واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: زمانبندي مراجعه خودروها براي معاينه فني
سرويس خبر: رئيس پليس راهور ناجا جدول زمانبندي معاينه فني خودروهاي دوگانهسوز و بنزينسوز را اعلام كرد.
سردار رويانيان صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: اجراي طرح زوج و فرد خودروها به طور جدي ادامه دارد و پليس خودروهاي دودزا و داراي نقص فني مشهود را بدون اغماض در هر شرايطي توقيف ميكند.
وي افزود: در جدول زمانبندي، وسايل نقليه بنزيني و دوگانهسوز كه برگه معاينه ندارند، به دو دسته تقسيم شدهاند، خودروهاي مدل 81 تا 85 شمسي كه ميتوانند به مراكز و تعميرگاههاي مجاز ايرانخودرو، سايپا، ايرتويا و بنز و ساير نمايندگيهاي مجاز كه مجوز راهنمايي و رانندگي دارند و تحت نظارت شهرداري فعاليت ميكنند مراجعه كنند و برگه معاينه فني در حد استاندارد رفع آلودگي هوا دريافت كنند.
وي افزود: جدول دقيق و آدرس اين مراكز و زمان مراجعه خودروهاي مدل فوق بزودي اعلام ميشود.
سردار رويانيان افزود: اين تعميرگاهها تا سقف 150 مركز براساس نظر رئيس راهنمايي و رانندگي تهران ميتوانند اضافه شوند و پس از انقضاي مهلت تعيين شده براي اين مدل خودروها در صورت نداشتن برچسب معاينه فني از تردد آنها جلوگيري خواهد شد.
وي افزود: خودروهاي مدل 1380 شمسي به پايين به دليل افزايش عمر خودرو بايد معاينه فني كامل شوند و صاحبان اين خودروها موظفند از فردا برابر جدول زير به مراكز 9 گانه معاينه فني شهرداري تهران يا مراكزي كه شهرداري به اين امر اختصاص داده است مراجعه كنند و پس از معاينه فني كامل، در صورتي كه واجد شرايط تردد باشند، برگه معاينه فني دريافت دارند.
رئيس راهنمايي و رانندگي ناجا با اشاره به اين كه 500 هزار دستگاه خودرو از اين مدلها در تهران تردد دارند، گفت: خودروهاي مدل قبل از 1365 شمسي از فردا تا 15 بهمن مهلت دريافت برگه معاينه فني دارند و خودروهاي مدل 66 تا 75 شمسي از 16 بهمن تا 30 بهمن بايد برچسب معاينه فني داشته باشند. همچنين خودروهاي مدل 76 تا پايان سال 80 شمسي از اول اسفند تا 27 اسفند بايد برچسب معاينه فني دريافت كنند.
وي افزود: جدول زمانبندي در مورد خودروهاي مدل 81 تا 85 شمسي تا هفته آينده اعلام ميشود و با اين برنامهريزي و زمانبندي، صفهاي موجود در مراكز معاينه فني كاهش خواهد يافت و در پي آن هستيم كه صاحبان خودروها در پي گسترش اين مراكز، بتوانند با تعيين وقت قبلي به اين مراكز مراجعه كنند.
وي تاكيد كرد: تا پايان سال خودروهايي كه در جادهها و معابر تردد ميكنند بايد برگه معاينه فني داشته باشند.
وي گفت: پليس راهور به شهرداري اعلام كرده است كه از سال آينده نيروهاي فيزيكي پليس بايد با سيستم الكترونيكي ترافيك را كنترل كند.
كاهش آمار تصادفات
رئيس راهنمايي و رانندگي ناجا از مهار تصادفها و كاهش مرگ و مير ناشي از تصادفها از سال 85 تاكنون خبر داد و گفت: در 8 ماه گذشته سال جاري 18 درصد كاهش مرگ و مير و 5/16 درصد كاهش تصادفها را داشتيم، يعني نسبت به سال گذشته 27 هزار فقره تصادف كمتر رخ داده است.
سردار رويانيان گفت: در 8 ماه گذشته 17 هزار و 300 نفر در تصادفهاي جادهاي و شهري جان خود را از دست دادند.
وي درخصوص عمليات ترافيكي براي انضباط بخشي در جادهها گفت: استفاده از كمربند ايمني در جادههاي كشور به 85 درصد رسيده است و در بخش استفاده از كلاه ايمني نيز بيش از 50 درصد از راكبان از كلاه ايمني استفاده ميكنند كه البته در اين خصوص ما هنوز دچار ضعف هستيم.
سردار رويانيان با اشاره به نصب GPS بر روي 80 هزار اتوبوس، كاميون، وانت نيسان، سواري كرايه و مينيبوس گفت: تمامي واحدهاي گشتي پليس در يكصد پاسگاه در جادههاي اصلي كشور مجهز به GPS شدند.
وي گفت: تا پايان سال مجهزترين مركز كنترل ترافيك كشور به بهرهبرداري ميرسد.
اشتباه 3 درصدي جريمهها
رئيس راهنمايي و رانندگي ناجا با اشاره به اين كه 97 درصد جريمههاي صادر شده در كشور صحيح است، گفت: اشتباه چشمي ماموران، اشتباه پانچيست و دستكاري پلاك از جمله عواملي است كه سبب خطا در ثبت جريمه ميشود كه با بكارگيري دستگاه جريمه الكترونيكي مشكل اشتباه چشمي مامور و پانچيست برطرف خواهد شد.
وي با اشاره به اين كه پروژه تعويض پلاك خودروها تا پايان سال بسته ميشود، افزود: بيش از 95 درصد خودروها پلاك ملي دريافت كردهاند و 9 ميليون و 400 هزار دستگاه خودرو پلاك ملي دارند.
وي خاطرنشان كرد: طرح تعويض پلاك خودروها سبب كاهش آمار سرقت خودروها تا 18 درصد شد و كاهش برخي جرايم ديگر را نيز همراه داشت.
وي همچنين از ارائه گواهينامه 2 در كشور خبرداد و گفت: دارندگان گواهينامه 1 پس از 2 سال قادر به دريافت گواهينامه 2 هستند و با داشتن آن ميتوانند وسايل نقليه سنگين و تاكسي و وانت را كنترل و هدايت كنند.
وي افزود: در طرح اسقاط وسايل نقليه فرسوده 145 هزار دستگاه خودرو و 30 هزار دستگاه موتوسيكلت اسقاط شدند.
وي درخصوص طرحهاي در دست اجراي پليس گفت: درخصوص طرح ملي شمارهگذاري موتوسيكلت مشكلاتي وجود داشت كه با رفع اشكال قرار شد به موتوسيكلتها پلاك تعلق گيرد تا راكبان آنها پاسخگوي تخلفات خود نيز باشند.
رويانيان خاطرنشان كرد: 22 درصد كشتههاي تصادفها موتورسواران هستند و 20 درصد آلايندگي هوا نيز از موتوسيكتها است.
صدور گواهينامه هوشمند
وي با اشاره به اين كه طرح ملي گواهينامه هوشمند تا پايان سال در كشور اجرايي ميشود، گفت: در اين گواهينامه هر تخلفي در سابقه افراد ثبت خواهد شد.
سردار رويانيان از آغاز واگذاري پلاك ويژه به جانبازان و معلولان تا پايان سال خبر داد و گفت: با ارائه اين پلاك به جانبازان و معلولان كه بر روي آن شكل يك ويلچر ثبت شده است، اين افراد ميتوانند از برخي تسهيلات ويژه از جمله توقف در برخي محلها استفاده كنند.
سه شنبه 1 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 371]