تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865097655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غزه در آتش و خون/ نگاهي دوباره به تحولات امروز در نوار غزه


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: غزه در آتش و خون/ نگاهي دوباره به تحولات امروز در نوار غزه
سياسي. غزه. اسراييل. حملات
تهران - سران رژيم صهيونيستي كه پس از سفر تسيپي ليوني وزير امورخارجه اين رژيم به واشنگتن هماهنگيهاي لازم را با سياستگزاران كاخ سفيد انجام داده اند، خود را براي برقراري آتش بس يكجانبه آماده مي‌كنند به سناريوي زمين سوخته در نوار غزه ادامه مي‌دهند.

به گزارش گروه صوتي و تصويري ايرنا، ارتش رژيم صهيونيستي از ساعات اولين بامداد امروز شنبه در راستاي تحقق سناريوي زمين سوخته، بمباران و گلوله باران مناطق مختلف نوار غزه را نسبت به روزهاي گذشته شدت بيشتري بخشيد و شمار زيادي از فلسطني‌هاي بيگناه را به خاك و خون كشيد.

هواپيماها و بالگردهاي رژيم صهيونيستي همزمان با آتش سنگين كشتي‌هاي جنگي جباليا ، بيت لاهيا، الزيتون ، خان يونس و رفح نوار غزه را به شدت بمباران كردند و در شرايطي كه گزارشگر فلسطيني شبكه تلويزيوني فرانسه سرگرم پخش گزارش خود بود ساختمان نزديك وي هدف بمباران قرار گرفت.

صهيونيستها در حملات امروز خود يك باب مدرسه را هدف قرار دادند و به طور كامل آن را منهدم كردند.

تشديد حملات از سوي رژيم صهيونيستي در حالي صورت مي‌گيرد كه به گفته شبكه تلويزيوني بي‌بي‌سي سران تل آويو در پي نشست شنبه شب كابنيه امنيتي برقراري آتش بس يكجانبه را در نوار غزه اعلام خواهند كرد .

از سوي ديگر حمدان عضو ارشد جنبش مقاومت فلسطين ( خماس ) تاكيد كرد كه اين آتش بس به هيچ وجه مورد قبول اين حبنش نيست و تا زماني كه شروط حماس محقق نشود آتش بس برقرار نخواهد شد.

اين در حالي است كه رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه بعد از ظهر شنبه در جمع مردم ازمير اعلام كرد : ظرف يكي دو روز آتش بس در غزه برقرار مي شود.

اردوغان كه در چارچوب انتخابات شهرداري‌هاي تركيه كه در ماه مارس در اين كشور برگزار مي‌شود به ازمير سفر كرده اين مطلب را در جمع مردم اين شهر عنوان كرد.

نخست وزير تركيه كه سخنانش به طور زنده از شبكه‌هاي خبري تركيه پخش مي‌شد ، ابراز اميدواري كرد ظرف يك يا دو روز آينده آتش بس در غزه برقرار خواهد شد.

وي گفت : تركيه در كنار مردم فلسطين خواهد بود .

او افزود: تركيه بعد از برقراري آتش بس در كمك رساني انساني ، مداواي مصدومين، ترميم خرابي‌هاي ناشي از حملات اسراييل و بازسازي زيرساخت و روساخت غزه هرآنچه كه در توانش باشد انجام خواهد داد.

ناظران آگاه در آنكارا سخنان اردوغان را در آستانه روي كار آمدن باراك اوباما كه در بيستم ژانويه با اداي مراسم سوگند به طور رسمي به عنوان چهل و پنجمين رييس جمهوري آمريكا امور اين كشوررا تحويل خواهد گرفت، قابل تامل ارزيابي كرده اند.

درعين حال حسني مبارك رييس جمهوري مصر تلاش تازه‌اي را آغاز كرده و تصميم دارد با برگزاري يك نشست در شرما الشيخ فردا يكشنبه ميزبان سران شماري از كشورهاي غربي باشد تا ابتكار آتش بس خود را محقق كند.

شبكه تلويزيون اسكاي نيوز در اين‌باره گزارش داد: گوردون براون نخست وزير انگليس در كنفرانسي كه قرار است در مصر و براي بررسي اوضاع غزه برگزار شود شركت خواهد كرد.

