محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829191034
غزه در آتش و خون/روز 16 جمع بندي تحولات غزه در 24 ساعت گذشته
واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: غزه در آتش و خون/روز 16 جمع بندي تحولات غزه در 24 ساعت گذشته
گروه پژوهش هاي خبري - محمد خواجوئي: از آغاز حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه و در پي حملات توپخانهيي، بمبارانهاي هوايي درگيريهاي زميني و حملات دريايي كه همچنان ادامه دارد، حدود 854 فلسطيني به شهادت رسيده و 3681 تن ديگر زخمي شدند.
به گزارش خبرگزاري ها در شانزدهمين روز تهاجم رژيم صهيونيستي به غزه ، تانك ها و جنگنده اين رژيم با استفاده از بمب هاي ممنوعه فسفري سفيد بامداد روز يكشنبه اين منطقه را آماج حملات خود قرار دادند.
همچنين تانك هاي اسرائيلي بامداد امروز يكشنبه وارد منطقه الشيخ اجلين واقع در شهر غزه شدند و اين منطقه و همچنين منطقه تل الهوا را گلوله باران كردند.
به گفته شاهدان، منطقه زيتون و همچنين منطقه سودانيه شهر غزه نيز در حاشيه درياي مديترانه واقع در شمال غربي نوار غزه به شدت گلوله باران شده است.
حماس و جهاد اسلامي اعلام كرده اند در جريان درگيري ميان رزمندگان فلسطيني و تانك هاي اسرائيلي در حاشيه منطقه الشيخ اجلين چند نفر زخمي شده اند.
رزمندگان فلسطيني با استفاده از بمب هاي كنار جاده اي مانع پيشروي تانك هاي اسرائيلي به داخل اين منطقه شده اند.
منابع بيمارستاني فلسطين گفتند: دستكم 55 تن از زخمي ها براثر گلوله هاي فسفري شليك شده از تانك هاي اسرائيلي آسيب ديده اند.
اين در حالى است كه تحليلگران اسرائيلى گفته اند كه ارتش اين رژيم در مرحله سوم جنگ وارد شهرها و اردوگاه هاى فلسطينى در نوار غزه خواهد شد و در اين مرحله، جنگ ارتش اسرائيل، در غزه سمت و سوى جديدى خواهد يافت.
حملات رژيم صهيونيستى در شمال، شمال شرقى و شمال غربى غزه و در كانون آن جباليا افزايش يافته است و به نظر مى رسد درصدد تنگ تر كردن دايره محاصره غزه با استفاده از نيروهاى زمينى است.
همچنين جنگنده هاي ارتش رژيم صهيونيستي شنبه شب يك واحد مسكوني را در شهرك جباليا در نوار غزه هدف قرار دادند كه بر اثر آن 5 عضو يك خانواده شهيد شدند.
جنگندههاي رژيم صهيونيستي همچنين عصر روز شنبه مناطقي را در خزاعه در نزديكي خان يونس با بمب فسفري بمباران كردند كه اين امر به آتشسوزيهاي شديد و سوختن تعداد زيادي از غير نظاميان منجر شد
به طوري كه نيروهاي امداد رساني نيز به دليل شعلهور بودن آتش نتوانستند براي كمك به زخميهاي اين بمبارانها به منطقه مسكوني نزديك شوند.
ديدهبان حقوق بشر فلسطين نيز استفادهي رژيم صهيونيستي از بمب فسفري در كشتار غير نظاميان غزه را تاييد كرد.
اين در حالي است كه بر اساس پروتكل الحاقي توافقنامهي سازمان ملل متحد در خصوص استفاده از سلاحهاي غير متعارف، به كارگيري بمب فسفري عليه غير نظاميان و پايگاههاي نظامي موجود در مناطق شهري و مسكوني ممنوع است.
منابع پزشكي فلسطين آمار شهداي روز شنبه در غزه را 55 تن اعلام كردند كه در سلسله حملات هوايي و خمپارهاي رژيم صهيونيستي به اين منطقه به شهادت رسيدند. منابع خبري همچنين از وجود 18 زخمي در زير آوارها خبر دادند.
حملات اسرائيل در حالي ادامه دارد كه روز گذشته در اقدامي در راستاي جنگ رواني، اسرائيل از طريق پيام هاي تلفني و نيز اعلاميه هايي كه بر فراز نوار غزه فرو ريخته به فلسطينيان هشدار داده كه به ساختمان هايي كه در اختيار رزمندگان حماس است نزديك نشوند.
مبارزان فلسطيني نيز به تلافي حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي، شهركهاي عسقلان، سدروت، عزاتا، بئرالسبع را با 40 راكت هدف قرار دادند كه بنا به اعتراف رژيم صهيونيستي 12 صهيونيست در اين حملات زخمي شدند.
در تحولي ديگر، امدادگران سازمان ملل متحد مي گويند توزيع مواد كمكي در داخل غزه را از سر گرفته اند اگر چه هنوز قادر نيستند مواد جديد كمكي وارد نوار غزه كنند.
***ميزان تلفات جنگ از ابتدا تا كنون
از آغاز حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه و در پي حملات توپخانهيي، بمبارانهاي هوايي درگيريهاي زميني و حملات دريايي كه همچنان ادامه دارد، حدود 854 فلسطيني به شهادت رسيدند كه در ميان آنها 230 زن، 93 كودك، 92 سالمند و 12 نفر از كاركنان كادرهاي پزشكي و امداد رساني و نيز تعدادي از خبرنگاران فعال در نوار غزه ديده مي شود.علاوه بر اين 3681 تن ديگر بر اثر حملات اسرائيل زخمي شده اند كه بيش از 50 درصد آنها را نيز زنان و كودكان تشكيل مي دهند كه حال 400 تن از آنها وخيم گزارش مي شود.
اين در حالي است كه رژيم صهيونيستي همچنان به سانسور خبري درباره جنگ ادامه مي دهد و تاكنون به كشته شدن 10 نظامي خود و زخمي شدن 107نظامي ديگر از آغاز حمله اين رژيم به غزه اعتراف كرده است.
***تحولات سياسي و ديپلماتيك
سفر جداگانه محمود عباس و سه تن از مقامات ارشد جنبش حماس به مصر در كنار طرح پيشنهادي حسني مبارك براي آنچه كه حل و فصل بحران غزه خوانده مي شود سبب شده است كه در روزهاي اخير، قاهره محور تحركات سياسي و دپلماتيك باشد.
محمود عباس كه ديروز به مصر رفته بود خواستار حضور نيروهاي بين المللي در نوار غزه براي حفاظت از جان فلسطينيان شد و از طرف هاي درگير در غزه خواست تا طرح پيشنهادي مصر براي تحقق آتش بس را بپذيرند.
وي پس از ديدار با حسني مبارك رييس جمهور مصر، در يك كنفرانس مطبوعاتي در قاهره اظهار داشت: هدف اصلي ما توقف هر چه سريعتر حملات در غزه است.
وي عنوان داشت: ما تماسهايي با طرف اسراييلي جهت توقف حملات به غزه انجام داديم و اين هدف اصلي ما محسوب ميشود و پس از آن بايد به فعال سازي طرح مصر براي آتش بس پرداخت.
محمود عباس هم چنين در خصوص برخي ملاحظات جنبش حماس و يا حتي رژيم صهيونيستي نسبت به طرح پيشنهادي مصر گفت: شرايط كنوني به ما اجازه وقت كشي نميدهد و طرفين درگير بايد طرح مصر را براي تحقق آتش بس بپذيرند.
گفتني است حسنى مبارك رئيس جمهورى مصر هفته گذشته طرحى را با هدف برقرارى آتش بس فورى بين فلسطينى ها و اسرائيلى ها ارائه داد كه بر اساس اين طرح سه ماده اي بايد در غزه آتش بس فوري برقرار شود و سپس گذرگاه ها بازگشايي و گفت وگوهاي بين اسرائيل و فلسطيني ها آغاز شود. در مرحله سوم نيز مصر خواهان از سرگيري گفت وگوهاي داخلي فلسطيني ها است.
اين در حالي است كه روز جمعه هيأتى سه نفره از مقامات حماس براى بررسى طرح آتش بس مصر به قاهره سفر كرد.
جمال ابوهاشم، صلاح البردويل و ايمن طه از مقامات جنبش حماس غزه را به مقصد قاهره ترك كردند و همزمان با آن عمادالعلمى و محمد نصر دو تن از اعضاى دفتر سياسى حماس در خارج از سرزمين هاى فلسطينى با عمر سليمان رئيس دستگاه جاسوسى مصر ديدار كردند و به بحث و تبادل نظر درباره طرح آتش بس مصر پرداختند.
مقامات حماس بارها بر اين نكته تاكيد كرده اند كه با هرگونه حضور خارجي در نوار غزه را مخالف هستند و تا هنگامي كه اسرائيل به محاصره غزه پايان نداده با هرگونه آتش بسي مخالفت خواهد كرد.
تحركات اخير مصر در حالي صورت مي گيرد كه روزنامه صهيونيستي هاآرتص ديروز نوشت:حسني مبارك رئيس جمهوري مصر خطاب به نخست وزير و وزير امور خارجه اسرائيل گفت كه حماس نبايد پيروز اين جنگ باشد.
اين روزنامه صهيونيستي نوشت : رئيس هيات ترويكاي اروپايي كه به منطقه سفر كرده است به زيپي ليوني وزير امور خارجه اسرائيل گفت كه حسني مبارك رئيس جمهور مصر به وي گفته است كه نبايد اجازه داد حماس در اين جنگي كه در غزه جريان دارد پيروزمندانه از ميدان خارج شود.
به نوشته اين روزنامه صهيونيستي مبارك اين سخنان را در جلسه اي پشت درهاي بسته به هيات اروپايي گفته است.
تحركات اخير ديپلماتيك در مصر در حالي صورت مي گيرد كه پنجشنبه گذشته شوراي امنيت سازمان ملل متحد با تصويب قطعنامه اي با 14 راي مثبت، بدون راي منفي و با راي ممتنع آمريكا، خواستار آتش بس فوري و پايدار در غزه شد.
در اين قطعنامه نامي از جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) برده نشده است. در اين قطعنامه كه براي تل آويو الزام آور نيست، از وخامت خشونت و تعميق بحران انساني در نوار غزه ابراز نگراني و بر ضرورت باز كردن تمام گذرگاه هاي مرزي و دستيابي به يك صلح پايدار ميان اعراب و اسرائيل تاكيد شده است.
در قطعنامه مصوب شورا بر ضرورت يك آتش بس فوري و پايدار كه به خروج كامل نيروهاي اسرائيلي از غزه منجر گردد تاكيد شده است. با وجود اين درخواست، نيروهاي اسرائيلي تا زمان وجود يك آتش بس پايدار مجبور نخواهند بود از نوار غزه خارج شوند.
تا كنون هر دو طرف اصلي مناقشه در نوار غزه يعني گروه حماس و اسرائيل قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل مبني بر توقف فوري جنگ را رد كردهاند. دولت اسرائيل قطعنامه شوراي امنيت را غير كاربردي دانسته و حماس نيز به اين علت كه طرف مشورت اعضاي شوراي امنيت قرار نگرفته، آن را نپذيرفته است.
به رغم تحركات ديپلماتيك رژيم صهيونيستي مي گويد براي حمله خود به غزه يك چارچوب زماني را نمي پذيرد زيرا اسرائيل مي خواهد به اهداف خود برسد. تزيپي ليوني وزير خارجه اسرائيل در گفت وگو با روزنامه واشنگتن پست با توجه به روي كار آمدن رئيس جمهور جديد در امريكا گفت؛ بهتر است اسرائيل در اسرع وقت ممكن عمليات خود را در غزه به اتمام رساند.
از سوي ديگر خالد مشعل مسئول دفتر سياسي حماس شب گذشته تاكيد كرد كه رژيم صهيونيستي به هيچ يك از اهداف خود از تجاوز به نوار غزه نرسيده و شكست مفتضحانهاي خورده است.
وي گفت: جنگ ارتش رژيم صهيونيستي عليه غزه، عليه جنبش حماس نيست بلكه عليه مسئله فلسطين است.
رئيس دفتر سياسي حماس سپس به وقت كشي آمريكا در شوراي امنيت براي اعطاي فرصت به رژيم صهيونيستي اشاره كرد و گفت كه وقتي رژيم صهيونيستي در رسيدن به اهداف خود شكست خورد اجازه صدور قطعنامه را دادند كه بر فصل ششم و نه فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد استوار است و تاريخي در آن مشخص نشده است.
وي مطالبات ملت فلسطين را برشمرد و تاكيد كرد: ما خواهان توقف فوري تجاوز رژيم صهيونيستي، عقب نشيني فوري اشغالگران از غزه، برداشته شدن محاصره از غزه، گشودن همه گذرگاهها و در صدر آن گذرگاه رفح هستيم و اين مطالبات عادلانه ما است و هيچ گونه آتش بسي را نمي پذيريم مگر پس از آنكه مطالبات ما برآورده شود.
مشعل درباره بحث آتش بس تاكيد كرد: ما آتش بس دائمي را نمي پذيريم زيرا اين امر به منزله مصادره حق ملت فلسطين در مقاومت است زيرا تا وقتي اشغالگري وجود دارد، مقاومت هم وجود دارد.
وي افزود: ما هرگز حضور نيروي بين المللي در غزه را نمي پذيريم زيرا اين نيروها براي حمايت از اشغالگران و مقابله با مقاومت خواهند آمد و ما آنها را نيروهاي اشغالگر خواهيم دانست.
رئيس دفتر سياسي حماس گفت: هيچ سخني را درباره ايجاد تنگنا عليه مقاومت و يا سلاح آنها هرگز نمي پذيريم و هيچ كسي حق ندارد حق ملت فلسطين را در يافتن سلاحي براي دفاع از خود بگيرد.
وي به سفر هيئت حماس به قاهره براي بحث و گفتگو درباره طرح هاي مطرح درباره غزه اشاره كرد و گفت: زمان براي بازنگري در توافقنامه سال 2005 ميلادي درباره گذرگاه رفح رسيده است.
مشعل همچنين درباره سخنان "محمود عباس" رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين گفت كه اگر عباس از انسجام و وحدت سخن مي گويد بايد افراد بازداشت شده در كرانه باختري را آزاد كند، بايد مردم آزاد باشند كه در حمايت از همنوعان خويش در غزه تظاهرات كنند نه اينكه آنها در كرانه باختري سركوب شوند و بايد هماهنگي ميان تشكيلات خودگردان با رژيم صهيونيستي متوقف شود و بايد مرحله تعليق مذاكرات با دشمن به مرحله توقف نهايي آن تبديل شود زيرا مذاكرات آيندهاي ندارد.
***ادامه اعتراض ها به جنايت هاي اسرائيل
جنايات اسرائيل در استمرار حملات به نوار غزه در حالي ادامه دارد كه تظاهرات مردم جهان براي وارد كردن فشار به سران اين رژيم به منظور آتش بس همچنان رو به افزايش است و طي ديشب و امروز نيز تظاهرات هاي گسترده اي در محكوميت جنايات اسرائيل در شهرهاي مختلف جهان برگزار شده است.
در انگلستان اعتراض ها به حدي بود كه در پي تلاش تظاهركنندگان انگليسي براي حمله به سفارتخانه رژيم صهيونيستي در لندن درگيريهايي ميان پليس انگليس و تظاهركنندگان در نزديكي سفارتخانهي رژيم صهيونيستي درگرفت.در همين حال 15 هزار انگليسي در يادداشتي از دولت انگليس خواستند اسراييل را به خاطر حملات و نقض قوانين بينالمللي در جنگ عليه فلسطينيها مجازات كند.
هم چنين برخي از نمايندگان پارلمان انگليس كه در تظاهرات روز شنبه لندن حضور داشتند از دولت خواستند صادرات سلاح اسراييل را متوقف كند و در راستاي توقف اجراي توافقنامهي مشاركت اروپا و اسراييل وارد عمل شود.
در همين راستا بيش از 60 تن از اعضاي پارلمان انگليس در بيانيهاي خواستار توقف كشتار اسراييل در نوار غزه و توقف فوري عمليات نظامي عليه فلسطينيها و دخالت جامعه جهاني شدند.
در بروكسل نيز حدود دهها تن در شهر ليگ واقع در شرق بلژيك در اعتراض به عمليات نظامي اسراييل در نوار غزه دست به تظاهرات زدند.
اين در حالي است كه حدود 500 تظاهر كننده نيز در تظاهراتي در نيوزيلند پرچم اسراييل را به آتش كشيده و به كنسولگري آمريكا در اوكراين كفش پرتاب كردند.
در آنكارا نيز تظاهر كنندگان حملات و جنايتهاي وحشيانهي اسراييل را در نوار غزه محكوم كردند.
در پاريس نيز گروههاي عربي و مسلمان با مشاركت جمعيتهاي وابسته به حقوق بشر و برخي احزاب چپ گرا دست به تظاهرات زدند.
در كوالالامپور نيز حدود 4000 تظاهر كننده خواستار پايان دادن به تجاوز نوار غزه شدند.
در توكيو نيز حدود دهها تن در برابر سفارت اسراييل در اين شهر تجمع كردند.
در آمريكا نيز دهها تن طي تظاهراتي با در دست داشتن پرچمهاي فلسطين و پلاكاردهايي كه شعارهاي ضد اسراييلي بر روي آن نوشته شده بود مخالفت خود را با حملات اسراييل در نوار غزه اعلام كردند. تظاهر كنندگان آمريكايي توقف هر چه سريعتر حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه را خواستار شده و از دولت آمريكا خواستند تا از جانبداري از اين رژيم دست بر دارد.
در شهر وين اتريش نيز دهها تظاهر كننده در تظاهراتي اعتراض خود را به حملات رژيم صهيونيستي در نوار غزه اعلام كردند.
در عين حال دهها هزار تن از طرفداران حزبالله لبنان در شهر النبطيه واقع در جنوب لبنان نيز در اعتراض به حملات مداوم رژيم صهيونيستي به نوار غزه دست به تظاهرات زدند.
همچنين 50 هزار مصري نيز در شهر اسكندريه در مصر حملات اسراييل در نوار غزه را محكوم كردند.
در پايتخت الجزاير نيز در تظاهراتي كه در حمايت از مردم غزه و محكوميت حملات نظامي اسراييل به اين منطقه انجام گرفت درگيريهايي ميان نيروهاي پليس و تظاهر كنندگان در گرفت كه طي آن 63 تن كه 23 تن آنها پليس بودند زخمي شدند.
در كشورهاي اسكانديناوي نيز بيش از 10 هزار تن در محكوميت حملات رژيم صهيونيستي به نوار غزه دست به تظاهرات زدند.
همچنين 12 هزار تن در اسلو نيز دست به تظاهرات زدند كه به برخي درگيريها منجر شد كه پليس ناگزير شد با استفاده از گاز اشك آور تظاهر كنندگان را متوقف كند.
حدود 4 تا 5 هزار تن نيز در مركز استوكهلم نيز دست به تظاهرات زدند. اين تظاهرات در برابر مقر سفارت اسراييل و بنا به دعوت اقليتهاي گروههاي مسلمان و گروههاي طرفدار فلسطين برگزار شد.
همچنين هزاران تن در مناطق مختلف پايتخت سوئد نيز در تظاهراتي خواستار توقف حملات و تحريم روابط با اسراييل شدند.
در سارايوو پايتخت بوسني نيز بيش از هزار تن براي دومين بار در طول يك هفته در اعتراض به حملات اسراييل دست به تظاهرات زدند.تظاهر كنندگان دست نوشتههايي در دست داشتند كه بر روي آن نوشته شده بود جنگ و كشتار دسته جمعي در نوار غزه را متوقف كنيد. دفاع از كشتار كودكان دفاع قانوني از خود نيست.
دهها هزار يوناني نيز در اعتراض به ادامهي حملات نظامي به غزه تظاهرات گستردهيي را در آتن بر گزار كردند
در ايتاليا چندين هزار تن با حمل پرچم فلسطين در ميلان، فلورانس و ونيز در اعتراض به حملات رژيم صهيونيستي به غزه تظاهرات كردند.تظاهركنندگان در ميلان يك پارچه سفيد منقش به ستاره داوود را به آتش كشيدند.
در همين حال روزنامه يديعوت آحارانوت گزارش داد، هوگو چاوز، رييسجمهور ونزوئلا در پيامي كه در يك تجمع ضد جنگ در شمال سرزمينهاي اشغالي قرائت شد، از فلسطينيان حمايت كرد. هزاران تن از فعالان حزب حماس در اين تجمع كه عليه عمليات ارتش رژيم صهيونيستي در نوار غزه برگزار شد، حضور داشتند. اما دهها تن از فعالان راستگرا نيز در خارج از محل گردهمايي تظاهرات كردند. چاوز در پيام خود به تظاهركنندگان گفت:ما با يك مليت متحد نيستيم؛ بلكه آنچه ما را متحد ميكند خون ريخته شده در غزه و خون بشريت است. ونزوئلا بر تكتك شما بوسه ميزند و بر حمايت خود از مردم فلسطين و تمام آنهايي كه از اشغال رنج ميبرند، تاكيد ميكند.
چهارشنبه 25 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
-
گوناگون
پربازدیدترینها