واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: سالاريه: بانكها در ارايه وام به متقاضيان ساماندهي خودروهاي فرسوده تعلل ميكنند
مجري طرح جايگزيني خودروهاي فرسوده باتاكيدبر اينكه از 30دي ماه ستاد مديريت حمل و نقل وسوخت كشور هيچ مسووليتي درمورد افرادي كه تسهيلات دريافت نكردهاند، ندارد، گفت: 22 هزار نفر ازافرادي كه خودروي خود رااسقاط كردهاند هنوز موفق به دريافت وام نشده اند كهدليل آن بهبانكها بر ميگردد.
"مهران سالاريه"روز يكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اين متقاضيان بر اساس تاييد مديران بانك ها اقدام به اسقاط خودروهاي خود كردند اما سووال اين است كه چرا نبايد اين وام ها پرداخت شود.
وي گفت: 136 هزار خودرو ثبت نام كردهاند كه 134 هزار دستگاه خودرو اسقاط شده و مدارك اسقاط آن در پليس راهور ثبت شده در حالي كه تنها 112 هزار فقره از اين تعداد وام گرفتهاند و 22 هزار مورد هنوز تسهيلات نگرفتهاند.
مجري طرح جايگزيني خودروهاي فرسوده با اشاره به اين مطلب كه جلساتي را با بانك مركزي و نمايندگان تامالاختيار بانكهاي عامل داشتهايم كه در اين جلسات مقرر شد تا 7 هزار و 500 فقره وام به طور ماهيانه پرداخت شود گفت: تنها 30 درصد از اين قرارداد اجرايي شده و با آغاز 20 ماه از طرح تعويض و جايگزيني خودروهاي فرسوده هنوز تعداد بسيار زيادي از خودروها تسهيلات دريافت نكردند.
وي همچنين در خصوص طرح اسقاط تاكسيهاي فرسوده گفت: در سال 86، 42 هزار نفر ثبت نام كردند كه از اين تعداد 35 هزار نفر بانك مورد نظر خود را انتخاب كرده و 28 هزار نفر از همين تعداد پذيرش شدهاند اما هنوز 7 هزار نفر بلاتكليف بوده و در هيچ كدام از بانكها پذيرش نشدند.
وي افزود: در اين ميان 45 هزار نفر پرونده خود را تكميل كرده كه 20 هزار نفر آنها وام دريافت كرده اما هنوز 5 هزار نفر ديگر در بانكها معطل ماندهاند كه از 20 هزار نفر وام دريافت كرده تنها 14 هزار نفر موفق به گرفتن خودروي خود شدهاند.
سالاريه در خاتمه در خصوص طرح ويژه اسقاط كه از 5 آذر ماه سال جاري ثبت نام آن آغاز شده است و هنوز ادامه داد: 90 هزار نفر تاكنون تمايل خود را براي اسقاط خودرو اعلام كردهاند كه هنوز ثبت نام براي تكميل اين تعداد ادامه دارد.
وي گفت: از ابتداي سال آينده با همكاري پليس راهور ناجا ممنوعيت تردد خودروهاي تاكسي بالاي 13 سال اجرا ميشود.
مجري طرح جايگزيني خودروهاي فرسوده صبح امروز در نشست خبري در خصوص تشريح آخرين اقدامات انجام شده از سوي مركز تعويض خودروهاي فرسوده با اعلام اين مطلب افزود: خروج خودروهاي فرسوده در كاهش آلودگي هوا موثر است و به طور ميانگين طبق نظر كارشناسان كاهش مصرف 6 ليتري سوخت را به همراه خواهد داشت.
وي با اشاره به اين مطلب كه خروج كاميونهاي فرسوده در دستور كار قرار گرفته است، گفت: اصل اجراي اين كار جزو وظايف وزارت راه است اما كار ساماندهي و مديريت آن به عهده ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت است.
سالاريه با اشاره به اين مطلب كه 92 دستگاه خودروي سنگين و كاميون از سوي وزارت راه براي تعويض و جايگزيني به اين ستاد معرفي شده گفت: از اين تعداد 52 دستگاه جايگزين شده است و درصدد آن هستيم تا مابقي آن نيز هر چه سريعتر جايگزين شود.
وي همچنين در خصوص خودروهاي سنگين و نيمه سنگيني كه مسئوليت آنها با سازمان محيط زيست است، گفت: اين سازمان نيز 60 دستگاه مينيبوس و اتوبوس را براي جايگزيني معرفي كرده كه از اين تعداد 48 دستگاه پذيرش شده و جايگزين شده است.
سالاريه همچنين در خصوص سرنوشت 700 دستگاه مينيبوس فرسوده موجود در تهران نيز گفت: از اين تعداد 60 دستگاه به اين ستاد معرفي شده و در دستور كار تعويض قرار گرفته است.
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]