برخي رسانه‌هاي انگليس گزارش دادند: اين كنفرانس در غياب مقامات فلسطين و اسراييل برگزار مي‌شود.

هدف از برگزاري اين كنفرانس كمك به طرح مصر براي برقراري صلح در غزه است.

اين كنفرانس در حالي برگزار خواهد شد كه منابع خبري انگليس اعلام كردند اسراييل امشب احتمالا حملات نيروهاي زميني خود به غزه را قطع و اعلام آتش بس خواهد كرد.

كارشناسان اين اقدام مقامات رژيم صهيونيستي را نشانه آشكاري از شكست و ناكامي آن رژيم از دستيابي به اهدافش در جريان تجاوز خونين ‪ ۲۲‬روزه به غزه مي‌دانند.

علاوه بر براون، نيكلا ساركوزي رييس جمهور فرانسه، رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه، خوزه لوييس زاپاته رو نخست وزير اسپانيا و واسلاو كلائوس رييس جمهوري چك و رييس دوره‌اي اتحاديه اروپا نيز به اين كنفرانس دعوت شده اند بان كي مون دبيركل سازمان ملل متحد نيز كه هم اكنون در لبنان به سر مي برد به اين كنفرانس دعوت شده است.

نخست وزير انگليس عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در لندن نسبت به برقراري آتش بس فوري در غزه ابراز اميدواري كرد.

گوردون براون گفت: من طي روزهاي اخير مذاكراتي را با سران فرانسه، آلمان و مصر و همچنين ايهود اولمرت نخست وزير اسراييل و محمود عباس رييس حكومت خودگردان فلسطين در مورد اوضاع غزه داشتم و اميدوار هستم كه بزودي شاهد برقراري آتش بس باشيم.

وي افزود: اگر آتش بس برقرار شود، انگليس آماده است كمك‌هاي انساني خود را با سرعت و وسعت بيشتري براي مردم غزه ارسال كند و حتي به درمان مجروحان غزه كمك كند.

نخست وزير انگليس اظهارداشت: برخي كشورهاي اروپايي از جمله انگليس آماده اند كه از امكانات نيروي دريايي خود براي جلوگيري از قاچاق سلاح به غزه و همچنين نظارت بر گذرگاه‌هاي آن استفاده كنند.

دولت انگليس به رغم اعتراضات گسترده مردمي در مناطق مختلف اين كشور نسبت به جنايات رژيم صهيونيستي، تاكنون حتي از محكوميت لفظي اين جنايات نيز خودداري كرده است.

بنابراين گزارش آنجلا مركل صدر اعظم آلمان و نيكلا ساركوزي رييس جمهور فرانسه نيز با انتشار نامه مشتركي به همراه براوون حمايت خود را از اجراي آتش بس در غزه اعلام كردند.

پايگاه اينترنتي دولت آلمان گزارش داد كه اين نامه از سوي آنگلا مركل، نيكلا ساركوزي و گوردون براون خطاب به ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي و
حسني مبارك رييس جمهوري مصر نوشته شده است.

آنان در اين نامه از آنچه كه تلاش دولتهاي مصر و اسراييل براي ايجاد آتش بس خوانده شده، حمايت كرده اند.

روساي اين سه كشور در اين نامه همچنين با اشاره به هماهنگي‌هاي تنگاتنگ، آمادگي خود را براي پايان دادن به قاچاق سلاح به غزه اعلام كرده اند.

در پايان اين نامه ابراز اميدواري شده است كه آتش بس پايدار در غزه بتواند تحرك جديدي براي صلح ماندگار در خاورميانه ايجاد كند.

اين نامه درحالي بعد از ‪ ۲۰‬روز از سوي اين سه رييس دولت منتشر شده است كه طي ‪۱۹‬روز گذشته بيش از يكهزار و ‪ ۲۰۰‬نفر توسط رژيم صهيونيستي در غزه به شهادت رسيده و بيش از ‪ ۵‬هزار نفر نيز مجروح شده اند.

گزارش از: سيد سعيد ميرحسيني
 شنبه 28 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن