واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: يك مقام مسئول در يزد: نميشود گفت پهناي باند اينترنت در دانشگاهها صرف چه كارهايي ميشود
احمد بزرگيان در پايان با تاكيد بر افزايش سرعت اينترنت از 512 كيلوبيت، به 10 مگابيت در ثانيه، گفت: متاسفانه نميشود گفت درحال حاضر پنهاي باند حتي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي صرف چه كارهايي ميشود.
ايلنا: احمد بزرگيان گفت: متاسفانه نمي شود گفت پهناي باند اينترنت در دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي صرف چه كارهايي مي شود.
به گزارش ايلنا از يزد، معاون نوسازي و تحول اداري معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهوري صبح روز چهارشنبه(7 دي) در نخستين كنفرانس ملي بانكداري الكترونيك در يزد گفت: سرعت در ارائه خدمات، رضايتي مردم، سلامت نظام اداري و بانكي، كاهش هزينهها و شفافيت امور همه و همه در گروي تحقق دولت الكترونيك و بانكداري الكترونيك است.
وي گفت: درحال حاضر ماهانه 72 ميليون نفر در كشور يارانه ميگيرند كه واريز اين حجم از پول و با اين دقت تنها از طريق بانكداري الكترونيك ميسر شده است.
او اضافه كرد: خوشبختانه نظام بانكي به اين مهم رسيده و با تحقق هرچه بيشتر بانكداري الكترونيك، مشتري مداري را در دستور كار خود قرار داده است و كشورما در بانكداري الكترونيك از كشورهاي پيشرو در جهان است.
معاون تحول معاونت سرمايه انساني رئيس جمهوري همچنين به احكام برنامه پنجم توسعه درخصوص دولت و بانكداري الكترونيك پرداخت و گفت: تا پايان سال 94، بايستي 70 درصد خدمات دولت و نهادهاي عمومي به صورت اينترنتي به مردم ارائه شود، 100 درصد مردم پرونده سلامت الكترونيكي داشته باشند، 100 درصد ايرانيان شناسنامه سيار الكترونيكي تحت عنوان كارت هوشمند ملي چند منظوره داشته باشند، 30 درصد تجارت خارجي و 20 درصد تجارت داخلي نيز به صورت الكترونيكي انجام شود.
او همچنين گفت: تمامي ارتباطات ميان سازمان ها نيز بايد بصورت الكترونيكي صورت پذيرد.
بزرگيان اضافه كرد: سالانه 600 هزار تن كاغذ در كشور بعلت مكاتبات مصرف مي شود كه يك سوم اين ميزان مربوط به مكاتبات دستگاه هاي دولت است.
بزرگيان همچنين به اختلاس اخير پرداخت و گفت: پس از وقوع اين حادثه رئيس جمهوري دستور بررسي و تجديد نظر در قوانين و مقررات و فرآيندهاي نظام بانكي را صادر كردند كه در پي آن بررسيها آغاز شد.
او ادامه داد : در اين خصوص بايد در 25 محور تجديدنظر صورت پذيرد كه 16 مورد آن در حوزه بانكداري الكترونيك است.
او به وضعيت فعلي نظام بانكي كشور پرداخت و گفت: با گستره شعب بانكي در كشور، بانك مركزي حتي نميتواند يكبار در سال به يك شعبه سربزند.
او ادامه داد: براي نمونه در يك شعبه معادل 10 برابر ميزان مجاز، پرداخت انجام ميشود و مسئولين پس از پرداخت و وقتي كار از كار گذشته از آن مطلع شدهاند.
بزرگيان تاكيد كرد:در بانكداري الكترونيك تراكنشها شفاف ميشود، بطور آني از شعب بازديد ميشود و جلوي پرداختهاي غيرمتعارف را گرفت.
او همچنين سامانه يكپارچه املاك كشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: در اين سيستم از قيمتگذاري هاي كذاب بر روي سرمايههاي غيرمنقول جلوگيري ميشود.
او تاكيد كرد : درحال حاضر بسياري از معوقات بانكي از همين جا نشات گرفته و بسياري از وثيقهها ارزش مورد نظر را ندارد.
احمد بزرگيان در پايان با تاكيد بر افزايش سرعت اينترنت از 512 كيلوبيت، به 10 مگابيت در ثانيه، گفت: متاسفانه نميشود گفت درحال حاضر پنهاي باند حتي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي صرف چه كارهايي ميشود.
او همچنين گفت: دليلي ندارد "هاست" مراكز وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم در آمريكا و كانادا باشد چراكه بغير از بحث امنيت داده ها، اين امر موجب ايجاد ترافيك در شبكه و كندي سرعت ميشود.
او همچنين درخصوص پيشرفت استان يزد درخصوص تحقق دولت الكترونيك گفت: استان يزد هم اكنون در ميان 4 استان برتر كشور قرار دارد.
پايان پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]