واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آدرس مورد نظر پيدا نشد!مرسولاتي كه در خرم آباد هيچگاه به مقصد نمي رسند
خرم آباد - خبرگزاري مهر: مشكل عدم نصب پلاك و كد پستي در شهرهاي لرستان به بحراني تبديل شده است كه در اين ميان همواره معترضان زيادي را به ادارات پست شهرستان هاي استان مي كشاند.
به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، قضيه اين گزارش از يك قبض تلفن شروع شد كه يكي از شهروندان خرم آبادي با مراجعه به دفتر خبرگزاري مهر از عدم رسيدن قبض تلفن به درب منزل و در نتيجه قطعي تلفن خود گلايه داشت.
اين اولين باري نبود كه اين امر مورد انتقاد مردم واقع مي شد و عدم رسيدن قبض تلفن همراه، نامه هاي پستي و قبوض تلفن ثابت به امري عادي براي انتقاد از پست استان بدل شده بود كه البته در بيشتر موارد نيز نمي توان حق مردم را ناديده انگاشت.
با پيگيري هاي به عمل آمده از طريق پست استان مهمترين موضوع در نرسيدن مرسولات به مشتركان، عدم درج كد پستي، پلاك و آدرس دقيق از سوي مسئولان اين شركت اعلام شد.
بحران كد پستي در لرستان/ آدرس مورد نظر پيدا نمي شود
اين در حالي است كه در اين ميان شايد بخش كوچكي از مشكلات به سهل انگاري مردم بازگردد ولي ذكر اين نكته خالي از لطف نيست كه بدانيد بيش از 50 درصد اماكن لرستان فاقد كدپستي و پلاك هستند كه اين امر دليل بخش عمده اي از مشكلات موجود در زمينه برگشت مرسولات پستي و عدم ارائه قبوض شده است.
به رغم اينكه كار توليد كد پستي بر عهده شركت پست است ولي كار ساخت و نصب اين پلاك ها و كدهاي پستي بر عهده شهرداري هاست كه اين نهادها نيز در بيشتر موارد به دليل عدم وجود اعتبار موفق به انجام تكليف نمي شوند و در اين ميان تنها كساني كه متضرر مي شوند، مردم هستند.
شايد در نگاه اول وجود كد پستي و پلاك موضوعي پيش پا افتاده تلقي شود ولي اگر به اين بيانديشيم كه در ميان نامه هايي كه هر روز به دليل عدم پيدا شدن آدرس مورد نظر برگشت مي خورد چه مشكلاتي براي مردم پيش مي آيد يا با نرسيدن قبوض تلفن چه مشكلات ارتباطي براي مردم و حتي شركت مخابرات ايجاد مي شود بيشتر به اهميت موضوع واقف خواهيم شد.
افزايش ميزان لاوصولي در شركت هاي مخابرات را شايد يكي از تبعات عدم رسيدن قبوض به مردم دانست كه اين امر علاوه بر ايجاد مشكل براي متوليان بخش مخابرات موجب ايجاد مشكلات فرواني براي مردم نيز خواهد شد.
50 درصد اماكن لرستان فاقد پلاك هستند
مديرعامل شركت پست لرستان كه اولين پاسخگو به سوالات مهر بود با قبول مشكلات موجود در زمينه توزيع قبوض، تاكيد كرد: مهمترين علت اين مشكلات عدم درج آدرس صحيح پستي، پلاك و كد پستي است به طوريكه در بيشتر موارد اطلاعات درج شده توسط مشتري يا ناقص است يا كفايت نمي كند.
علي بيرانوند با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 50 درصد اماكن لرستان فاقد پلاك و كد پستي هستند، عنوان كرد: با وجود زحماتي كه نيروي توزيع قبوض اين شركت و نامه رسانان متقبل مي شوند ولي همواره بيشتر انتقاد در اين زمينه متوجه اداره پست است.
وي با بيان اينكه برخي از معابر و اماكن اين استان فاقد نام، نشاني، پلاك و كدپستي هستند، خاطرنشان كرد: در شهر خرم آباد بيش از 104 هزار قبض بايد در هر ماه توزيع شود و كافي است از اين تعداد تنها آدرس 500 نفر مشكل داشته باشد و قبض به دستشان نرسد كه اين امر خود موجب ايجاد بحراني براي خدمات شركت پست خواهد شد.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه وظيفه نصب و ساخت پلاك ها بر عهده شهرداري هاست و اين شركت تاكنون اطلاعات پستي همه شهرهاي استان را توليد كرده است، بيان داشت: متاسفانه برخي از شهرداري ها به دليل عدم وجود اعتبار اين كار را در استان انجام نمي دهند.
بيرانوند با بيان اينكه در سالهاي اخير بالغ بر 70 هزار پلاك توسط شركت پست در خرم آباد توليد و نصب شده است، عنوان كرد: اين كار در پي انعقاد توافقنامه با شهرداري اين شهر و با هزينه شركت پست صورت گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: در صورت انعقاد تفاهمنامه در سطح وزارتخانه و تامين اعتبار از سوي شركت پست كشور از اين پس كار توليد و نصب پلاك را به طور كامل خود شركت پست استان انجام خواهد داد.
مديرعامل شركت پست لرستان با بيان اينكه بالغ بر 20 درصد كار نصب پلاك در خرم آباد باقي مانده است، يادآور شد: كار پلاك كوبي در شهرستان هاي پلدختر، كوهدشت، اليگودرز و 80 درصد بروجرد هنوزانجام نشده است.
وي با اشاره به اينكه شهرستان سلسله تنها شهرستاني است كه كار پلاك كوبي آن با همكاري شهرداري و شوراي شهر به طور كامل صورت گرفته است، ابراز اميدواري كرد: در صورت اخذ اعتبار از شركت پست كشور بقيه كار پلاك كوبي در سطح لرستان صورت گيرد.
بيرانوند خاطرنشان كرد: در صورت تامين بودجه طرح هايي براي پلاك كوبي در روستاها نيز در نظر گرفته شده است كه تلاش بر اين است كه مردم كمترين هزينه ها را در اين زمينه متقبل شوند.
بسياري از معابر مناطق تازه ساز خرم آباد نام و نشان ندارند
معاون پستي شركت پست استان لرستان نيز در اين رابطه به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر بيشتر معابر مناطق تازه ساخته شده در خرم آباد نام و نشان ندارند به طوريكه در برخي از موارد مشاهده مي شود كه مردم در نامه ها و قبوض خود آدرس بلوك و قطعه زمين خود را مي نويسند.
محمدصادق نظري با بيان اينكه كار نصب پلاك و كدپستي بر عهده شهرداري هاست، يادآور شد: در خرم آباد 30 درصد كار نصب پلاك را شهرداري ها و بقيه را شركت پست انجام داد كه در اين زمينه فعاليت شهرداري خرم آباد مطلوب نبوده است.
وي با بيان اينكه متاسفانه در برخي از موارد پلاك ها و كدهاي پستي از سوي شهرداري به صاحبان منازل داده شده كه خودشان نصب كنند، يادآور شد: برخي از مردم نيز يا كدپستي به دستشان نرسيده است يا هنوز آن را نصب نكرده اند.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه وضعيت كدپستي در لرستان بحراني است، خاطرنشان كرد: وضعيت در شهرستانهاي لرستان بسيار اسفبارتر از مركز استان است.
نظري ادامه داد: به همه ارگان هاي ذيربط نامه داده شده است كه مردم بايد تاييديه كدپستي را از ما بگيرند و تنها مرجع صاحب نظر در مورد پلاك و كدپستي شركت پست است كه متاسفانه در برخي از دستگاهها به اين امر و تعهدات داده شده عمل نمي شود.
وي با اشاره به نصب بيش از 103 هزار پلاك در خرم آباد، افزود: در اين زمينه هنوز شهرداري هيچ هزينه اي به شركت پست پرداخت نكرده است.
معاون پستي شركت پست استان لرستان خاطرنشان كرد: پلاك كاري ديگر شهرستان هاي لرستان و مناطق جديد خرم آباد منوط به تامين اعتبار از سوي شهرداري هاست كه در صورت تامين اعتبار مورد نياز ما اين كار را به صورت 100 درصد متقبل مي شويم.
اداره پست، شهرداران كم كار در اين زمينه را معرفي كند
و اما مديركل دفتر امور شهري استانداري لرستان بعد از اينكه به خبرنگار مهر قول بررسي موضوع را داد، عنوان كرد: با توجه به بررسي كه از شهرداران استان به عمل آمد متوجه شديم كه تعدادي از آنها اعتبار مورد نياز را به اداره پست داده و عده اي نداده اند.
حميدرضا گودرزي با تاكيد بر ضرورت پلاك كوبي در استان، خاطرنشان كرد: شركت پست شهرداران كم كار در اين زمينه را معرفي كند تا با آنها برخورد صورت گيرد.
وي ابراز اميدواري كرد: با مذاكرات بين شهرداري ها و ادارت پست مشكل پلاك كوبي در لرستان رفع شود.
به هر حال شايد موضوع پلاك كوبي در لرستان را بتوان موضوع كوچكي در ميان خيل مشكلات عمران شهري دانست ولي به نظر مي رسد اين موضوع با توجه به اينكه موجب نارضايتي مردم و حتي خود مسئولان شده است بايد زودتر در دستور كار قرار گيرد و روزي شهرهاي لرستان نيز مانند هر شهر ديگري داراي كوچه ها و خانه هاي داراي نام و نشان شوند.
چهارشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]