واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار همدان:هدايت اعتبارات پژوهشي به استان موجب پيشرفت ميشود
خبرگزاري فارس: معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استاندار همدان گفت: بايد از فرصت هدايت اعتبارات پژوهشي معاونت علم و فناوري رياست جمهوري به استان با هدف توسعه و پيشرفت آن استفاده كافي و وافي را برد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، محمدناصر نيكبخت ظهر امروز در جلسه اختصاص درآمد عملياتي به امور پژوهش اظهار داشت: يك درصد از درآمد عملياتي شركتها، بانكها، مؤسسات و شركتهاي وابسته در هر استاني با هدف انجام كارهاي تحقيقاتي و پژوهشي به صورت متمركز به معاونت علم و فنآوري رياست جمهوري داده ميشود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر استان همدان داراي اعتبار پژوهشي مناسبي نيست، گفت: پيش از اين، يك درصد درآمد عملياتي شركتها، بانكها و مؤسسات هر استاني، در همان استان صرف ميشد.
معاون پشتيباني و توسعه منابع استاني استاندار همدان افزود: با توجه به نوپا بودن معاونت علم و فناوري رياست جمهوري، راهكارهاي عملياتي و اجرايي مناسب اين مركز، آن طور كه بايد و شايد تعريف و مشخص نشده است.
وي با بيان اينكه هنوز اعتبار قابل توجهي توسط اين مركز براي انجام كارهاي پژوهشي صرف نشده است، تصريح كرد: باقي ماندن اعتبار در نزد اين مركز و عدم صرف آن در طرحهاي كاربردي، ميتواند نقطه ضعفي براي مديريت آن تلقي شود، به همين خاطر در رابطه با اختصاص اعتبار به طرحهاي كاربردي استانها همكاري خواهد كرد.
نيكبخت خاطر نشان كرد: استان همدان ميتواند از اين فرصت به نحو شايسته استفاده كرده و با ارائه طرحهاي راهبردي و كاربردي به اين مركز، اعتبار مورد نياز خود را براي عملياتي كردن تحقيقات خود به كار گيرد.
وي اضافه كرد: سازمانها، بانكها و مؤسسات استان، ميتوانند با بيان نيازها و كمبودهاي خود در قالب ارائه طرح و انعقاد قرارداد با دانشگاه بوعلي و يا ساير دانشگاههاي استان، از طريق اين كانال از اين منبع مالي متمركز در كشور استفاده كنند.
معاون استاندار همدان بيان داشت: دانشگاههاي استان نيز با ارسال طرحهاي مورد نياز هر شركت، بانك و يا سازمانهاي مربوطه به معاونت علم و فناوري رياست جمهوري ميتوانند از اعتبارات اين مركز براي پيشرفت استان استفاده كنند.
وي با بيان اينكه عليرغم پيگيريهاي استاني، متأسفانه جذب اين اعتبارات از سوي استان تحقق نيافت، افزود: در صورت پيشنهاد طرح از سوي شركتها و بانكها و ارائه آن به دانشگاهها براي انجام كارهاي تحقيقاتي مورد نياز آنها، ميتوان به استفاده از اين منبع مالي در همدان اميدوار بود.
نيكبخت ادامه داد: هر يك از سازمانها، ادارات، شركتها و بانكهاي استان بايد ظرف يك هفته نسبت به ارائه طرحهاي مرتبط با تحقيقات، تجهيز آزمايشگاهها، توليد و توسعه فنآوري و كمبودهاي خود در رابطه با فعاليتهاي پژوهشي و ارسال آن به معاونت پژوهشي دانشگاه بوعلي سينا اقدامات لازم را انجام دهند.
وي با اشاره به قصور استان در استفاده از اعتبارات پژوهشي براي توسعه، اظهار داشت: بايد از اين فرصت استثنايي و منحصر به فرد براي توسعه و پيشرفت استان همدان استفاده كافي و وافي را برد.
معاون پشتيباني و توسعه منابع استاني استاندار همدان ضمن اشاره به لزوم توجه به پژوهش و تحقيقات، يادآور شد: عدم ارائه طرح از سوي ادارات، شركتها، مؤسسات و بانكهاي استان دليل برعدم نياز آنها نيست بلكه به معناي عدم توجه و كمكاري آنها در انجام مسئوليت به شمار خواهد آمد.
وي با تأكيد بر اين كه به طور قطع، استان همدان سهم قابل توجهي از اعتبارات تمركزيافته در معاونت علم و فناوري دارد، گفت: اگر همدان از اين فرصت به درستي استفاده نكند در آن صورت ساير استانهاي كشور براي خدماترساني بهتر به مردم خود، از اين موقعيت بهره خواهند برد.
رئيس دانشگاه بوعلي سيناي همدان نيز گفت: استفاده از اين بودجه، ميتواند در راستاي توسعه، كارآفريني و پيشبرد اهداف استان نقش مؤثري ايفا كند.
محمدعلي زلفيگل افزود: هر يك از مديران و عوامل اجرايي بايد با داشتن ديد بخشينگري در صدد ايجاد امكانات و تسهيلات لازم براي استان همدان برنامهريزي و اقدامات لازم را انجام دهند.
وي ادامه داد: با استفاده از اين امكانات مالي ميتوان به ايجاد مركزي براي حمايت از نخبگان استان و همچنين نخبگان غرب كشور اميدوار بود.
رئيس دانشگاه بوعلي سينا ضمن تأكيد بر لزوم استفاده از اين فرصت، خاطر نشان كرد: استان همدان نيز بايد مانند ساير استانهاي كشور با ايجاد وحدت در ميان اجزاي مديريتي خود، در راستاي توسعه و پيشرفت استان گامهاي اساسي بردارد.
انتهاي پيام/ش10
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]