واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: شريعتمداري: اشغالگران در هر نقطه اي واجب القتل هستند
شريعتمداري با بيان اين مطلب كه اشغالگران در هر نقطه اي واجب القتل هستند، اظهار داشت: ساكنان شهرك هاي يهودي و صهيونيستي مشمول اين قاعده هستند.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حسين شريعتمداري، در همايش «غزه و رسانه» كه امروز با حضور آيت الله تسخيري، ضرغامي و برخي از نمايندگان مجلس و مديران رسانه هاي داخلي و خارجي برگزار شد، ضمن تبريك به پيروزي بزرگ مقاومت غزه به اصحاب رسانه گفت: در 22 روز گذشته شاهد پيروزي جنبش حماس بوديم و اميدواريم تا 11 روز ديگر نيز شاهد پيروزي نهايي باشيم.
وي در ادامه به بيان واقعه عاشورا پرداخت و با بيان اين مطلب كه در عصر عاشورا كه مولايمان امام حسين(ع) به عنوان آخرين شهيد بر خاك افتاد، امويان بر اين باور بودند كه اين ماجرا تمام شده است، گفت: ماجرا همان گونه كه اتفاق افتاده بود پيش مي رفت اگر زينب نبود.
شريعتمداري با اشاره به نقش حضرت زينب(س) در ماندگاري واقعه عاشورا، گفت: وقتي بعد از 1400 سال شاهد بوديم كه امام ندا به انقلاب داد، مردم اين ندا را در دل شنيدند و وقتي امام از فرانسه براي آنها پيام مي فرستاد كه خداوند شهداي شما را با جنگ احد و بدر محشور كند، مردم اين پيام ها را مي شناختند؛ چرا كه اين پيام ها برگرفته از واقعه عاشورا بود.
مدير مسئول روزنامه كيهان با بيان اينكه 22 روز پيش فرماندهان رژيم صهيونيستي هدايت عمليات را بر عهده گرفت و گمان مي كردند ماجرا حداكثر تا سه روز تمام خواهد شد، اظهار داشت: در همان شب اول آنها تمام اطلاعات خود را مربوط به غزه پياده كرده بودند كه سرزميني محصور شده از سوي رژيم صهيونيستي است، اما شاهد بوديم كه مقاومت غزه و جنبش حماس آنان را مجبور به آتش بس كرد.
وي با تاكيد بر اينكه نداي واقعه عاشورا در غزه نيز باقي مانده است، گفت: امروز بايد به نقش رسانه ها افتخار كرد كه اجازه ندادند اين صدا در منطقه خاموش شود.
شريعتمداري با اشاره به اينكه واقعه غزه در بر انگيختن مردم جهان عليه رژيم صهيونيستي بي سابقه بود نه كم سابقه، تصريح كرد: امروز ما شاهد به آتش كشيده شدن پرچم آمريكا و رژيم صهيونيستي در اقصي نقاط جهان هستيم.
مدير مسئول روزنامه كيهان به مسئوليت رسانه ها بعد از آتش بس اشاره و عنوان كرد: مسئوليت رسانه ها امروز تمام نشده است بلكه تازه شروع شده است به عبارتي هنوز اول عشق است اضطراب نكنيد.
وي با تاكيد بر اينكه امروز پيروزي مردم فلسطين و جنبش حماس بايد همه جا فرياد زده شود، خاطرنشان كرد: اين امر به عهده رسانه هاست.
شريعتمداري در ادامه با بيان اين مطلب كه رسانه هاي رژيم صهيونيستي و رسانه هاي وابسته از چند روز قبل كه شكست آنان آشكار شده بود، سعي مي كردند اين موضوع را وارونه نشان دهند، بيان داشت: هدف رژيم صهيونيستي و هم پيمانانش محو حماس بود به طوري كه شاهد بوديم رايس در سخنان خود به نابودي حماس اشاره مي كرد كه چند روز طول نمي كشد.
مدير مسئول روزنامه كيهان اضافه كرد: هدف محو كردن حماس در حداكثر چند روز در پي مقاومت مردم فلسطين تقليل يافت و اينان پس از آن از جلوگيري موشك هاي حماس سخن به ميان آوردند.
وي ادامه داد: پس از آن نيز ما شاهد بوديم كه جهت جلوگيري از تقويت و پيشگيري از مقاومت حماس حمله زميني را آغاز كردند و با تمام تجهيزات اعم از پنج تيپ زرهي سه لشكر و 600 تانك به صحنه آمدند اما همچنان شكست خوردند.
شريعتمداري تاكيد كرد: زماني كه رسانه ها شكست رژيم صهيونيستي در اين بخش را نمايان كردند، قطعنامه 1860 صادر شد و در اين قطعنامه هم پيمانان رژيم صهيونيستسي تلاش كردند آن چه را كه اين رژيم به اهداف مورد نظر نرسيده بود در برگه و به صورت مكتوب پياده كنند.
مدير مسئول روزنامه كيهان تصريح كرد: سرانجام كساني كه با روياي رژيم صهيونيستي به ميدان آمده بودند به دريوزگي آتش بس افتادند.
وي در ادامه وظايف ديگر رسانه ها را برشمرد و گفت: بايد تمامي اقدامات خط سازش اعم از ملك عبدالله و حسني مبارك كه در جهت تشديد سركوبي فعاليت مي كردند، افشا شود.
شريعتمدراي در بخش ديگري از سخنان خود به ماجراي جنگ صفين اشاره و عنوان كرد: رژيم مصر حتي گذرگاه رفح را براي عبور زنان و كودكان باز نكرد و اين مسائل همگي بايد همچنان از سوي رسانه ها بيان شود.
مدير مسئول روزنامه كيهان با اشاره به اينكه در جنگ سياسي ابولهب از ملك عبدالله مرد تر بود، گفت: حداقل ابولهب كه در شعب ابي طالب مردم را محاصره كرده بود آنان را گلوله باران نكرد.
وي تصريح كرد: اينها (ملك عبدالله و حسني مبارك) به مراتب بدتر از اجداد خود هستند.
شريعتمداري با اشاره به اينكه تاريخ مجدد تكرار شد، گفت: بايد حماسه عظيمي را كه حماس و جهاد اسلامي فلسطين آفريدند براي مردم بازگو شود و اين وظيفه رسانه ها است.
مدير مسئول روزنامه كيهان گفت: به قول امام راحل رسانه ها و اهل قلم نه تنها نسبت به آنچه مي نويسند، مسئولند بلكه نسبت به آنچه كه بايد بنويسند و نمي نويسند، مسئول هستند.
وي گفت: برخي از تابو ها بايد امروز شكسته شود و چه كسي گفته است كه نبايد براي مردم فلسطين اسلحه رساند.
شريعتمداري باتاكيد بر اينكه ما اسم رژيم صهيونيستي را رژيمي كودك كش مي گذاريم، تصريح كرد: چه كساني اين قانون را وضع كرده اند كه نبايد به مردم فلسطين كمك كرد، ما بايد اين توهم و تابو را بشكنيم و به مردم فلسطين سلاح برسانيم.
مدير مسئول روزنامه كيهان خاطرنشان كرد: كسي نبايد تصور كند وقتي به مردم فلسطين كمك مي كند به آنان لطف كرده است؛ چرا كه فلسطين خاكريز اول مسلمانان است و اين ملت به نمايندگي از تمام جهان اسلام مي جنگد.
وي با اشاره به اينكه امروز خوشبختانه اين آمادگي در افكار عمومي جهان وجود دارد، گفت: امام راحل زماني كه تعدادي از برادران سپاه در جريان جنگ به سوريه سفر كردند تا مطابق قرار آن روز با حكومت سوريه براي مقابله با رژيم صهيونيستي همكاري كنند، امام فرمودند راه قدس از كربلا مي گذرد و امروز بعيد نيست كه راه قدس از برخي از كشورهاي عربي بگذرد.
شريعتمداري در ادامه با بيان اين مطلب كه رسانه ها بايد تحليل ها، تفصيل ها و خبرهاي غزه را مخابره كنند، گفت: دوران حكومت هاي وابسته مثل ملك عبدالله در عربستان صعودي و حسني مبارك در مصر به سر آمده است و ملت ها هوشيارند و بايد كمكشان كرد.
مدير مسئول روزنامه كيهان مجدداً اظهار داشت: چه كسي گفته است كه يك خاندان مي تواند به تمامي سرنوشت يك ملت حاكم باشد بدون اينكه زمينه قانوني و عقلايي داشته باشد.
وي با بيان اينكه ما دلمان براي كودكان فلسطين داغدار است، گفت: اين معني آن را ندارد كه رژيم صهيونيستي هر كاري بكند و آتش بس بدهد.
شريعتمداري در پايان خاطرنشان كرد: چرا ما فقط مبارزه را در محدوده فلسطين محدود مي كنيم و بايد رسانه ها بايد به آن بپردازند./انتهاي پيام/
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]