واضح آرشیو وب فارسی:ايران: مظلوميت دولت
ادامه از همين صفحه
... به يك روند و شگرد تبديل شده است كه طبعاً كيان اصلي مجلس و اكثريت نمايندگان محترم از اين نوع برخوردها مبرا هستند و آن را رد ميكنند. آيا نبايد هيأت رئيسه مجلس و نمايندگان دلسوز براي اين موضوع فكري بكنند؟ درخصوص درگيري فيزيكي نماينده فريمان در مجلس شوراي اسلامي با رئيس سازمان هدفمندسازي به عنوان نماينده دولت در جلسه علني سهشنبه 6/10/90، جهت پرهيز از اطاله موضوع كه احياناً موجب دامن زدن به اختلافات ميگردد، قصد ورود علني به آن را نداشتم و موضوع را به صورت داخلي پيگيري ميكردم. لكن بعضي از اظهارنظرهاي يكسويه و گزارشهاي غيرمنصفانه و غيرعادلانه باعث گرديد تا به عنوان يك روحاني نه حتي به عنوان معاون امور مجلس رئيسجمهور از فردي مظلوم نه حتي به عنوان نماينده دولت دفاع كنم. آقاي بهروز مرادي، رئيس سازمان هدفمندسازي يارانهها در اين حادثه واقعاً مظلوم واقع شد؛ هم مورد اهانت و ضرب قرار گرفت و هم گزارش يكسويه عليه وي در رسانهها منتشر شد بدون اين كه حق دفاع به او بدهند و از علت وقوع حادثه جويا شوند.
به شهادت جمعي از نمايندگان مجلس، شروع كننده درگيري آقاي سيدحسين حسيني نماينده فريمان بودند و اين موضوع را نه تنها خودم كه در كنار آقاي مرادي نشسته بودم، شاهد بودم بلكه چند نفر از نمايندگان محترم مجلس و بعضي از معاونين امور مجلس نيز شاهد بودند. آقاي مرادي كه خود از سرداران دفاع مقدس ميباشند، در مورد استفساريه ماده 12 قانون هدفمندي يارانهها به نمايندگي از دولت بياني روشن و محترمانه داشتند و پس از اعلام اين نكته كه ما در صندوق هدفمندسازي به همان شكل عمل ميكنيم كه مجلس محترم در اين استفساريه ميخواهد، در جايگاه نمايندگان نشست كه در اين حال با اعتراض آقاي حسين حسيني، نماينده فريمان روبهرو شدند كه ايشان را به كذب و دروغ متهم كرد ولي ايشان با آرامش جواب دادند و سعي كردند او را قانع كنند و گفتند اين آمار و ارقام رسمي و مستند است و در خزانه و معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور موجود است. اين بحث ادامه پيدا كرد؛ گفته ميشود آقاي مرادي اين تعبير را به كار برده است (كه بنده به خاطر مراجعه فرد ديگري متوجه همه بحثها نشدم): «آماري كه من ميدهم رسمي و مستند است و آمار شما كوچه و بازاري است» لكن بر فرض هم چنين عبارتي گفته باشد، آيا مجوز درگيري و ضرب ميشود؟
مگر توصيه رهبر معظم انقلاب اين نيست كه فرمودند گزارشهاي رسمي مسئولان و آمارها را زير سؤال نبرند. آيا روا است نماينده مجلس كه بايد الگوي اخلاق باشد به خود اجازه دهد در هر موردي عصباني شود و طرف مقابل را با قوه قهريه مجاب نمايند؟
اين كه فقط حق شخصي نيست؛ حق نظام است، حق دولت است، حق مجلس است؛ بايد چهره نظام اسلامي را از اين نوع حوادث و برخوردها پاك كرد و اين جز با اقدام شايسته و همهجانبه مجلس امكانپذير نيست. در اين حادثه هم، هر چند عدهاي از نمايندگان بدون اطلاع از علت درگيري و اين كه نماينده مجلس شروع كننده درگيري بود و آثار جراحت هم در گردن آقاي مرادي مشهود بود، به نفع همكار خود وارد معركه شدند و با تعبيرات بعضاً ناشايست كه قابل ذكر در اينجا نيست، فضا را سنگينتر كردند، لكن بعضي از نمايندگان محترم به سرعت به موضوع وقوف پيدا كردند و در آرام كردن فضا و در دفاع از مظلوم وارد شدند. بعداً آقاي حسينيان در جمع چند نفر از نمايندگان با اشاره به فرمايش امام سجاد (ع) اظهار داشتند ما واقعاً بايد از اين كه فردي در مقابل چشمان ما مظلوم واقع شد و ما دفاع نكرديم، در پيشگاه خداوند اعتذار كنيم. و همين نگاه منصفانه بود كه جمعي از نمايندگان همچون آقاي ابوترابي و آقاي حسينيان و آقاي حجازي و آقاي حيدرپور، براي عذرخواهي نماينده فريمان ايشان را پيش آقاي مرادي بردند و بخشي از موضوع را جبران كردند و تلاش ما و چند نفر از نمايندگان براي آرام كردن فضا جواب نداد و مشاجرات ادامه پيدا كرد و برخوردهايي بعد پيش آمد كه هيچ كس از آن رضايت ندارد. آنچه مهم است، اين است كه در مقام داوري و قضاوت همه موضوع را بايد يكجا ديد و نميشود اين موضوع را از هم تفكيك نمود و براي قسمتي قضاوت و نسبت به بخش ديگر سكوت كرد. متأسفانه بعضي از داوريها و اظهارات اينچنين است و اين حق يك فرد مسلمان را ضايع ميكند. ما در اين خصوص راههاي قانوني را طي ميكنيم. معاونت حقوقي شكايت آقاي مرادي رئيس سازمان هدفمندسازي يارانهها را دنبال ميكند. به كميسيون اصل 90 هم براي تبيين ابعاد موضوع و دفاع از حق نماينده دولت شكايت ميكنيم.
٭ معاون پارلماني رئيسجمهور
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]