محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831341996
افكار عمومي و محاكمه جنايتكاران جنگ غزه
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: افكار عمومي و محاكمه جنايتكاران جنگ غزه
اشاره:وسعت جنايات رژيم صهيونيستي در تهاجم 23 روزه به مردم بيدفاع غزه، مهر سكوت را از لبهاي جهانيان، حتي آنان كه در كشورهاي حامي اين رژيم غاصب زندگي ميكنند، برداشت.
به كار گرفتن تسليحات غيرمتعارف و ضد بشري در حملات بيوقفه به مناطق مسكوني و هدف قرار دادن زنان و كودكان فلسطيني در اين مدت، صحنههايي آفريد كه تاريخ بشريت كمتر نمونه آن را رويت كرده و اينچنين است كه امروز بسياري از محافل سياسي و نهادهاي بشردوستانه درصدد به محاكمه كشيدن سردمداران رژيم ددمنش صهيونيستي به عنوان جنايتكاران جنگي هستند.
اين در حالي است كه آگاهان سياسي در تجزيه و تحليل حوادث غزه در طول جنگ، اشعار ميدارند كه سياستگذاران سفاك اين رژيم، نه تنها به اهداف خود در تهاجم وحشيانه به غزه نرسيدند، بلكه از بيم گرفتار شدن در باتلاقي كه مبارزان مقاومت فلسطين براي آنها تدارك ديده بودند، وادار به اعلام آتشبس و عقبنشيني از صحنه مبارزه در غزه شدند. بسياري از ناظران آگاه بر اين باورند كه بدون ترديد بايد جنگ غزه را پس از جنگ 33 روزه لبنان دومين شكست مفتضحانه ماشين جنگي صهيونيسم در سالهاي اخير دانست، دنباله مطلب را پي مي گيريم:
***
وي افزود: يكي از شرايط اتحاديه اروپا براي همكاريهاي تجاري و اقتصادي با كشورهاي ديگر، بحث ضرورت رعايت حقوق بشر است، ولي اين بند در مورد اسرائيل اجرا نميشود.
خانم شورت كه حدود شش سال وزير توسعه بينالملل انگليس بوده و بارها به سرزمينهاي اشغالي فلسطين سفر كرده است، گفت: من از درد و رنج مردم فلسطين به خوبي آگاهم و معتقدم ستمي كه بر مردم فلسطين روا ميشود، بسيار بدتر و شديدتر از دوره حاكميت آپارتايد در آفريقاي جنوبي است.
وي در پاسخ به سوالي در مورد تاكيد دولت انگليس بر ضرورت تحقيق درباره اتهامات مربوط به جنايات جنگي در غزه، اظهارداشت: به رغم اين گونه تاكيدات دولت انگليس، من به هيچ وجه خوشبين نيستم كه پرونده جنايات اسرائيل به دادگاه بينالمللي رسيدگي به جنايات جنگي ارسال شود.
وي افزود: متاسفانه دادگاه بينالمللي رسيدگي به جنايات جنگي ملاحظات خاصي را در مورد اسرائيل دارد، به ويژه اينكه اسرائيل رسما به اين دادگاه نپيوسته است.
نماينده مجلس عوام انگليس گفت: در حال حاضر بهترين محل براي طرح موضوع جنايات جنگي اسرائيل در سطح بينالمللي، شوراي امنيت سازمان ملل متحد است و اگر انگليس چنين كاري را انجام ندهد، اعضاي غيردائم شوراي امنيت نظير اتريش ميتوانند موضوع جنايات اسرائيل را به شوراي امنيت بكشانند. وي توضيح داد: با توجه به شروع كار باراك اوباما، رئيس جمهوري جديد آمريكا، اگر موضوع جنايات اسرائيل در غزه به شوراي امنيت كشيده شود، فرصت خوبي براي آزمودن شعارهاي دولت جديد آمريكا فراهم ميشود. وي گفت: اگر اين موضوع به نيويورك كشيده شود، خواهيم ديد كه آيا آمريكا باز هم مثل گذشته در حمايت از اسرائيل اقدام به وتو خواهد كرد يا از صلح و عدالت دفاع خواهد نمود. خانم شورت در پاسخ به سوالي در مورد مذاكرات به اصطلاح صلح خاورميانه و طرح تشكيل دو دولت مستقل فلسطيني و اسرائيلي، اظهارداشت: با توجه به زياده خواهيها و توسعه طلبيهاي دائمي اسرائيل و اصرار آن به پس ندادن سرزمينهاي اشغالي، من مطمئن نيستم كه اين راه حل هيچ گاه بتواند صورت تحقق به خود بگيرد. وي گفت: به جاي تعقيب اين راه حل، بايد به همه مردم فلسطين و سرزمينهاي اشغالي حق كامل و برابر تعيين سرنوشت داده شود تا درباره آينده خود تصميم بگيرند.
وحشت شكست
رژيم صهيونيستي با درك دست نيافتن به پيروزي در نوار غزه و امكان متحمل شدن تلفات سنگين در برابر مقاومت رزمندگان حماس ازيك طرف و فشارهاي فزاينده بينالمللي كشورها و ملتهاي مستقل، بويژه ملل اسلامي، در غزه به آتش بس تن داد. اشغالگران فلسطين در حالي چهره دفاع از حقوق بشر گرفتهاند كه نيروهاي اين رژيم در بيش از سه هفته تهاجم خود به نوار غزه بيش از يكهزار و400 نفر را كه اكثرا غيرنظامي و زن و كودك بودند به قتل رسانده و پنج هزار و 500 تن را مجروح كردند كه حال 350 نفر وخيم گزارش شده است.
به گزارش منابع روسي، هواپيماها و بالگردهاي مهاجم ارتش صهيونيستي در بيش از دو هزار 300 پرواز، حدود 20 هزار خانه فلسطينيان را در غزه ويران كردهاند.
با وجود اين جنايات جنگي سنگين، سران رژيم اشغالگر قدس سعي دارند تا علت آتش بس را رعايت حقوق بشر از طرف اين رژيم عنوان كنند. وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي در توجيه جنايات نيروهاي اين رژيم در غزه گفت: نبايد قربانيان تصادفي حملات سربازان اسرائيلي در غزه را با كشته شدگان بر اثر اقدامات تروريستي يكسان كرد.
ارتش صهيونيستي با وجود تجهيز به سلاحهاي پيشرفته و برتري نظامي بر رزمندگان حماس و در حاليكه از هوا و دريا تحت پوشش دفاعي و مورد حمايت قرار داشت، از دستيابي به هدف اصلي اين حمله، يعني نابودي جنبش حماس عاجز ماند.
به عقيده كارشناسان روس، حملات نيروهاي اسرائيلي به نوار غزه نتيجه معكوس داشت و حمايت مردمي از جنبش حماس پس از تهاجم صهيونيستها افزايش يافت.
رئيس مركز پيش بينيهاي نظامي آكادمي علوم نظامي روسيه معتقد است كه حماس با متوسل شدن به تاكتيك جنگهاي نامنظم توانست از پيشروي نيروهاي اسرائيلي به غزه جلوگيري كند.
به گفته وي، رژيم صهيونيستي از ترس زمينگير شدن نيروهايش در غزه، آتش بس اعلام كرد.
اين كارشناس روس قبلا پيشبيني كرده بود كه رژيم صهيونيست كه براي جبران شكست خود در جنگ سال 2006 با حزبالله لبنان به غزه حمله كرد، در اين جنگ نيز با شكست روبرو شد. به گزارش منابع روسي، در جريان تهاجم 23 روزه نيروهاي صهيونيستي به غزه صدها نفر از سربازان اين رژيم كشته و مجروح شدهاند. تجاوز نيروهاي صهيونيستي به نوار غزه با چراغ سبز كشورهاي غربي و در راس آنها آمريكا انجام گرفت و بيشتر كشورهاي عربي در قبال آن سكوت اختيار كردند كه رژيم صهيونيستي را در اجراي مقاصد شوم خود عليه ملت مظلوم فلسطين جريتر ساخت. به عقيده كارشناسان روس، رژيم اسرائيل از تهاجم خود به لبنان در سال 2006 كه باعث شكست اين رژيم شد، درس عبرت نگرفته و دست به حمله به نوار غزه زد. در جريان تهاجم ارتش صهيونيستي به لبنان كه به كشته شدن بيش از يكهزار و 500 تن انجاميد، رزمندگان حزبالله توانستند ماشين جنگي صهيونيستها را متوقف كرده و دهها تانك را منهدم كنند. بر اساس گزارش كميسيون ويژه بررسي شكست اسرائيل موسوم به كميسيون تهاجم به لبنان به رژيم اسرائيل و شخص نخست وزير اين رژيم كه دستور حمله را داده بود، خدشه سنگين وارد آورد.
تهاجم صهيونيستها به نوار غزه نيز پيامدهاي ناگوار سياسي و نظامي براي رژيم اشغالگر قدس به همراه داشت و به رژيم صهيونيستي خدشه جدي وارد كرد. كارشناس ارشد انستيتو اقتصاد جهان و مناسبات بينالمللي آكادمي علوم روسيه معتقد است كه حمله نيروهاي رژيم صهيونيستي به غزه جايگاه آن را به پايينترين سطح كاهش داد.
به عقيده كارشناسان؛ رسوايي رژيم اشغالگر قدس در جهان بر اثر تهاجم به غزه، عامل اصلي قبول آتش بس بود.
صدها هزار نفر در نقاط مختلف جهان عليه اين تهاجم ددمنشانه تظاهرات كرده و با محكوم كردن اقدامات جنايتكارانه ارتش اسرائيل در غزه خواهان توقف فوري اين اقدامات شدند.
برخي كشورهاي جهان ازجمله ونزوئلا نيز روابط ديپلماتيك را با رژيم اشغالگر قدس قطع كرده وسفير اين كشور را اخراج كردند.
از پيامدهاي ديگر شكست ارتش صهيونيستي در غزه، آشنايي رزمندگان جنبش حماس با تاكتيكهاي جنگي ارتش اسرائيل است كه براي ادامه مقاومت اهميت فراوان دارد.
تهاجم نيروهاي صهيونيستي به نوار غزه باتوجه به بياعتنايي رژيم اسرائيل به قطعنامه شوراي امنيت و ادامه كشتارفلسطينيان، رسوايي بزرگ ديگري به همراه داشت.
به عقيده بيشتر كارشناسان روس، رژيم اسرائيل با تهاجم به غزه تلاش كرد در آخرين روزهاي حكومت بوش كار حماس را يكسره كند.
اين رژيم از سياست اوباما در خاورميانه نگران بوده و در آخرين روزهاي حمله به غزه با آمريكا، موافقتنامهاي براي كمك آن كشور به حفظ منافع نامشروع اسرائيل در اين منطقه امضا كرد تا دولت جديد آمريكا را در برابر كار انجام گرفته قرار دهد.
اين تهاجم بار ديگر نشان داد كه سازمان ملل و سازمانهاي ديگر همچون عفو بينالملل، اگر منافع قدرتهاي بزرگ اقتضا نكند، به حمايت از ملتهاي مظلوم نخواهند پرداخت.
ملتهاي منطقه خاورميانه كه بارها شاهد تجاوزات رژيم صهيونيستي بودهاند بايد بدانند كه تنها با تكيه بر نيروي ملتهاي خود ميتوانند در برابر اين تجاوزها از خود دفاع كرده و مقاومت كنند.
تحمل شكست
سليم الحص نخست وزير اسبق لبنان با بيان اينكه مقاومت غزه در رويارويي نابرابر با دشمن صهيونيستي به پيروزي رسيده است، تاكيد كرد: گزافه نيست اگر بگوييم اسرائيل بعداز تحمل شكست در دو جنگ لبنان و غزه و ناكامي در كسب پيروزي، در آينده حتي فكر حمله به يك كشور عربي ديگر را نخواهد كرد.
