محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840424574
باز هم اشتباه ميكنند، احمدينژاد را نميتوانند از مردم جدا كنند
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: باز هم اشتباه ميكنند، احمدينژاد را نميتوانند از مردم جدا كنند
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح تاكيد كرد: بعضيها معتقدند اين فاصلهاي كه گروههايي از سياستمداران بين دولت و مردم انداختند موفق بوده و توانستهاند نظر مردم را جلب كنند؛ بنابراين در اين انتخابات رياست جمهوري، ميتوانند يك كانديداي رياست جمهوري جديد معرفي كنند و مساله احمدينژاد را تمام كنند ولي اين اتفاق نميافتد، اشتباه ميكنند.
به گزارش سرويس سياسي برنا، سردار سرلشكر سيدحسن فيروزآبادي رئيس ستادكل نيروهاي مسلح در جلسهاي با حضور تعدادي از ياران انقلاب به مناسبت سيامين سال پيروزي انقلاب اسلامي، با توجه به اين موضوع كه " امروز انقلاب، ما را به چه ميخواند؟" مطالبي را با آنها در ميان گذاشت.
فيروزآبادي با يادآوري شرايط قبل از انقلاب اسلامي گفت: قبل از انقلاب، ساواك در تعقيب، تحت فشار قرار دادن، شكنجه، زندان، تبعيد و كشتن همه كساني بود كه در كشور در حال مبارزه بودند.
وي ادامه داد: ما گروههاي مخالف خود را هم تحمل ميكرديم؛ در عين حال كه با آنها مخالفت و عليه آنها تبليغ و بحث ميكرديم و جوابشان را ميداديم و عليه آنها كتاب مينوشتيم و سخنراني ميكرديم، اما وقتي به هم ميرسيديم مثل رفيق بوديم و در برنامهريزيهايي كه ميخواستيم عليه شاه انجام بدهيم قطعا كسي در جلسه نميفهميد كه اين كمونيست است و آن يكي مسلمان و آن ديگري مرام ديگري دارد و اگر هم جدا از هم كار ميكرديم نوعي اتحاد و توافق نانوشته داشتيم.
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح افزود: پيروزي انقلاب هم همين طور شد. وقتي كه پيام امام آمد و حركت عمومي در كشور آغاز شد، همه آمدند، الاّ اينكه اول كه گروههاي مختلف آمدند، با آرم و مشخصات آمدند و خواستند كه خودشان را در تظاهرات نشان بدهند. بعد كه تظاهرات مردم كامل شد اينها ديدند كه اصلا در اين قضيه كم ميآورند و در تظاهرات ترجيح دادند كه آرم و علائمشان را هم نياورند چون در جمعيت گم ميشدند، ارزش آن را نداشت، حتي منافقين براي اينكه از اين شرايط فرار كنند يك نوبت در مشهد اين كار را كردند؛ به تعداد 20درصد مردم تعداد زيادي آرم با پايه بين مردم پخش كردند. بعد كه راهپيمايي شروع شد، دادند دست مردم، بعد يك روحاني همنام يكي از روحانيون مشهور مشهد را هم فريب دادند (كه الان هم در قيد حيات است و در صراط مستقيم حركت ميكند) اين هم آمد و بلندگو به دست گرفت، از همان صف اول تظاهرات در هرگروهي جلو ميايستاد و صحبت ميكرد كه اين مجاهدين ريشه و سابقه مبارزه بسيار عميقي دارند، بسيار افراد خوبي هستند، اينها همراه انقلابند و حق به گردن انقلاب دارند. خلاصه، طوري تبليغ ميكرد كه اين آرمها از دست كسي نيفتد و اگر كسي آمد از آنها بگيرد، ندهند. اين كار را در طول اين راهپيمايي كردند.
فيروزآبادي تاكيد كرد: من خودم شاهد آن تظاهرات بودم پس از مدتي ديدند فايدهاي ندارد، تبليغاتشان را جمع كردند. واقعا ملت متحد بودند و بر اين اساس انقلاب پيروز شد، اما اگر بين گروههاي مردم تفرقه ميافتاد، ممكن بود توسط گروهكهاي وابسته به شرق و غرب و متحجرين از آن سوء استفادههايي هم بشود كه خوشبختانه هم تفرقه و هم تفرقهانگيز در حركت دسته جمعي ملت بزرگ محو شد. الحمدالله با اتحاد ملت انقلاب پيروز و مستقر شد و آرامشي به دست آمد.
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح همچنين با طرح برخي از مسائل در بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و حذف گروههاي مخالف انقلاب يادآور شد: سه چهار سال اول انقلاب اين طور زندگي كرديم، بعد قاعدتاً برابر معيارهاي اصلي انقلاب، بايد اين حدود مشخص ميشد، يك مقدار باعث خطكشيها شد و بالاخره كساني كه مخالف انقلاب بودند حذف شدند؛ زيرا خود آنها ديگر نميتوانستند همراه انقلاب بيايند و دست آنها براي ملت رو شده بود و ديدند شعارهاي آنها در اين ملت جايي ندارد، ملاك، خط حضرت امام بود و بايد همه با هم ميبودند.
وي يادآور شد: پس از چند سال عدهاي در خط امام آمدند، سليقهها و برداشتهاي متفاوت درست كردند تا اينجا همراهي با حضرت امام را هم پذيرفتند. سپس چند گروه شدند، بعد در هر گروه برداشتها و سليقههاي متفاوت پيدا شد، انسان به عمق آدمها نگاه ميكند، ميبيند كه روحيه و نگاهشان نسبت به اساس و اصول انقلاب فرقي نميكند، ولي در دستهبندي گروهي و حزبيشان شعارهايي متفاوت ميدهند، يك آدمي با يك ماهيت و سابقه انقلابي ميآيد، از يك موضوعي با يك ماهيت مخالف دفاع ميكند اين ديگر خواست حزبي و گروهي است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انتخاب محمود احمدينژاد به عنوان رئيسجمهور گفت: بر اين اساس الان خواص از عموم ملت در داخل كشور عقب و يا جدا افتادهاند، پديده احمدينژاد همين بود؛ اصلا اينكه من احمدينژاد را به عنوان يك پديده مطرح كردم به خاطر اين بود كه خواص، همه بر اساس منافع گروهي آمدند و مواضعي را انتخاب كردند و به سمتهايي رفتند كه مردم مواضع جمع اينها را نپسنديدند و به انتخاب جديد و متفاوت دست زدند.
عضو شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: انتخاب دوم خرداد، انتخاب مردم بود، انتخاب بعدي هم يعني انتخاب آقاي دكتر احمدينژاد محصول همين تفكر بود. يك كسي كه آمد دوباره حرفهاي امام (ره) را و يا حرفهايي غير از حرفهاي سياستمداران حاكم را مطرح كرد، مورد قبول و انتخاب مردم، واقع شد. بعد از اين پديده، اين خواص نيامدند با ايشان همراهي كنند، دوباره دست به تبليغ زدند و مدعي صحت كارهاي گذشته خود شدند و از گروههايي از خود نيز انتقادهايي كردند، خواص رفتند در سطح عمومي مدعي حق مردم قرار گرفتند كه يك فاصلهاي بين دولت و ملت ايجاد كنند كه باز به خاطر تلاش فوقالعاده دولت در خدمت به مردم و پايداري بر ارزشها، مردم نپذيرفتند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: حالا بعضيها معتقدند اين فاصلهاي كه گروههايي از سياستمداران بين دولت و مردم انداختند موفق بوده و توانستهاند نظر مردم را جلب كنند؛ بنابراين در اين انتخابات رياست جمهوري، ميتوانند يك كانديداي رياست جمهوري جديد معرفي كنند و مساله احمدينژاد را تمام كنند ولي اين اتفاق نميافتد، اشتباه ميكنند، يعني همان اشتباهي را كه قبلا كرده بودند باعث شده بود كه مردم دنبال يك كانديداي جديد بگردند، اصلا پديده خاتمي هم همين بود.
فيروزآبادي گفت: مردم به خاطر شعارهاي او 22 ميليون راي ندادند، بلكه مردم به شعارهاي خاتمي، فقط به خاطر فرد جديد راي دادند و دو دوره هم مردم به وي فرصت دادند، شايد به خواستهاي ملت توجه شود اما متاسفانه مأيوس شدند. بعد خاتمي نتوانست و آمدند مواردي را مطرح كردند كه حالا خود ايشان هم دارد به آن چيزها انتقاد ميكند كه اشتباه بود.
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: در دور نهم انتخابات رياست جمهوري مردم در ميان كانديداها به كسي رو آوردند كه حرف از خدمتگزاري، محبت و راه امام ميزد، به او راي دادند. امروز ما انتخابات دوره دهم رياست جمهوري را در پيش روي داريم البته هر يك از رجال محترم كشور كه در خود صلاحيت و قابليت رياست جمهوري را دارد وظيفه دارد خود را به ملت ارائه كند و ملت نيز با هوشياري و چشمان باز به كانديداي مورد نظر خود راي خواهند داد. ضمنا بايد به اين نكته توجه شود كه دولت احمدينژاد نشان داد رياست جمهوري ظرفيت كاري بسيار بالايي دارد و توانمندي و تحرك زيادي ميطلبد و مناسب افراد بازنشسته و خيلي مسن نميباشد.
وي تاكيد كرد: رقابت واقعي در انتخابات رقابت در خدمت به اسلام و كشور و ملت است و پسنديده و لازم است اما گروههايي هستند كه تلاش ميكنند با نفوذ به دولت و مجلس، راه را براي نفوذ بيگانگان و قدرتها باز كنند و ميخواهند انقلاب و كشور را به سمت ليبراليسم غربي ببرند. اين ديگر رقابت بر سر خدمت نيست، رقابت بر سر كسب قدرت است.
وي با اشاره به بحث ايجاد دولت وحدت ملي گفت: دولت وحدت ملي هم كه مطرح شد، براي شرايط مستحكم كشور عزيزمان حرف بيتناسبي بود. دولت وحدت ملي وقتي تشكيل ميدهند كه امنيت ملي و تماميّت ارضي كشور به خطر افتاده باشد و براي حفظ آنها و تحكيم كشور مابين گروههايي كه با يكديگر ميجنگيدند و تفرقه خونين آنها امنيت ملي را با خطر مواجه كرده بود به هركس سهمي بدهند و توافق كنند به صورت شركت سهامي، حاكميت ملي برقرار كنند. لكن بحمدالله ملت ما متحد هستند و وحدت در ايران براي همه جهان مثال زدني است.
رئيس هيات امناي دانشگاه عالي دفاع ملي خاطرنشان كرد: در ايران خدمت و توسعه كشور بر اساس ارزشهاي انقلاب اسلامي مطرح است و هركس رييسجمهور ميشود بايد همه افراد متعهد و توانمند را كه آمادگي و انگيزه خدمت دارند به كار دعوت كند، با بهترينها كه مجلس به آنها راي دهد، دولت تشكيل شود و با وحدت و خالصانه به اسلام، قرآن، ولايت، كشور و مردم خدمت كنند.
وي همچنين درباره جهش انقلاب در توسعه و الهام بخشي آن گفت: به هر حال ما الان در مرحلهاي از انقلاب هستيم كه واقعا يك اقبال جهاني به شعارهاي انقلاب ايجاد شده، درست است كه در قضيه غزه مردم روي جنايات جنگي، حقوق انسانها و كشتن كودكان و زنان و بيرحمي در كشتار مردم غزه تكيه كردهاند، ولي سّر همين، مخالفت با استكبار بود، سرّ آن مخالفت با صهيونيسم بود. آنها هم آمدند همين پرچمي را كه امروز بايد برميداشتند، برداشتند ولي در دلشان همان چيزهايي بود كه انقلاب اسلامي به دنيا صادر كرد، عدالتخواهي و مخالفت با ظلم بود، مخالفت با تبعيض بين ملتها بود، در اين شرايط حقيقتاً ما بيشتر از قبل نيازمند تذكر آن آيه شريفه هستيم كه تذكر ميدهد قبل از جاهليت را و ميگويد حالا اگر متفرق شويد، همديگر را رها كنيد، فشل ميشويد از هم پاشيده ميشويد «فتذهب ريحكم» اين عظمتي را كه خدا براي انقلاب شما درست كرده، دست خدا هم هست، شما كه متفرق شديد، اين نعمت از شما گرفته ميشود.
فيروزآبادي يادآور شد: به گفته قرآن، بادتان خالي ميشود و عزت و شكوهتان از بين ميرود يعني همه اين عظمتي كه انقلاب دارد. همه اين شعارهايي كه ما ميدهيم، همه اين همتهايي كه در حال انجام است، همه اين آثاري كه بشريت را به حركت درآورده است و راه انبياء در حال شكوفا شدن است اگر ما متفرق شويم، شكوفهها كه زده، پژمرده ميشود، ميريزد و درختها خشك ميشود.
وي ادامه داد: بنابراين در جهت وحدت ملي، حول محور ولايت، با هم بايد مهربانتر باشيم، همه جاي كشور بايد با هم مهربانتر باشند، يك مقداري بايد اين رويا روييهاي تلخ سياسي بين خوديها كنار گذاشته شود. از منهاي بينهايت تا به اضافه بينهايت روي خوديها برخورد ميكنيم؛ در حالي كه اين منهاي بينهايت تا صفرش مربوط به كفار، منافقين و كساني هست كه دلهايشان مرض دارد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه در ارتباط با اتحاد با برادران اهل سنت و روابط برادرانه با كشورهاي اسلامي گفت: كسي كه «لا اله الا الله، محمد رسول الله» را گفت از ما و با ماست، پاك و مسلمان است، متحد ماست. درست است كه همه ما كم و زياد نياز به هدايت، اخلاق و معالجه داريم كه برسيم به اسلام ناب انشاءالله، اما نبايد طوري عمل كنيم كه هركس با ما اختلاف نظر و عقيده دارد او را هل بدهيم، بروند سمت كفار و منافقين، هل بدهيم به سمت دشمنان اسلام.
اين مقام عاليرتبه نيروهاي مسلح تصريح كرد: ما با كشورهاي همسايه هم بايد روابط برادرانه و نزديك و همكاري منطقهاي داشته باشيم. خيلي از كشورها هم همين طور است، واقعا يكي از راههاي بر طرف كردن تهديد، جذب خوديهاست كه ما هرچه ميتوانيم دايره جذب خوديها را وسيعتر كنيم، در داخل شيعه و سني هم همين طور است، جذب برادران مسلمان مهم است، واقعاً حضرت آيتالله العظمي خامنهاي عزيز در اين يك ماه اخير صحبتي فرمودند در مورد روابط برادرانه با اهل سنت، خيلي حكم قوي بود، منع كردند هرگونه اختلافي را، هرگونه تحريكي را، اينها لازمههاي اين مرحله از انقلاب است و بسيار بايد مورد توجه قرار بگيرد.
وي اظهار كرد: در داخل نيروهاي مسلح الحمدالله ما اين را داريم يعني وحدت و همفكري و رفاقت و صميميت ، دوستان ما اين را ميگويند، دشمنان ما هم اين را ميگويند. اين همدلي خيلي خوب است ، منتها اين در حد اخلاقي است ما بايد اين را بياوريم در حد عمل، يعني محبت و دوستي و رفاقتها، اين را از حد اخلاقي بياوريم در حد عملي، كاملاً صميمي و همكار شويم.غلها را بريزيم دور، توبه و استغفار كنيم، براي همديگر استعفار كنيم و از خدا بخواهيم كه هركس غلي نسبت به ما دارد، خدا خودش او را راضي كند از ما و آن غلش را پاك كند. براي اينكه ما كار سنگيني در پيش داريم و ماموريت بسيار سنگين در پيش است و در خطر هم هستيم يعني اينطور نيست كه خدا بگويد نهضت تا اينجا آمده و بقيه را من ادامه ميدهم اگر ما خراب بشويم ادامه نميدهيم هم ما را محروم ميكند، هم جهان محروم ميشود.
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح با اشاره به جنايتهاي جنگي دشمنان بشريت گفت: يك مسالهاي كه امروز با آن مواجهيم اين است كه؛ امروز جهان، جنايات جنگي و اقدامات شرمآور رژيم صهيونيستي را در غزه محكوم ميكند. از روزي كه بحث محاكمه جنايتكاران جنگي مطرح شد، سران جنايتكار و مسببان اصلي كشتار بيرحمانه كودكان و زنان و حملات به مساجد و بيمارستانها، خانههاي مردم و دفتر سازمان ملل براي فرافكني و انحراف موضوع، مساله جلوگيري از افشاي نام افسران ارتش صهيونيستي و فرماندهان را مطرح كردند و امروز لايحه دفاع از افسران و فرماندهان را تهيه كردهاند. دنيا نبايد فريب بخورد.
سرلشكر فيروزآبادي در پايان گفت: جنايتكار جنگي و آن كس كه بايد محاكمه شود و مجرم است سران خود خواه و فرصتطلبي هستند كه بخاطر اغراض سياسي پاي ارتش را به اين جنايات كشيدند، هرچند فرماندهان خيانتپيشه و جبار و بيانصاف كه تن به اين جنايت دادند و مردم مظلوم غزه را كشتار كردند، در جاي خود بايد محاكمه و مجازات شوند.
سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]
-
گوناگون
پربازدیدترینها