واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: دلجويي دولت از نمايندگان كرمانشاه

سياست > مجلس - با دلجويي دولت از نمايندگان كرمانشاه، اين نمايندگان تغيير موضع داده و در سفر آتي هيات دولت به اين استان، رئيس جمهور را همراهي خواهند كرد.
به گزارش خبرآنلاين، مجمع نمايندگان استان كرمانشاه در مجلس كه دومين سفر هيات دولت به كرمانشاه را تحريم كرده و اعلام كرده بودند كه به دليل بي توجهي هاي دولت به نظر نمايندگان استان، رئيس جمهور را در اين سفر همراهي نخواهند كرد، امروز به دفتر دولت دعوت شدند تا از آنها دلجويي شود.
قرار بود رئيس جمهور و هيئت دولت در پنجاه و يكمين سفر استاني خود، هفته گذشته براي دومين بار به استان كرمانشاه سفر كنند؛ اما بنا به گفته برخي مسولان دولت، به علت سرما و بارش برف اين سفر به تعويق افتاد.
اعلام ديرهنگام اين سفر به نمايندگان اين استان (دو روز قبل از برگزاري سفر) از يكسو و در جريان قرار نگرفتن آنها از مصوبات دومين دور سفر هيات دولت به كرمانشاه؛ نارضايتي شديد نمايندگان اين استان را به بار آورد. اين اعتراض تا به آنجا شدت داشت كه مجمع نمايندگان استان كرمانشاه در اقدامي بديع، با صدور بيانيه اي ضمن دعوت از مردم استان كرمانشاه براي استقبال از اعضاي دولت اعلام كرد كه در اين سفر رئيس جمهور را همراهي نخواهند كرد. در اين بيانيه آمده بود: « در سفر استاني اول مصوبات نسبتا خوبي در اين رابطه شكل گرفته اما متاسفانه به رغم ارائه برخي آمارهاي توام با اغراق هنوز آثار عملي آن سفر در توسعه، عمران و محروميت زدايي استان قابل دفاع نيست. از زمان پايان سفر، هيئت محترم دولت هيچگونه توجهي به درخواستهاي مكرر نمايندگان جهت تشكيل جلسات پيگيري مصوبات سفر نشان نداده است. آمار بالاي سوال و تذاكرات نمايندگان استان كرمانشاه كه تقريبا از رتبه اول در ميان كل نمايندگان مجلس برخوردار است گوياي اين مطلب مي باشد و نمي خواهيم با انجام يك سفر تشريفاتي باز هم شرمنده ملت كرمانشاه باشيم.»
نمايندگان كرمانشاه با اشاره به اينكه هر گونه پردازش مصوبات سفر دوم بايد بعد از اطلاع كامل و علمي و واقعي و كارشناسانه از ميزان پيشرفت مصوبات سفر اول صورت گيرد، در بيانيه خود نوشتند: متاسفانه نه تنها اين امكان فراهم نشد بلكه در مصوبات توافق شده سفر دوم دهها طرح نيمه تمام يا شروع نشده مصوبات سفر اول باقي مانده و هيچ جلسهاي با حضور نمايندگان شما در مجلس براي تدوين پيش نويس مصوبات سفر دوم برگزار نكردهاند. از اين رو ما (نمايندگان) معتقديم علت بي روح بودن مصوبات توافق شده جديد تلاش عامدانه جهت تهيه پيش نويسها بدون حضور نمايندگان شما مردم عزيز بوده است.
كرمانشاهياي مجلس با تاكيد بر اينكه تعهد ما نمايندگان استان به حفظ شأن و جايگاه عالي مجلس است، ادامه دادند: متاسفانه رويه اشتباه دولت در برخورد منفي با نمايندگان برخي استانهاي ديگر اين باز نيز تكرار شد و ما به احترام مجلس كه در رأس امور كشور است اين تصميم خود را يك تصميم ملي مي دانيم.
محمد كرميراد نماينده كرمانشاه در گفتوگو با خبرآنلاين، با بيان اينكه اعتراض مجمع نمايندگان كرمانشاه نسبت به اين مساله بود كه توافقات و مصوبات دومين سفر هيات دولت به كرمانشاه بدون اطلاع نمايندگان اين استان، از طريق موسسات و ادارات كرمانشاه تدوين شده بود و نمايندگان حتي از زمان دقيق انجام اين سفر بياطلاع بودند؛ اظهار داشت: روز يكشنبه هفته گذشته (21 ديماه)، فهرست مصوباتي براي دومين سفر استاني هياتدولت به كرمانشاه، به دست نمايندگان استان رسيد كه بسياري از آنها مربوط به امور روزمره بود و در خور سفري با اين اهميت نبود. از جمله اعطاي چهار هزار خط تلفن ثابت، به شهروندان كرمانشاهي كه خارج از چنين مصوبهاي نيز قابل اعطا بود و نيازي به مصوبات دولت نداشت.
عقب نشيني دولت
اگرچه اعلام شده است كه سرماي هوا، علت تاخير دولتيان در سفر به كرمانشاه است اما گويا دولتمردان نهم در نظر داشتند تا با اين فرجه زماني به دلجويي از نمايندگان استان پرداخته و آنان را نيز با خود در اين سفر همراه كنند.
صادق محصولي و علي سعيدلو براي اين منظور پيش قدم شده و با دعوت از اين نمايندگان، خواستار برگزاري جلسه مشترك آنها با برخي اعضاي هيات دولت شدند. نمايندگان كرمانشاه نيز اين دعوت را پذيرفتند.
هفت نماينده عضو مجمع نمايندگان كرمانشاه (كرمي راد، فلاحت پيشه، تجري، حسيني، زماني، اميني و شعباني) به دفتر معاون اجرايي دولت در ساختمان كوثر رفتند تا با سعيدلو و ابراهيم عزيزي معاونين اجرايي و منابع انساني احمدي نژاد، جلسه مشتركي برگزار كنند.
به گفته كرمي راد، معاونين دولت در اين ديدار، تمامي تقصيرها را متوجه استانداري كرمانشاه كردند و گفتند كه وظيفه استاندار بوده تا پيش از برگزاري اين سفر، نظرات نمايندگان را اخذ كند. اما گويا استاندار نه تنها چنين نكرده بلكه ليست مصوبات را نيز بسيار ديرتر از معمول براي نمايندگان استان ارسال كرده است.
نماينده كرمانشاه با مثبت ارزيابي كردن فضاي جلسه امروز، اظهار داشت: معاونين رئيس جمهور گفتند كه با تاخير انجام شده، زمان مناسبي براي اخذ نظرات نمايندگان دست داده است و در اين جلسه به تبادل نظر با نمايندگان براي ارتقاء سطح مصوبات دومين دور از سفر هيات دولت به كرمانشاه پرداختند و همدلي و هماهنگي لازم را انجام دادند.
محمد كرميراد با بيان اينكه جا داشت چنين جلسه اي پيش از اين برگزار مي شد از تداوم اين جلسات در آينده خبر داد و افزود: ان شالله اگر سفر هيات دولت اواخر اين هفته برگزار شود، نمايندگان استان ابتدا جلسه اي ميان خود برگزار كرده و سپس در استانداري با مقامات دولت، جلسه ديگري خواهيم داشت.
به گفته كرمي راد اين بار نمايندگان كرمانشاه دولت را در اين سفر همراهي كرده و به زودي با صدور بيانيه ديگري از تغيير موضع خود، خبر خواهند داد.
Print چاپ مطلب
شنبه 28 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]