واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مواد مخدر صنعتي يك ابزار جنگ نرم استكبار جهاني عليه ايران است
تهران - رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي گفت: مواد مخدر صنعتي به عنوان يك ابزار و وسيله جنگ نرم است كه استكبار جهاني از آن براي مقابله با جوانان ايران استفاده مي كند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، سردار " علي مويدي" روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر، افزود: معضل مواد مخدر به ويژه مواد مخدر صنعتي يك تهديد جهاني و پديده اي بين المللي است كه كل بشريت را به خطر مي اندازد.
وي با بيان اينكه نظام جمهوري اسلامي به لحاظ نگاه انساني در سه دهه گذشته پرچم دار مبارزه با مواد مخدر بوده است، خاطر نشان كرد كشور در اين مدت در مبارزه با باند هاي مواد مخدري نيز به دستاوردهاي مهمي دست يافته است.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا، تصريح كرد پديده هاي جديد مانند روان گردان ها و مواد مخدر صنعتي تهديد جدي عليه بشريت است كه استكبار جهاني در ترويج آن فعال است.
وي با اشاره به سخنان رييس قوه قضاييه مبني بر ضرورت مبارزه جدي با باندهاي مواد مخدري افزود: سخنان ايشان و مصوبات نشست هاي چند روز گذشته پليس مبارزه با مواد مخدر، هشداري جدي به همه دستگاه ها ذيربط براي مبارزه با اين پديده شوم محسوب مي شود.
** تشديد مبارزه با مواد مخدر در تعامل مضاعف با قوه قضاييه
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه با بيان اينكه نيروي انتظامي و دستگاه قضايي شاهد تلاش مضاعف و فعاليت موثر در مبارزه با مواد مخدر به ويژه از نوع صنعتي خواهد بود، گفت: رويكردهاي جديدي براي تشديد مبارزه با عاملين و توزيع كنندگان مواد مخدر برنامه ريزي شده است به گونه اي كه ديگر فضا براي آنان نا امن خواهد شد.
سردار مويدي با بيان اينكه به عنوان رييس پليس مبارزه با مواد مخدر از عنايت خاص رياست قوه قضاييه به اين موضوع تشكر مي كنم، تاكيد كرد مبارزه در اين راه بايد به گونه اي باشد كه دسترسي ها و راه هاي تهيه مواد مخدر در كشور مسدود شود.
وي تصريح كرد در بحث مبارزه با مواد مخدر صنعتي، پيش سازها مهم ترين محور كاري است زيرا اگر آنها كنترل شود ديگر مواد مخدر صنعتي ساخته نخواهد شد.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاكيد كرد دستگاه هاي مرتبط با اين موضوع با هوشياري و هوشمندي، راه هاي دسترسي فرصت طلبان به پيش سازها را مسدود خواهند كرد تا امكان تهيه مواد روان گردان و مخدر صنعتي وجود نداشته باشد.
سردار مويدي در تشريح مشكلات مبارزه با مواد مخدر صنعتي گفت: تا 10 ماه پيش قانون مبارزه با مواد مخدر صنعتي نداشتيم، به همين دليل روند مبارزه با مواد مخدر صنعتي و روان گردان ها به كندي پيش مي رفت.
وي تاكيد كرد از زمان ابلاغ قانون مبارزه با مواد مخدر صنعتي، در مبارزه با باندهاي توليد و بخش اين مواد پيشرفت بسيار خوبي داشتيم كه آمارها نيز گواهي بر اين ادعا است.
مويدي در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره ارايه گزارش از تلاش هاي سال جاري پليس مبارزه با مواد مخدر، گفت: ظرف دو سه روز آينده گزارش هاي آماري عملكرد 9 ماهه سال 90 اين نيرو در اختيار رسانه ها قرار خواهد گرفت.
** استفاده از روش هاي علمي و دانش محور براي مبارزه با مواد مخدر
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي در ادامه اين نشست با بيان اينكه رويكرد نيروي انتظامي در مبارزه با مواد مخدر، رويكرد علمي و دانش محور است، افزود: براي دستيابي به اين هدف ها در چند سال گذشته تعامل علمي و پژوهشي خوبي با مراكز علمي، فرهنگي و آموزشي برقرار كرده ايم.
وي خاطر نشان كرد به روز رساني يافته هاي علمي اين موضوع نيز از ديگر محورهاي كاري در تعامل نيروي انتظامي با مراكز علمي است. به همين منظور سعي شده است از توانايي مخاطبين فرهيخته، دانشمندان و صاحب نظران در علوم مختلف براي تبيين روش هاي مبارزه علمي با مواد مخدر استفاده شود.
سردار مويدي با اشاره به برگزاري كنگره كشف و آناليز مواد مخدر كه از 22 دي ماه جاري به مدت دو روز در تهران برگزار خواهد شد، افزود: روش هاي نوين آناليز مواد مخدر، روش هاي نوين كشف مواد مخدر، سنسورهاي حساس و قابل حمل براي شناسائي مواد مخدر و كاربردهاي روش هاي آماري در آناليز مواد مخدر از جمله محورهاي مهم اين كنگره است.
رييس كنگره كشف و آناليز مواد مخدر، ايجاد بستر مناسب براي تعامل دانشگاهيان با پليس، فراهم كردن تسهيلات براي دانشگاه ها در ارائه توانمندي هاي خود و تبادل دانش با ساير كشورها در زمينه مبارزه با مواد مخدر را از جمله اهداف برگزاري اين كنگره در سالن همايش هاي صدا و سيما عنوان كرد.
اجتمام** 1379**1569**
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30736406
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]