تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862395190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راهكارهايي براي بهبود فضاي كسب و كار


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: راهكارهايي براي بهبود فضاي كسب و كار
در مورد موضوع فضاي كسب و كار، سه پرسش مهم مي توان مطرح كرد. نخست اينكه منظور از محيط يا فضاي كسب و كار چيست؟ دوم اينكه چگونه مي توان فضاي كسب و كار را در ايران بهبود بخشيد؟ ودر نهايت هم نقش اتاق بازرگاني و كميسيون مربوطه در بهبود فضاي كسب و كار چيست؟
منظور از محيط كسب و كار، عوامل موثر بر عملكرد واحدهاي اقتصادي مانند كيفيت دستگاه هاي حاكميتي، ثبات قوانين و مقررات، كيفيت زيرساخت ها و... است كه تغيير دادن آنها فراتر از اختيارات و قدرت مديران بنگاههاي اقتصادي است. بحث بهبود فضاي كسب و كار به زماني مرتبط است كه كشورها دست به خصوصيسازي زدند اما با مشكل مواجه شدند. براي مثال اكثر كشورهاي اروپاي شرقي و شوروي سابق با تكيه برسياست خصوصي سازي توانستند در كمتر از چهار سال سهم بخش خصوصي را به بيش از 80 درصد افزايش دهند اما چون فضاي مناسب براي كسب و كار را فراهم نكرده بودند رشد بخش خصوصي آنها به فاجعه منتهي و باعث شد تا دوباره فضا را دولتي كنند و به «ملي سازي مجدد» روي بياورند. بايد به اين نكته اشاره كرد كه طرح مساله بهبود فضاي كسب و كار به يك اقتصاددان پرويي به نام هرناندو دسوتو مربوط است كه مدتي هم رييس بانك مركزي اين كشور بوده اما پس از مدتي اين كار را رها كرده و به دنبال طرح ها و ايده هايي براي بهبود فضاي كسب و كار در كشورهاي مختلف رفته است. براي مثال دسوتو گروهي را جمع كرد تا در پرو مجوز تاسيس يك كارگاه كوچك پوشاك را بگيرند و نتيجه اين شد كه با شش ساعت كار در روز پس از 289 روز و طي 1231 مرحله اداري آن ها موفق به اخذ اين مجوز شدند اما دسوتو همين كار را در آمريكا با استفاده از تلفن و تنها در 8 ساعت انجام داد.
براساس تحقيقات دسوتو ارزش پساندازهاي فقرا در كشورهاي توسعه يافته بسيار زياد بوده و مثلا در هائيتي فقيرترين كشور آمريكاي لاتين كل دارايي هاي فقرا بيش از 150 برابر ارزش تمام سرمايهگذاريهاي خارجي است كه از زمان استقلال هائيتي توسط فرانسه در اين كشور انجام شده است اما مشكل اينجاست كه اين پس اندازها هيچ وقت تبديل به سرمايه گذاري نشده اند.
پس از انجام اين تحقيقات بانك جهاني نيز روش دسوتو را پذيرفته و با استفاده از نظريات و روش هايي، او فاكتورهايي براي سنجش محيط كسب و كار مشخص كرده است.
بر همين اساس مي توان گفت براي بهبود فضاي كسب و كار در كشور ما هم دو راه حل وجود دارد. اول اين كه دولت محور باشد و بخش خصوصي به وسيله اتاق بازرگاني در حاشيه باشد. به اين صورت كه اتاق بازرگاني با تهيه گزارش ها و پژوهش هايي موانع كسب و كار را به دولت اعلام و پيشنهاد اصلاح آن را بدهد. در روش دوم بخش خصوصي و به طور مشخص اتاق بازرگاني مي تواند نقشي محوري ايفا كند كه پيشنهادات را تهيه مي كند و به دنبال تصويب آن در دولت و مجلس مي رود، براي آن فضاسازي مي كند و حتي پس از تصويب هم بر حسن اجراي آن نظارت مي كند. از اتاق بازرگاني آمريكا و موسسهCIP به عنوان نمونه هايي مي توان ياد كرد كه مسوول تدوين چنين برنامه هايي هستند.

پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن