تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860828212




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عليرضا عليپور : هدايتي وام‌هاي ميلياردي و اوراق مشاركت را خرج فوتبال مي‌كند، نه پول شخصي‌اش را مردم بايد بدانند نبي، معيني و ترابيان عاملان حذف تيم اميد هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: عليرضا عليپور : هدايتي وام‌هاي ميلياردي و اوراق مشاركت را خرج فوتبال مي‌كند، نه پول شخصي‌اش را مردم بايد بدانند نبي، معيني و ترابيان عاملان حذف تيم اميد هستند
افشاگري حسين هدايتي عليه عزيزمحمدي و باز شدن پرونده حوادث و اتفاقات باشگاه استيل‌آذين، بهانه‌اي شده براي اينكه باز هم نام منشور اخلاقي و مجريان آن بر سر زبان‌ها بيفتد!
دبير ستاد رسيدگي به تخلفات اخلاق حرفه‌اي كه اين روزها با كسي تعارف ندارد پشت پرده تمام اتفاقات را رو مي‌كند و خبر از برخورد با عاملان فساد در فوتبال ايران مي‌دهد. در چنين شرايطي عليرضا عليپور درباره اتفاقات برنامه نود و شخص حسين هدايتي در تازه‌ترين مصاحبه خود حرف‌هايي زده كه در زير مي‌خوانيد:

در برنامه نود دوشنبه شب گذشته افشاگري‌هاي عجيب و غريبي انجام شد اما مردم دوست دارند بدانند بالاخره چه كسي بيشتر راست مي‌گفت؟
‌‌‌ هر دو جرياني كه عليه هم حرف مي‌زدند، ترسيده بودند و به همين دليل هر چه زمان مي‌گذشت سعي مي‌كردند به شكلي حرف‌هاي‌شان را سانسور كنند. شايد آنها به خاطر مسائلي كه خودشان بهتر از ما در جريان آن هستند از افشاگري‌ها عليه يكديگر ترسيدند. با اين حال در كنار ترس، آقايان با هم تعارف و رودربايستي هم داشتند. فكر مي‌كنم براي حرف زدن چرتكه مي‌انداختند!
تكليف پرونده استيل‌آذين در نهايت چه خواهد شد؟!
‌‌‌ ما با كسي تعارف نداريم. وكيل استيل‌آذين نزد من آمد و گفت آن دست نوشته جعل شده خط آرش فرزين است. هدايتي و خشايار محسني هم هر كدام يكسري مدارك در اختيار ما قرار داده‌اند اما نكته مهم و اساسي اينجا است كه راز پرونده وقتي افشا مي‌شود كه اصل نامه تئودوريونگ پيدا شود. براي همه محرز شده كه يك رسيد جعلي در اختيار باشگاه قرار گرفت، فيفا نيز بعد از بررسي آن، تاكيد كرد كه امضاي پاي نامه جعلي است.
در واقع اصل نامه كليد اصلي ماجرا است كه معلوم نيست وجود دارد يا نه اما درباره افشاگري‌هايي كه آقايان عليه هم انجام دادند بايد جلسات رودررو برگزار كنيم تا به يك جمع‌بندي نهايي برسيم اما در حال حاضر آقايان شايد به دليل اينكه از هم آتو دارند مي‌ترسند چيزهايي را كه مي‌دانند بگويند!
نقش علي پروين در اين جريانات چيست؟!
‌‌‌ قبل از هر چيزي بايد بگويم علي پروين از پيشكسوتان قابل احترام و محبوب فوتبال ايران است كه بايد شأن او حفظ شود. در حال حاضر برخي مسائل مطرح شده به نام ايشان ختم مي‌شود. پروين از تمام اتفاقات استيل‌آذين باخبر است و اگر لازم باشد از ايشان هم تحقيقات لازم را انجام مي‌دهيم.
درباره پرونده يونگ هم قطعا پروين مسائل زيادي را مي‌داند كه ما از ايشان سوال خواهيم كرد. به ما اعلام كرده‌اند كه نامه جعل شده هم كه امضاي يونگ پاي آن است توسط آرش فرزين داماد ايشان نوشته شده است. براي افشاگري در رابطه با اين پرونده بايد تعارف و رودربايستي را كنار گذاشت. وقت آن رسيده كه حقايق بازگو شود.
ستاد رسيدگي به تخلفات اخلاق حرفه‌اي حق را به كدام طرف قضيه مي‌دهد؟
‌‌‌ الان طرفين پرونده اتهام دروغگويي به هم زده‌اند! اما براي ما شخص اهميتي ندارد. حسين هدايتي، خشايار محسني، آرش فرزين و... بقيه نام‌‌ها! مي‌خواهيم با بررسي‌هاي دقيق به حقيقت برسيم. در اين راه هم با متخلفان برخورد قاطع خواهيم داشت.
افشاگري حسين هدايتي عليه عزيزمحمدي اتفاق غيرمنتظره‌اي بود. در اين باره چه توضيحي داريد؟
‌‌‌ من خودم در جريان ماجرا بودم. يك بار آقايي به نام آرام سلطانيان از طرف علي پروين آمد پيگير كارهاي نادر دست‌نشان بود. يك بار ديگر فكر مي‌كنم خبيري بود كه به سازمان ليگ آمد و درباره فرهاد كاظمي از ما استعلام گرفت. با توجه به باز بودن پرونده صعود استيل‌آذين به پلي‌آف با فرهاد كاظمي و بعد از آن صعود به ليگ برتر با نادر دست‌نشان در سال بعد، گزارش‌ها و مسائل پشت پرده خاصي در حال بررسي بود. نام‌هاي خاصي در پرونده تباني و زد و بند و... وجود داشتند كه اظهارنظر درباره آنها نياز به بررسي داشت.
به همين دليل ما به حسين هدايتي اعلام كرديم تا زماني كه پرونده مشخص نشود هيچ كدام از اين مربيان اجازه فعاليت ندارند. ايشان درباره وضعيت يكسري از مربيان از جمله محمود ياوري از ما سوال كرد و مشورت خواست. عزيزمحمدي هم به او گفت «اگر مي‌خواهي تيمت درست شود و يك مربي كار را دست بگيرد كه اجازه دخالت به كسي در كارش ندهد و بحران را مديريت كند در بين نفرات محمود ياوري از بقيه بهتر است» اما...
اما چه؟!
‌‌‌ به نظر من صحبت‌هاي حسين هدايتي به دليل اينكه از تمام جريانات اطلاع داشت و خوب مي‌دانست كالبدشكافي حوادث چند سال گذشته استيل‌آذين كه بدون شك سر و صداي زيادي به راه مي‌انداخت به نوعي فرار رو به جلو بود تا سازمان ليگ و عزيزمحمدي و عليپور را فاقد صلاحيت جلوه بدهد. او با سياست خاص خودش اين حرف‌ها را مطرح كرد ولي دست او براي ما رو شد. به هرحال اگر حقايق صعود استيل آذين به پلي‌آف و همچنين صعود آنها به ليگ برتر بازگو شود شايد سنگ‌ روي سنگ بند نشود.
حسين هدايتي در صحبت‌هايش مي‌گويد هفت ميليارد تومان پول بي‌زبان را از جيب شخصي در استيل‌آذين خرج كرده است. چطور مي‌شود يك نفر چنين پولي هزينه كند اما مديريتي روي آن نداشته باشد؟!
‌‌‌ اين حرف‌ها ديگر چيست كه مي‌زند؟! يك مدير و مالك باشگاه وظيفه‌اش است برود ببيند سرمايه‌اش كجا خرج مي‌شود. آقاي هدايتي صحبت هفت ميليارد تومان پول است نه يك قران دو زار! اگر شكايت رسمي دارد خب آن را مطرح كند. اگر مي‌ترسد عليه بعضي نام‌هاي خاص حرف بزند خب پرونده را بدهد تا ما رسيدگي كنيم، مي‌آيد در تلويزيون مظلوم‌نمايي مي‌كند و تقصيرها را بر گردن افراد ديگر مي‌اندازد.
به نظر من عادل حرف خوب و درستي زد؛ اينكه حسين هدايتي آدم عجيبي است و واقعا مشخص نيست چه كار مي‌كند و هدف اصلي‌اش چيست ولي من مي‌خواهم يك حقيقت را به مردم اعلام كنم.
مي‌شنويم.
‌‌‌ در طول تاريخ ايران، از گذشته تاكنون يك نفر هم نبوده كه واقعا از جيب شخصي خودش براي ورزش و به ويژه فوتبال پول هزينه كند.
هر مديري كه گفته پول خرج كرده حقيقت را كتمان كرده و شعار داده است.
پس شما معتقد هستيد حسين هدايتي هم از جيب شخصي خرج نكرده است؟!
‌‌‌ نه. به هيچ وجه اين كار را نكرده است. اين پول‌ها وام‌هاي ميلياردي و اوراق مشاركت و... است كه هدايتي دارد در فوتبال ايران خرج مي‌كند. تا جايي كه ما بررسي كرده‌ايم هدايتي ريالي پول از جيب شخصي خودش هزينه
نكرده است.
پس نيايد سر ورزش و فوتبال و مردم ما منت بگذارد و خودش را مظلوم جلوه دهد! ما برابر آيين‌نامه اين اجازه را داريم در هر موردي كه سوال و ابهام وجود داشته باشد ورود كرده و بررسي‌هاي لازم را انجام بدهيم. اگر مجبور شويم راجع به پرونده پول‌هايي كه هدايتي مي‌گويد از جيب شخصي هزينه فوتبال مي‌كند هم ورود مي‌كنيم!
درخواست شما براي برخورد با مقصران حذف تيم ملي اميد گويا به مذاق مديران فدراسيون فوتبال خوش نيامده است.
‌‌‌ تيم ملي اميد حق 75 ميليون نفر ايراني بود كه پايمال شد. نبايد آن را يك امر عادي و معمولي جلوه بدهيم. به هرحال دبيركل، رييس كميته تيم‌هاي ملي و جوانان و رييس كميته روابط بين‌الملل و... هر كدام در اين پرونده نقش داشته‌اند.
اينكه معيني بگويد نبودم و رفته بودم پسرم را ببينم كه نشد حرف! به هرحال كميته‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال عضو و كارمند فعال دارند. چطور مي‌شود اين اتفاق تلخ بيفتد؟! 75 ميليون نفر مسخره آقايان نيستند. به نظر من نبي، ترابيان و معيني از افرادي هستند كه نقش مهمي در حذف تيم ملي اميد داشتند. به همين دليل بايد پاسخگو باشند و اگر لازم شد برخورد لازم با آنها انجام شود.
راستي شما چرا الان به فكر زدن اين حرف‌ها افتاده‌ايد؟
‌‌‌ من مدت‌هاست درباره پرونده‌هاي مختلف دارم حرف مي‌زنم. پرونده استيل‌آذين، هدايتي و تيم ملي اميد و فساد در فوتبال را مدت‌هاست داريم پيگيري مي‌كنيم اما حالا با جديت بيشتري اين كار را انجام مي‌دهيم و با كسي هم شوخي و تعارف نداريم.

چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن