واضح آرشیو وب فارسی:موج: گزارششركت سرمايه گذاري صنعت و معدن با تاييد فولاد مباركه اجرا مي كند: طرح الكتروگرافيتي حلقه مفقوده فولاد در كشور
خبرگزاري موج - گروه بورس شر كت سرمايه گذاري صنعت و معدن با تاييد فولاد مباركه و فولاد خوزستان طرح الكتروگرافيتي را به عنوان حلقه مفقوده فولاد در كشور به اجراء مي گذارد.
به گزارش موج، مجمع عمومي عادي ساليانه شركت سرمايه گذاري صنعت ومعدن با حضور بيش از 89/9درصد از سهامداران برگزار شد.
در اين مجمع با توجه به مفاد قانون تجارت و اساسنامه شركت محمد رضا شهيدي تبار به عنوان رييس مجمع، محمد رضا زنگنه به عنوان ناظر مجمع، علي اكبر ديلماني به عنوان ناظر مجمع و غلامعلي بصائري به عنوان منشي مجمع انتخاب شدند.
پس از ارائه گزارش هيات مديره به مجمع، يكي از سهامداران با خطاب قرار دادن مديرعامل شركت، گفت: يك راه براي مقايسه شركت هاي سرمايه گذاري، عرضه سهام به طور متوازن به بازار سرمايه است به صورتي كه اگر حجم معاملات بازار 15 درصد ارزش بازار باشد، انتظار مي رود كه به ميزان پرتفوي بورسي شركت سرمايه گذاري، سهام شركت 15 درصد گردش سهام داشته باشد؟
درميان سيد كاظم حيان مديرعامل شركت با اشاره به انجام فعاليت هاي بورسي شركت طي دو سال گذشته، بر امكان پذير نبودن اين معاملات با توجه به شرايط حاكم بر بورس اوراق بهادار تهران تاكيد كرد.
وي با تاكيد بر افزايش فعاليت هاي شركت در سال مالي جاري، گفت: بر اساس مصوبه هيات مديره شركت، به منظور كاهش سرمايه گذاري هاي ريسك پذير، وارد بازار اول با ريسك كمتر خواهيم شد.
حيان اضافه كرد: دراين راستا از 10 طرح مورد بررسي در شركت ترغيب صنعت ايران وايتاليا، مراحل نهايي 2 طرح در حال انجام است.
وي گفت: به نظر مي رسد كه حداقل سود اين طرح ها انتظار سهامداران را برآورده خواهد كرد.
وي در اشاره به بازار سرمايه اظهار داشت: از سوي ديگر با تشكيل كميته اي در شركت، تلاش داريم تا با ورود مناسب به بازار سرمايه بر اساس اطلاعات درست، ريسك را به حداقل برسانيم، بر اين اساس نيز افراد حاضر در شركت در حال آموزش هستند.
مديرعامل شركت سرمايه گذاري صنعت ومعدن ادامه داد: ضمن اينكه در نظر داريم تا با استفاده از شركت هاي زير مجموعه و فعال با استفاده از توانايي نيروهاي موجود به صورت مفيد و فعال وارد بازار سرمايه شويم.
سهامدار ديگري با اشاره به برنامه شركت در خروج از سهام مديريتي شركت هاي بورسي و بخصوص سهام سيماني ها و حركت به سمت صنعت ساختمان، پرسيد: با توجه به ركود حاكم بر صنعت ساختمان، آيا مديريت شركت همچنان قصد ادامه اين برنامه را دارد؟
مديرعامل شركت نيز در اشاره به برنامه خروج از صنعت ريسك پذير بالاي سيمان و ورود به صنعت ساختمان، گفت: آنچه كه در حال حاضر به عنوان ساختمان مطرح مي شود بساز و بفروشي جامعه است. وي در خصوص فعاليت شركت در صنعت ساختماني، ركود صنعت ساختمان را مشمول آن دسته افرادي ذكر كرد كه به عنوان انبوه ساز فقط در نظر دارند تا از ارزش افزوده زمين بهره برند.
وي گفت: آنچه كه ما قصد ورود به آن را داريم صنعت ساختمان با استفاده از فن اوريهاي نوين در دنيا و توليد انبوه ساختمان بوسيله كارخانجات خانه سازي ميباشد.
وي ادامه داد: در اين راستا مذاكرات اوليه اي با شركت ايتالياتي صورت گرفته است كه با مشاركت يك شركت ايراني، در شركتي براي انتقال فناوري توليد ساختمان به روش صنعتي سرمايه گذاري مي شود.
حيان اضافه كرد: همچنين در نظر داريم با سرمايه گذاري در ساخت مجتمع هاي ساختماني 500 واحدي به كسانيكه داراي اين فن آوري هستند جهت ساخت استفاده كنيم.اطلاعات بيشتر و كاملتر در اين زمينه بزودي اعلام خواهد شد
وي با بيان اينكه " در نظر داريم منابع مالي اين طرح را از طريق پرتفوي سيماني خود تامين كنيم"، به حضور سهام سيماني در پرتفوي اين شركت اشاره كرد.
وي در بيان ديگر برنامه ها و طرح هاي شركت، از ورود به بازار اول و سرمايه گذاري در طرح هايي با IRR بالاي 30 درصد به عنوان اولويت اول شركت نام برد.
مديرعامل شركت سرمايه گذاري صنعت ومعدن با تاكيد بر ايفاي نقش توسعه اي اين شركت، اضافه كرد: با اجراي اين طرح ها ضمن كمك به بخش خصوصي، از ارزش افزوده اين طرح ها استفاده مي كنيم.
وي از طرح هاي مورد بررسي به عنوان طرح هايي نام برد كه با بهره مندي از تكنولوژي هاي جديد، سودآوري آنها به اثبات رسيده است.
وي به طرح توليد كپسول CNG از كامپوزيت اشاره كرد كه با اجراي اين طرح، تكنولوژي آن وارد كشور مي شود.
وي همچنين طرح دوم شركت يعني طرح الكتروگرافيتي را به عنوان حلقه مفقوده فولاد در كشور ذكر كرد.
حيان با اشاره به دست يابي يك گروه ايراني به تكنولوژي اين طرح، گفت: در حال حاضر منتظر تاييد نهايي اين طرح از سوي شركت هاي فولاد مباركه و فولاد خوزستان هستيم.
وي به بررسي طرح هاي فولادي و بازيافت در اين شركت اشاره كرد.
درپايان سهامداران سرمايه گذاري صنعت و معدن به اتفاق آراء صورت هاي مالي و ترازنامه شركت براي سال مالي منتهي به 31/6/87 را مورد تصويب قرار دادند، ضمن اين كه مقرر شد كه به ازاي هر سهم 50 ريال سود نقدي تقسيم شود.انتخاب روزنامه هاي اطلاعات و دنياي اقتصاد به عنوان روزنامه كثيرالانتشار و انتخاب موسسه حسابرسي هشيار بهمند به عنوان بازرس قانوني و عباس هشي به عنوان بازرس علي البدل از ديگر مصوبات اين شركت بود.
شنبه 5 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]