واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با در نظر گرفتن بهرهوري اعتبارات و نيروهاي انساني (دادهها)
خبرگزاري فارس: معاونت امور تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت: بدون در نظر گرفتن رتبه مطلق علمي و با توجه به ميزان اعتبارات و نيروهاي انساني دانشگاه علوم پزشكي اصفهان نسبت به دانشگاههاي ديگر، اين دانشگاه رتبه نخست برون داد علمي را در سطح كشور دارا است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، پيمان اديبي ظهر امروز در مراسم تقدير از پژوهشگران و محققان حيطه علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان دانشگاه اظهار داشت: در سال 87 - 88 اساس رتبهبندي دانشگاهها از امتياز نسبي براساس پژوهشگر و ميزان بودجه به امتياز مطلق تغيير يافت.
وي افزود: بنابراين براساس امتيازات مطلق دانشگاهي و در آخرين رتبهبندي دانشگاههاي علوم پزشكي در سال 1389 دانشگاه علوم پزشكي اصفهان رتبه ششم كشوري را به دست آورد كه رتبه مناسبي براي دانشگاه با سابقه علوم پزشكي اصفهان نبود.
معاون امور تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با بيان اينكه رياست دانشگاه و مجموعه شوراي دانشگاه پس از اعلام اين رتبهبندي تصميماتي را براي اصلاح و جهش رتبه اين دانشگاه اتخاذ كردند، تصريح كرد: از جمله اين تصميمها كه برخي در كوتاه مدت و برخي در بلندمدت نتيجه ميدهند لحاظ كردن حداقل وظايف پژوهشي براي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي است.
وي اضافه كرد: با اينكه احتمال ميداديم اين تصميم تنشزا باشد اما مسئولان دانشگاه به اين نتيجه رسيدند كه اگر بخواهيم دانشگاهي با توليد علم و پژوهش باشم بايد ارائه حداقل مقالات براي اعضا اجباري باشد.
اديبي در ادامه بيان داشت: از سال جاري مقرر شد ارتقاي پايه هر فرد از اعضاي هيئت علمي منوط به ارائه يك مقاله نمايه شده در نمايههاي سطح يك براي اعضاي هيئت علمي بالا و دو مقاله براي اعضاي پايه در هر سال باشد.
وي به روزرساني مجلات را از جمله تلاشهاي مجموعه تحقيقاتي دانشگاه در راستاي ارتقا سطح علمي دانشگاه دانست و تاكيد كرد: بر اين اساس ميزان نشريات در سه ماهه آخر سال گذشته به ميزان سه برابر يك سال و نيم پيش از آن افزايش يافت و بعضي نشريات به تنهايي ميزان تيراژ و فعاليت خود را به هشت برابر در طي سه ماه افزايش دادند، بدون اينكه سطح كيفي آنها پايين بيايد.
معاونت امور تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي اصفهان ادامه داد: به روز شدن مجلات بسيار مهم بود زيرا بخشي از ارزشيابي دانشگاه هم در سطح كشور و هم در سطح بانكهاي اطلاعاتي به آن بستگي دارد.
وي با اشاره به اينكه اكنون اين دانشگاه شش مجله نمايه شده در بانك اطلاعاتي دارد، گفت: از اين لحاظ دانشگاه علوم پزشكي در سطح بينالمللي مثالزدني است.
اديبي افزود: در ادامه مسير پيشرفت خود از ابتداي ژانويه 2012 ميلادي تعداد مجلات علمي پژوهشي اين دانشگاه به 20 مجله ميرسد كه از اين لحاظ در سطح كشور در رتبه دوم قرار داريم.
*دانشگاه پزشكي اصفهان بزرگترين ناشر كتب دانشگاهي است
وي تصريح كرد: دانشگاه پزشكي اصفهان بزرگترين ناشر كتب دانشگاهي است و تنها در سال گذشته با همكاري هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي و دانشجويان 70 كتاب به چاپ رسانده است.
معاون امور تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي اصفهان افزود: بدين ترتيب با برنامهريزي و تلاش فراوان ميزان برون داد علمي دانشگاه اصفهان در سال 89 به نسبت سال قبل 2.7 برابر شد و كه چنين رشدي تا به حال در بين دانشگاههاي علوم پزشكي بيسابقه بوده است.
وي با اشاره به اينكه دانشگاه علوم پزشكي اصفهان از لحاظ برون داد علمي مطلق اكنون رتبه سوم كشور را داراست، تاكيد كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين رتبهبندي اول است و 3.2 برابر اصفهان امتياز كسب كرده و شهيد بهشتي نيز رتبه دوم را داراست كه 1.1 برابر نسبت به علوم پزشكي اصفهان برون داد علمي دارد.
اديبي اضافه كرد: اگر اين موضوع را در نظر بگيريم كه دانشگاه علوم پزشكي تهران 3.6 برابر اصفهان پژوهشگر دارد و 5.2 برابر اعتبار مالي و همچنين اعضاي هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي دو برابر دانشگاه پزشكي است و 4.7 برابر نيز اعتبار مالي دارد ميتوان گفت دانشگاه اصفهان رتبه نخست برون داد علمي كشور را داراست.
معاون امور تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با بيان اينكه مجلس و نهاد رياست جمهوري براي دانشگاههاي برتر اعتبارات خاصي در نظر گرفتهاند، بيان داشت: امسال به ميزان نيمي از اعتبار پژوهشي دانشگاه به ما كمك شد كه اگر همين روند استمرار يابد و به غير از اعتبارات پايه پژوهشي دانشگاه بتوانيم اعتبار دولتي دريافت كنيم، ارتقاي بيسابقه دانشگاه را در آينده نزديك شاهد هستيم.
انتهاي پيام/ش10
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]