اين سياستمدار كهنه كار و برجسته لبناني، خاطرنشان كرده است كه پيروزي مقاومت در غزه، اسرائيل را از حمله انتقامي به لبنان بازداشت.
وي تصريح كرده است: اين نگراني وجود داشت كه اگر خداي نكرده اسرائيل در جنگ غزه پيروز شود، براي گرفتن انتقام از مردم و مقاومت لبنان كه شكستي را به اين رژيم در جنگ تابستان 2006 تحميل كردند، به لبنان حمله كند و حتي بعداز ويران كردن غزه و گرفتن انتقام از لبنان، به قلدري و عربده كشي و تهديدهايش عليه ديگر كشورهاي عربي شدت بخشد.
در آغاز حمله وحشيانه رژيم صهيونيستي به نوار غزه بارها سردمداران سياسي و نظامي آن از نگاه اين رژيم به جنوب لبنان همزمان با اين حمله تاكيد ميكردند و در مقابل، مقامات لبناني بويژه سيد حسن نصرالله دبيركل حزب الله لبنان تاكيد كرد كه هرگونه حمله صهيونيستها به لبنان قاطعانه پاسخ داده ميشود.
درجريان جنگ غزه اقدامات مشكوكي از جمله پرتاب موشك از جنوب لبنان به سرزمينهاي اشغالي و متعاقب پاسخ توپخانهاي ارتش صهيونيستي در صدر اخبار قرار گرفت.
آخرين جنگهاي رژيم صهيونيستي
سليم الحص تاكيد كرده است: بعد از حمله وحشيانه اسرائيل به غزه و بعداز جنگ، ديوانه وار عليه لبنان در سال 2006 كه در هر دو متحمل شكست شد، به نظر ميرسد اين دو جنگ آخرين جنگهاي اين رژيم با عربها باشد.
اين سياستمدار برجسته لبناني خاطرنشان كرده است: اسرائيل جنگ وحشيانهاي را عليه غزه آغاز و خودش هم به طور يكجانبه اين حمله و كشتار مردم غزه را متوقف كرد. اين خود اشاره دارد كه اين رژيم شكست را پذيرفته و اما غزه برغم مساحتاندكش و ضعف امكانات، توانسته مقاومت كند و پيروز شود.
وي تصريح كرده است:گزافه نيست اگر بگوييم اسرائيل بعداز تحمل شكست در دو جنگ لبنان و غزه و ناكامي در كسب پيروزي، در آينده حتي فكر حمله به يك كشور عربي ديگر را نخواهد كرد.اما ملت عربي بويژه مردم كرانه باختري و نوار غزه از ادامه جنايات و كشتار اسرائيل درامان نيستند، زيرا به نظر ميرسد كسي نيست كه در مقابل ستم و جنايات اين رژيم از آنها حمايت كند. در جنگ عليه غزه آشكار شد كه بيشتر رژيمهاي عربي هيچگونه آمادگي ندارند.
نخست وزير اسبق لبنان بيان كرده است: انتظار ميرود شكستهاي رژيم صهيونيستي در دو جنگ عليه لبنان و غزه به سلب اعتماد قدرتهاي خارجي از نقش اين رژيم در منطقه منجر شده باشد.
الحص خاطرنشان كرده است: اسرائيل رژيمي است كه در منطقه عربي براي تحقق اهدافي مشخص ايجاد شده كه از جمله آن اهداف، ضربه زدن به هر دولت عربي است كه قدرت و سلطهاي بيشتر از آنچه براي آن مشخص شده است، كسب كرده باشد.به گفته اين سياستمدار برجسته لبناني، تكه تكه كردن كشورهاي عربي و تبديل آنها به دستههاي درگير تا به يك مجموعه منسجم عربي تهديد كننده منافع راهبردي غرب تبديل نشوند و همچنين فراهم كردن شرايط بهرهبرداري از منابع بزرگ انرژي عربي بويژه نفت توسط قدرتهاي زورگو از ديگر اهداف ايجاد رژيم صهيونيستي در منطقه عربي است.
نخست وزير اسبق لبنان تصريح كرده است: آمريكا به عنوان يك كشور بزرگ از رژيم اسرائيل در دوران درگيري دو قدرت زورگو يعني آمريكا و شوروي سابق بهرهبرداري ميكرد تا مانع ورود كمونيسم به جهان عرب شود و معروف است كه دستگاههاي امنيتي و جاسوسي اسرائيل در جوامع عربي فعال بودند تا در بين آنها فساد و فتنه ايجاد كنند.
وي تاكيد كرده است: شايد خطرناكترين نقش و جايگاه اسرائيل در منظومه خاورميانه اين باشد كه به يك باجگير از برخي دولتهاي عربي به نفع خودش يا جريانها و دولتهاي بزرگ مشخص تبديل شده است و به عبارت ديگر به يك بازيگر در معادله درگيريهاي عربي - عربي و بين نظامها و سازمانهاي عربي، جريانات حزبي و عقايد معين تبديل شده باشد.
قلبهاي بيمار و همدلي با اسرائيل
الحص افزوده است: بين خودمان قلبهاي بيماري كه با اسرائيل همدلي ميكنند و يا حتي در درگيريهاي مشخص داخل جهان عرب از آن حمايت ميكنند، ديده ميشود. در جنگ اسرائيل عليه لبنان، برخي مسئولان عرب بطور ضمني و نه آشكار آرزو ميكردند كه اسرائيل بر مقاومت پيروز شده و حزب الله را از بين ببرد و در جنگ عليه غزه نيز حتي اسرائيل را براي از بين بردن حماس تشويق ميكردند و همه اينها به خاطر درگيريهاي آن قدرتهاي عربي با نيروهاي داخلي همدل با حزب الله و جنبش حماس است. اين سياستمدار برجسته لبناني خاطرنشان كرده است: با تاسف شديد اسرائيل اين دشمن سرنوشت عربي، بعداز گرفتن امتيازاتي در طول زمان به يك بازيگر قوي در عرصه عربي تبديل شده است، اما تا زماني كه سرزمينهاي عربي در فلسطين را در اشغال و بر قدس شريف سيطره داشته باشد، دشمن اعراب و سرنوشت آنان است و اين مساله را گاهگاهي مثل جنگ عليه لبنان و يا غزه به ما گوشزد ميكند. نخست وزير سابق لبنان اظهار داشته است: شايد برخي رژيمهاي عربي براي تامين منافع خود، آغوششان را به روي دشمن صهيونيستي بگشايند و يا به آن امتيازات و باج بدهند، اما ملتهاي عربي به خاطر پايبنديهايشان اينگونه نيستند، بويژه زماني كه يك طرف عربي در مقابل اين رژيم قرار گيرد مانند دو جنگ عليه لبنان وغزه.
وي تصريح كرده است: اگرچه اسرائيل در برخورد با كشورهاي عربي به قدرت و برتري خودخواهانه و زورگويانه خود ميباليد، اما اين قدرت و برتري در جنگ عليه لبنان، متزلزل و در جنگ عليه غزه نابود شد و همه اينها به همت مقاومت صورت گرفت. بنابر اين گزافه نيست اگر بگوييم كه اسرائيل از اين به بعد جرات حملهاي جديد به همسايگان عربي سرزمينهاي اشغالي نخواهد داشت.
الحص در پايان تاكيد كرده است: اما ملت فلسطين در نوار غزه و كرانه باختري همچنان در معرض تجاوزات و جنايات بدون حد و مرز صهيونيستها قرار دارند. سئوال اين است، كشورهاي عربي به اين تجاوزات و جنايات چگونه پاسخ ميدهند؟ آيا بازهم مقاومت بايد به تنهايي پاسخ رژيم صهيونيستي را بدهد و از ملت فلسطين دفاع كند؟
منبع: ايرنا
سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
-
گوناگون
پربازدیدترینها