واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: پيامك امنيت ميبخشد
جامعه > شهري - مرور اخبار اجتماعي يكشنبه 6 بهمن
اين كه استفاده جوانان از پيامك روزبهروز بيشتر ميشود فقط به خاطر جنبههاي تفريحي و سرگرمي آن نيست بلكه به اين دليل هم است كه به آنها احساس امنيت و هويت ميبخشد.
به گفته مدير گروه ارتباطات دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات، علت اصلي استفاده جوانان از پيامك اين است كه آنها با احساس امنيت، هويت و سرعت بيشتري با همفكران خود ارتباط برقرار ميكنند. به گزارش فارس، محمد سلطانيفرد همچنين اظهار داشته هرچند اين نوع روابط، ارتباطات چهره به چهره را كمتر ميكند، اما گهگاه به دليل فاصله مكاني زياد و نبود امكانات، اين گونه ارتباطات ميتواند مفيد واقع شود.
ناهنجاريهاي قامتي دانشآموزان
اگر به خاطر داشته باشيد چند روز پيش خبري داشتيم مبني بر اين كه ميز و نيمكتهاي مدارس استاندارد نيستند و از آنجا كه چنين مسايلي دير يا زود نتيجه خود را نشان ميدهند ديروز خبرگزاري مهر خبري داشت مبني بر اين كه بيش از 60 درصد دانشآموزان تهراني ناهنجاري قامتي و اسكلتي دارند.
يك كارشناس مسئول تربيت بدني آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اين كه ناهنجاريهاي قامتي و اسكلتي در دختران به علت كمبود تحركات بدني از پسران بيشتر است و بيش از نيمي از اين جامعه را تشكيل ميدهند گفته كمتحركي در دختران به دليل نبود فضاهاي ورزشي مناسب در سطح شهر است. حسين قاسمي همچنين اظهار كرده كه سر به جلو، گردن كج، شانه افتاده و نامتقارن، كمر صاف، پشت كج، زانوي پرانتزي و كف پاي صاف از جمله اصليترين ناهنجاريهاي قامتي و اسكلتي است كه ميان دانشآموزان ايراني شايع است.
اصلاح طرح ارث زنان
نمايندگان مجلس ديروز طرح اصلاح موادي از قانون مدني در خصوص سهمالارث زنان از همسران متوفي خود كه اعاده شده از شوراي نگهبان بود را بررسي كردند و آن را به تصويب نهايي رساندند.
به گزارش فارس، نمايندگان با اصلاح ماده 946 قانون مدني مصوب 1307 مقرر كردند كه زوج از تمام اموال زوجه ارث ببرد و زوجه در صورت فرزنددار بودن زوج، يك هشتم از عين اموال منقول و يك هشتم از قيمت اموال غيرمنقول اعم از عرصه و اعيان ارث ببرد و در صورتي كه زوج هيچ فرزندي نداشته باشد سهم زوجه يك چهارم از كليه اموال به ترتيب فوق است.
نمايندگان همچنين با اصلاح ماده 948 مصوب كردند هر گاه ورثه از اداء قيمت امتناع كنند زن ميتواند حق خود را از عين اموال استيفا كند.
ايران؛ قطب جراحيهاي بيني
درست است كه در كشورمان با گراني انواع محصولات دست و پنجه نرم ميكنيم اما ميتوانيم به اين دل خوش كنيم كه هزينه جراحي بيني در ايران نسبت به بسياري از كشورها كمتر است به گونهاي كه هزينه جراحي بيني در آمريكا 15 برابر ايران است.
پروفسور آيرا پاپل، رئيس دپارتمان جراجي پلاستيك صورت دانشگاه جانز هاپكينز با اعلام اين مطلب كه انجام جراحي پلاستيك و ترميمي بيني در آمريكا 15 هزار دلار (15 ميليون تومان) هزينه دارد كه در مقايسه با هزينههاي اين جراحي در ايران 15 برابر كشورمان است در گفتوگو با مهر اظهار كرده كه اغلب متخصصان و جراحان پلاستيك از ايران به عنوان قطب جراحيهاي بيني و پلاستيك صورت در خاورميانه نام ميبرند و با توجه به پزشكان مجرب و متخصص ايراني اين توانايي وجود دارد كه بتوانند در كنار مراكز معتبر آمريكا و اروپا نسبت به آموزشهاي جراحي بيني به متخصصين ساير كشورها اقدام كنند.
به گفته نويسنده كتاب مرجع جهاني جراحي پلاستيك صورت در آمريكا هم جراحي پلاستيك صورت و بيني از شيوع بالايي بين زنان و مردان برخوردار است.
درمان ناتواني جنسي؛ دروغ يا واقعيت؟
با نگاهي حتي گذرا به روزنامهها با انبوهي از تبليغات درباره روشهاي درمان ناتواني جنسي روبهرو ميشويم كه به گفته عضو هيئت علمي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي ريشه علمي ندارند و مبتني بر واقعيت نيستند. ربابه مزيناني به فارس گفته اغلب افرادي كه درمان ناتواني جنسي را تبليغ ميكنند، متخصص اين حرفه نيستند و داروهاي تجويز شده از سوي آنها هم جنبه علمي ندارد بنابراين بسياري از اوقات شاهد عوارض ناشي از اين داروها و استفاده نابجا از آنها هستيم.
به گفته اين متخصص روانپزشكي واقعيتي كه درباره اختلالهاي جنسي بايد مدنظر باشد، اين است كه اين اختلالها اغلب نشانهاي از روابط عاطفي، اجتماعي و فرهنگي نامتعادل است. مزيناني با انتقاد از نبود مكان يا مركزي مجهز كه بتواند همه مسائل ارتباطات جنسي را ارزيابي كند يادآور شده كه درصد زيادي از طلاقها در كشور از مشكلات جنسي ناشي ميشود كه ناديده گرفتن آنها حتي بر روابط سالمي كه بعد از ازدواج ميتواند موجب استحكام خانواده شود نيز تأثير سوئي دارد.
پاي قورباغه با سالاد فصل!
در كنار كساني كه به گياهخواري يا رژيمهاي غذايي خاص رو ميآورند، كساني هم هستند كه به خوردن برخي حيوانات علاقه خاصي دارند از جمله قورباغه. تحقيق جديدي نشان داده سالانه بيش از يك ميليارد قورباغه از حيات وحش براي مصرف انسان استفاده ميشود. طبق آمار مشخص شده فرانسه و آمريكا دو واردكننده بزرگ قورباغه هستند و چندين كشور شرق آسيا هم مصرف بسيار بالايي دارند.
به گزارش فارس، كوري بردشاو از دانشگاه آدلايد استراليا گفته كه پاي قورباغه بخشي از منوي بوفههاي مدارس در سرتاسر اروپا، بازارها و ميزهاي شام از آسيا تا رستورانهاي مشهور در سراسر جهان است.
Print چاپ مطلب
دوشنبه |ا| 7 |ا| بهمن |ا| 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]