واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: نقاشان ايراني با رنگ و قلم مظلوميت غزه را فرياد زدند
بيش از 40 نقاش در گردهمايي بزرگ نقاشان در حوزه هنري با نقش زدن جنايات رژيم غاصب صهيونيستي از مردم مظلوم غزه و فلسطين حمايت كردند.
به گزارش مهر، گردهمايي بزرگ نقاشان در حمايت از مردم غزه روزهاي 24 و 25 ديماه در تالار سيدحسن حسيني حوزه هنري برگزار شد و هنرمنداني چون حبيبالله صادقي، مرتضي اسدي، مرتضي حيدري، حسن ياقوتي و... در كنار دانشجويان به ارائه اثر در حمايت از مردم مظلوم غزه پرداختند.
صادقي در اين گردهمايي به خبرنگار مهر گفت: خوشحالم كه به عنوان يك هنرمند در طول 30 سال گذشته و از پيروزي انقلاب تاكنون در دفاع از آزادي و مظلومين فعاليت كردهام، اين فرصت را به دست آوردم كه در كنار ديگر هنرمندان نداي مظلوميت مردم بيدفاع فلسطين را به گوش جهانيان فرياد بزنم.
وي درباره اثر خود در اين همايش گفت: اين اثر به طول 12 متر در پنج لته خلق شده و نور و تاريكي را تصوير كرده است.
نور در انديشه ايراني نمادي از حقانيت است كه با انديشه مردم مظلوم غزه مصداق دارد. همچنين در اين تابلو جريان حضور رژيم اشغالگر قدس را به گوساله سامري نسبت دادم، زيرا اين قوم به پيامبر الهي پشت كردند.
اين نقاش پيشكسوت درباره آثار اين همايش نيز گفت: آثاري كه در اين همايش خلق شد جلوهاي از دادخواهي هنرمندان از مجامع جهاني است. كيفيت اين آثار به نظرم خوب است و هنرمندان در اين دو روز توانستهاند اداي ديني به مردم غزه داشته باشند.
حيدري نيز گفت: اين كارگاه بهانهاي است تا هنرمندان پهلوانانه وجدان جهان را بيدار كنند. مقاومت مردم غزه جرقهاي براي اين بيداري است و هنرمندان در كارگاه دنبال خلق اين بيداري هستند. همانگونه كه پيكاسو در تابلو گورنيكا خود باعث بيداري ذهنها درباره جنگ شد. هنرمندان در اين همايش نيز دنبال نشان دادن مظلوميت مردم غزه و پيروزي حتمي آنها هستند.وي درباره اثر خود گفت: در اين تابلو من روايت گوشهاي از حصر شهر غزه را در كنار ويرانگريهاي دشمن غاصب ارائه دادم. در كنار آن من به آتش پشت اين جنگ نگاه كردم كه مجسمه دروغين آزادي آمريكا در حال آتشافروزي است. در اين اثر با تكنيك ميكس جوهر و اكريليك بچههاي فلسطيني را در پناهگاههاي كوچكشان به نمايش گذاشتهام.
حيدري درباره اين همايش افزود: هنرمندان پيشكسوت ما در كنار دانشجويانشان اين حركت بزرگ را حمايت كردند تا در كنار جنبههاي تكنيكي كه وظيفه دارند به دانشجويان بياموزند رسم هنرمند بودن و پهلواني را نيز به آنها ياد بدهند و اين روحيه را در آنها نهادينه كنند كه هنرمند نميتواند در برابر ظلم سكوت كنند.
فرهاد رستمپور تنها نگارگر اين همايش از استان مركزي درباره اثر خود گفت: من در اين نگاره وضعيت عاشورا را با مقاومت مظلومانه غزه پيوند دادم. در اين اثر پرچم سرخ يا حسين(ع) در اهتزاز است و كودكان فلسطيني زير آن به شهادت رسيدهاند. در اين نگاره فرشتگان آسماني به امام شهيدان متوسل شدهاند و خونهاي چكيده از پرچم سرخ امام(ع) آرم رژيم اسرائيل را از بين برده است.
اسدي نيز گفت: من براي اعتراض به كشتار مردم بيدفاع غزه در اين همايش حضور يافتم تا فرياد مردم ايران را كه ما هنرمندان جمعي از آنها هستيم به گوش جهانيان و كشورهاي عربي برسانيم كه وجدان انساني خود را دفن كردهاند. مردم جهان امروز به صورت فيزيكي حضور خود را براي بيداري جهان نشان ميدهند و ما نيز در اين همايش با قلم حضور خود را اعلام كردهايم.
وي درباره تابلو خود در اين همايش گفت: من در اين اثر با تكنيك اكريليك چند پرنده را به نماد مردم فلسطين در حصارهاي ناپايدار نقش زدهام. حصارهايي كه نماد رژيم صهيونيستي است و مطمئنم آنها در برابر مقاومت مردم جهان شرايط ناپايدار دارند. اميدوارم روزي ما در همايشي حضور يابيم كه پيروزي مردم مظلوم جهان در آن نقش زده شود.
اين همايش عصر پنجشنبه با قرائت بيانيه هنرمندان حاضر در اين همايش پايان يافت.
دوشنبه 30 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]