واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ميز خبر
تجمع نمازگزاران تهراني در ميدان فلسطين
گروه سياسي: ديروز جمعي از دانشجويان و نمازگزاران تهراني، پس از اقامه نماز جمعه با راهپيمايي به سمت ميدان فلسطين و تجمع در اين ميدان ، فجايع رژيم صهيونيستي در كشتار مردم بي گناه غزه را محكوم كردند. راهپيمايان همچنين اعتراض خود را به سكوت برخي كشورهاي عربي در قبال فجايع غزه اعلام كردند. مجمع اسلامي طلاب دانشجويان تهران، جنبش عدالت خواه دانشجويي، جنبش دانشجويان جهان اسلام و مركز دكترينال مبارزه با اسراييل از جمله برگزار كنندگان اين راهپيمايي بوند. شركت كنندگان در اين راهپيمايي شعارهايي نظير " هيهات من الذله"، " مرگ بر اسراييل" و " مرگ بر آمريكا" را سر داده اند. اين تجمع با صدور بيانيه اي خاتمه يافت كه در آن تصريح شده است: فاجعه غزه نفاق و دورويي دولت هاي غربي در طرفداري از دموكراسي، حقوق بشر و صلح خاورميانه را نشان داد. اين راهپيمايان در بيانيه خود همچنين از بي تفاوتي بعضي از دولت هاي عربي نظير مصر و عربستان نسبت به فجايع غزه و كشتار مردم بي گناه و مظلوم انتقاد كردند.
روسيه:آمريكا بدون پيش شرط با ايران مذاكره كند
گروه سياسي: وزير امور خارجه روسيه گفت: ايران ضمن همكاري مثبت و سازنده با اژانس بين المللي انرژي اتمي به بسياري از سئوالها درباره برنامه هسته اي خود پاسخ داده است. به گزارش واحد مركزي خبر از مسكو ، سرگي لاوروف در كنفرانس خبري سالانه با خبرنگاران داخلي و خارجي با بيان اينكه ما اميدواريم سئوالهاي باقي مانده نيز روشن شود، افزود: گروه شش جانبه در دسامبر پيشنهادهاي خود را براي اغاز گفتگوهاي سازنده به ايران ارائه كرده است . لاوروف در عين حال با بيان اينكه ايران بايد از همه حقوق كشورهايي كه عضو باشگاه هسته اي نيستند برخوردار باشد، گفت: ما انتظار داريم با روي كار امدن دولت جديد در امريكا امتيازهاي مثبتي در زمينه هاي مختلف از جمله فناوريهاي جديد براي ادامه گفتگوهاي سازنده به ايران اعطا شود . وزير امورخارجه روسيه همچنين درباره روابط امريكا با ايران هم افزود: ما به دولت جديد امريكا پيشنهاد كرده ايم تا مذاكره با ايران را بدون هرگونه پيش شرط اغاز كنند.
سفرقشقاوي به عراق
گروه سياسي: سخنگوي وزارت امور خارجه ايران ديروزدر راس هياتي رسانه اي به عراق سفر كرد. به گزارش ايسنا، حسن قشقاوي ديروز در راس هياتي رسانه اي براي آشنايي رسانه هاي كشور با نحوه عملكرد رسانه هاي عراقي و نيز ديدار روزنامه نگاران با تني چند از مقامات اين كشور به عراق سفر كرد. در اين سفر، هيات روزنامه نگاري جمهوري اسلامي ايران با برخي مقامات عراقي ديدار و همچنين با برخي مراكز مطبوعاتي و خبري عراق آشنا و از آنها بازديد مي كند.
هيلاري كلينتون وزيرخارجه آمريكا شد
گروه سياسي: انتصاب هيلاري كلينتون به عنوان وزير امور خارجه آمريكا در سنا تاييد شد .به گزارش خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، انتصاب هيلاري كلينتون به عنوان وزير امور خارجه باراك اوباما رئيس جمهور منتخب آمريكا روز پنجشنبه در كميسيون امور خارجه سناي آمريكا تاييد شد.
سوزان رايس: تحريم ها عليه ايران تشديد شود
گروه سياسي: منتخب باراك اوباما براي دريافت سمت نمايندگي آمريكا در سازمان ملل، با متهم كردن ايران به تلاش براي توليد سلاح هسته اي، گفت: شوراي امنيت بايد تلاش هايش را براي جلوگيري از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي تشديد كند. به گزارش ايسنا، شبكه خبري بلومبرگ گزارش داد: سوزان رايس كه از سوي باراك اوباما، رييس جمهور منتخب آمريكا براي پست نمايندگي آمريكا در سازمان ملل نامزد شده است، در جلسه استماعي كه براي تاييد وي در سنا برگزار شد، مدعي شد: تلاش هاي بين المللي تا به امروز از پيشرفت باز نايستاده است و بنابراين ما با تهديدي بسيار جدي براي امنيت ملي مان و امنيت ملي اسراييل روبه رو شده ايم. رايس 44 ساله در برابر كميته روابط خارجي سنا در اظهاراتي مداخله جويانه با بيان اين كه به تحريم هاي سخت تري عليه ايران نياز است گفت كه اوباما ديپلماسي مستقيم و قاطع به همراه تحريم هاي افزايش يافته و فشار را براي تغيير مسير ايران خواستار است. اين گزارش حاكي است: اوباما در اولين روزهاي دولتش در قالب تحريم ها و مشوق هايي كه جورج بوش، رييس جمهور آمريكا و متحدان اروپايي اش از آن حمايت كرده اند، به اين مساله خواهد پرداخت. ايران فشارهاي سازمان ملل را براي محدود كردن برنامه هسته اي اش نپذيرفته است و مي گويد كه هدفش از دنبال كردن اين برنامه، توليد برق و مصارف صلح آميز است.
لاريجاني:آتش بس در غزه نزديك است
گروه سياسي: رييس مجلس شوراي اسلامي كه براي شركت در اجلاس اضطراري اتحاديه بين المجالس اسلامي به تركيه سفر كرده بود، پس از بازگشت به تهران گفت: در حال نزديك شدن به آتش بس در غزه هستيم. علي لاريجاني در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد، اضافه كرد: دو وظيفه مهم بر عهده دبير كل اجلاس تركيه قرار دارد و بر همين اساس تصور مي كنيم در حال نزديك شدن به آتش بس در غزه هستيم. وي تشكيل گروه "تماس با كشورهاي منطقه" و "تلاش براي بازسازي غزه پس از رفع مشكلات و بازشدن گذرگاه ها" را دو وظيفه دبيركل اجلاس يادشده دانست و تاكيد كرد كه با توجه به تغيير فضا در منطقه و همچنين تغيير رويه برخي كشورها كه نشان مي دهد، به درك صحيح تري از مساله رسيده اند پيش بيني مي كنيم به آتش بس در غزه نزديك شويم. لاريجاني در ادامه به برخي دستاوردهاي اين اجلاس درباره غزه و بازشدن گذرگاه رفع و محاصره اين منطقه اشاره كرد.
ايران خواستار پايان مصونيت رژيم صهيونيستي شد
گروه سياسي: سفير و نماينده دائم ايران در سازمان ملل در نشست ويژه شوراي امنيت، با اشاره به جنايات جنگي رژيم صهيونيستي عليه مردم غزه، خواستار لغو فوري مصونيت اين رژيم براي محاكمه سران آن به دليل جنايات جنگي و موارد متعدد نقض قوانين حقوق بشري شد.به گزارش ايرنا، "محمد خزاعي" در اين نشست ويژه شوراي امنيت كه شامگاه چهارشنبه به وقت نيويورك (صبح پنجشنبه به وقت تهران) و به منظور بررسي مسائل مربوط به كشتار غيرنظاميان در مناقشات مسلحانه تشكيل شد، اظهار داشت: اين جلسه شورا مي تواند و بايد حقايق ناگفته بيشتري را در باره جنايات اين رژيم عليه شهروندان بي دفاع فلسطين، بر ملا كرده و مورد كنكاش قرار دهد و فاجعه غمبار غزه بايد بطور شايسته در نتايج حاصله از اين نشست بازتاب يابد. وي گفت: طي 19 روز گذشته، شهروندان غير نظامي غزه به طور عامدانه و مداوم قرباني قتل و جنايات و حملات بي رحمانه و وحشيانه ماشين جنگي اسرائيل بوده اند كه با بي رحمي و قساوت تمام، زندگي و هستي مردم بي گناه در نوار غزه را هدف قرار داده است. محاصره بي رحمانه و محدوديت هاي وحشيانه عليه يك ميليون و 500 هزار شهروند فلسطيني ساكن غزه، مدت 18 ماه است كه بدون وقفه ادامه داشته است و تداوم اين محاصره باعث شده هرگونه مايحتاج داروئي و نيازهاي اساسي از دسترس مردم خارج شود و همزمان خانواده هاي بسياري بطور كامل و در نهايت خونسردي و قساوت توسط جنايتكاران صهيونيستي كشته شده اند و زنان و كودكان عامدانه همراه با ساير شهروندان بي گناه هدف گلوله باران قرار گرفته اند. خزاعي با اشاره به توقف و بازگردانده شدن كشتي حامل دو هزار تن كمك هاي اوليه داروئي و غذائي كشورمان توسط نيروهاي رژيم صهيونيستي، اين اقدام غير انساني را محكوم كرد و ابراز اميدواري نمود كه شوراي امنيت آن رژيم را تحت فشار قرار دهد تا شرايط لازم براي رسيدن كمك هاي اوليه و اضطراري به مردمي كه شديدا به آنها نيازمند مي باشند، تسهيل شود.
پورمحمدي:براي كانديداتوري هنوزبه نتيجه نرسيده ام
گروه سياسي: رئيس سازمان بازرسي كل كشور گفت: براي ورود به عرصه انتخابات هنوز به نظر قطعي نرسيده ام و بايد اجازه داد، تا ابتدا كانديداها مشخص شوند تا بعد بتوان تحليل كرد. به گزارش ايلنا، مصطفي پورمحمدي در حاشيه همايش جوانان احزاب ايران در غزه، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي در خصوص نامزدي خود در انتخابات آتي رياست جمهوري، خاطرنشان كرد: براي حضور در انتخابات هنوز رايزني ها ادامه دارد و براي اعلام نظر قطعي، صحنه انتخابات بايد شفاف تر شود.وي ادامه داد: معتقدم رفتار مطلوب در فضاي فكري كشور، رفتار جمع گرايانه و حركتي منبعث از حركت جمعي است، ما اكنون رايزني مي كنم و مايل نيستم به صورت انفرادي و تك روي حركتي را تعقيب كنم.وزير پيشين كشور با بيان اينكه به رايزني، گفت وگو و توافق بيشتر نياز داريم، افزود: نيازمند رايزني هاي بيشتري هستيم تا تصميم گيري راحت تر باشد. وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه احتمال حمايت بخشي از اصولگرايان از ميرحسين موسوي چه ميزان است، اظهار كرد: اصولگرايان با شاكله سياسي موجود، جريان خود را تعقيب مي كنند من هم توصيه مي كنم اين امر اتفاق بيفتد، جريان اصلاح طلب هم بايد با معيارها و شاخص هاي خود حركت كند كه اين امر براي فضاي سياسي كشور مطلوب است و به شفاف سازي هم كمك مي كند. از امتزاج جريانات سياسي ،مردم سودي نمي برند.
همايش "دهه چهارم،ضرورت تعامل و تحول" برگزار شد;
حضور چشمگير شخصيت هاي برجسته نظام
گروه سياسي: همايش "دهه چهارم ،ضرورت تعامل و تحول صبح ديروز در حالي به همت "جمعيت توحيد و تعاون" در مجتمع دايره المعارف اسلامي برگزار شد كه شخصيت هاي برجسته نظام با ديدگاه ها و سلايق مختلف سياسي در آن حضور داشتند. در اين همايش كه پيشتر هدف از برگزاري آن تعاطي افكار در خصوص الگوي زيست مسلماني عنوان شده بود، عليرضا بهشتي دبير جمعيت توحيد و تعاون در سخنان آغازين همايش تاكيد كرد: انقلاب آزاديخواهانه اي كه به محاسبه خود نپردازد،به استبداد منتهي مي شود.آنچه كه در اين همايش نمود بارزي داشت و سيد حسن خميني به عنوان سخنران اصلي اين همايش نيز بر آن تاكيد كرد، حضور چشم گير شخصيت هاي برجسته كشور آن هم از هر نوع ديدگاه و تفكري بود.از اين رو بود كه محمد رضا تاجيك به خبرنگار ايلنا گفت:اين جمع مي تواند انگيزه مناسبي براي كارهاي بزرگ در كشور باشد و تاكنون چنين جمعي در يك مكان گردهم نيامده بودند.حضور بيت حضرت امام(ره) از جمله آيت الله امام جماراني، آيت الله سيد سراج الدين موسوي،آيت الله موسوي بجنوردي بسيار قابل توجه بود.از سوي ديگر اگرچه پيشتر اعلام شده بود، ناطق نوري در اين همايش شركت خواهد كرد ولي حضور سيد محمد خاتمي و مير حسين موسوي در كنار يكديگر سوژه مناسبي براي عكاسان بود. علاوه بر خاتمي و ميرحسين موسوي كه حضورشان به دليل مسائل انتخاباتي براي خبرنگاران اهميت داشت، سخنراني فرزند يادگار حضرت امام بر غناي اين جلسه افزود.چه آنكه وي، با ظرافت خاصي به نكته اي اشاره كرد كه مساله كليدي اين همايش بود.سيد حسن خميني گفت در اين همايش به هر گوشه اي كه نگاه كنيم شخصيت هايي را مي بينيم كه خود در برهه اي از زمان زمام امور را بر عهده داشته اند.در اين همايش شخصيت هايي مانند عماد افروغ ،مرتضي نبوي، زنگنه، محمدرضا خاتمي،كمال خرازي، محمد هاشمي، زهرا شجاعي، زهرا اشراقي، عطريانفر، موسوي لاري،جهانگيري، محسن ميردامادي، محمد سلامتي، حسين مرعشي، عبدالله ناصري،مصطفي تاج زاده، امير محبيان،مرتضي طلايي،جواد اطاعت، يدالله اسلامي و ديگر شخصيت هاي سياسيفرهنگي حضور داشتند.
جمعه 27 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]