نيز با 28 امتياز و همچنان بدون باخت در صدر جدول رده بندي قرار گرفت.

سحر رهنما تنيسور تبريزي در اردوي تيم ملي پينگ‌پنگ بانوان در كيش

سحر رهنما، تنيسور تبريزي به اردوي تيم ملي پينگ‌پنگ بانون براي شركت در رقابت‌هاي انتخابي المپيك در كيش دعوت شد.

تيم ملي پينگ‌پنگ بانوان متشكل از ندا شهسواري، مريم صامت، سحر رهما و محجوبه عمراني از پنج‌شنبه زير نظر سيما ليموچي به عنوان سرمربي و پوران رحيمي به عنوان سرپرست در كيش اردو خواهند زد.

بانوان ملي‌پوش ايران تا 18 دي‌در اردو خواهند ماند و از 19 اين ماه در مسابقات انتخابي المپيك براي كسب تك سهميه آسياي ميانه در لندن 2012 به ميدان خواهند رفت.

سحر رهنما قهرماني كشور و رقابتهاي بين المللي سوريه را در كارنامه خود دارد.

تيم‌هاي قزاقستان، ازبكستان، قرقيزستان، تاجيكستان، افغانستان، تركمنستان و ايران براي كسب سهميه المپيك از 19 دي‌ماه در كيش رقابت خود را آغاز مي‌كنند.

سحر رهنما تنيسور تبريز در سال 90 قهرمان رقابت هاي رده بندي دسته برتر بانوان كشور شده بود.

كميته انضباطي فدراسيون واليبال تبريزي ها را تشويق كرد

كميته انضباطي فدراسيون واليبال در جلسه دوم خود كه با حضور اعضا تشكيل داد، ميزباني خوب تبريزي ها مورد بررسي قرار داد.

در اين جلسه پيروگزارش واصله درخصوص بازي بين تيمهاي شهرداري تبريز و سايپاي البرز نظربه ميزباني خوب و با كيفيت تيم تبريز و رفتار ورزشي و اخلاقي توام با روحيه جوانمردي تماشاگران اين تيم با اختيارات حاصله از ماده ده آئين نامه انضباطي و بند 45 از آيين نامه مرقوم هيئت واليبال آذربايجان شرقي و تيم واليبال شهرداري تبريز و تماشاگران اين تيم تشويق كتبي با درج در پرونده برخوردار شدند و مراتب امتنان و تشكر كميته انضباطي از آنها اعلام مي شود .

تيم واليبال شهرداري تبريز در هفته دهم با ارائه يك بازي زيبا و در عين شايستگي به تيم صدرنشين و بي شكست سايپاي البرز سه بر دو باخت.

© 2003 Mehr News Agency .

پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن