واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش پرسش و پاسخ مدير راديو جوان با خبرنگاران: *در برخورد با برنامهسازان خود تعارف و شوخي نداريم *اگر برنامهاي قابليت اصلاح نداشته باشد تعطيل ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
مدير راديو جوان در نشست صبح امروز ـ24 دي ماه ـ كه با حضور جمعي از خبرنگاران رسانهها برگزار شد، همچنين به پرسشهاي خبرنگاران دربارهي سياستهاي اخير راديو جوان پاسخ گفت.
به گزارش خبرنگار سرويس راديو خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مسعود احمدي در پاسخ به پرسش ايسنا دربارهي نحوهي برخورد با برنامهسازاني كه در توليد و پخش برنامههاي خود دچار اشتباهاتي ميشوند؟ گفت: برخورد ما با برنامهسازان شخصي نيست؛ راديو جوان مجموعهاي از عوامل حرفهيي است كه هم تخصص و هم تعهد دارند. آنان يك «قالوا بلا» گفتهاند و تبعاتش را هم پذيرفتهاند.
وي ادامه داد: ما وقتي وارد حوزهاي ميشويم و ميخواهيم كار كنيم با مشكلات بسياري مواجه خواهيم بود، اما شنونده در هر حالي از ما بهترين آيتمها را ميخواهد؛ شايد بهانهي من در شبكه قابل قبول باشد، اما از نظر مخاطب قابل قبول نيست، بنابراين زماني كه اشتباه ميكنم بايد تبعات آن را هم بپذيرم.
احمدي تاكيد كرد: شبكهي جوان به عنوان يك شبكه راهبر در سپهر رسانهاي جمهوري اسلامي ايران، شبكهاي است كه نبايد اشتباه و خطا كند، چرا كه ممكن است جماعت بزرگي به آن مبتلا شوند.
اين مدير راديوي سپس ادامه داد: ما از صبح زود ساعت6 و 30 دقيقه كه برنامههاي راديو جوان شروع ميشود شنود و رصدمان را آغاز ميكنيم و اين نظارت تا 23 و 30 دقيقه ادامه خواهد داشت. ضمن اينكه نظارتهاي فراشبكهاي نيز وجود دارد.
به اعتقاد مسعود احمدي، راديو جوان كار سرگرمي انجام نميدهد و اين صدا از يك مرجع شخصي بيرون نميآيد. صداي راديوجوان صداي حاكميت است و بر اين اساس اين شبكه بايد در بين مخاطبان خود اميد ايجاد كند.
مدير راديو جوان در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا دربارهي حمايت از برنامهسازان اين شبكه متذكر شد: هر اندازه كه رسانههاي ديگر از برنامهسازان و خبرنگاران خود حمايت ميكنند، چندين برابر آن در رسانه ملي وجود دارد. چرا كه ما پخش 24 ساعته داريم و در پخش 24 ساعته اشتباه اجتنابناپذير است. ضمن اينكه مسووليت محتوا و شكل برنامه در نهايت ابتدا با مدير شبكه است.
مسعود احمدي در پاسخ پرسش ديگر ايسنا دربارهي پارازيتهايي كه در بين برنامههاي راديو جوان بعضا شنيده ميشوند، اظهار كرد: اين پارازيتها اثرات القاي ميداني برخي ضبطهاي پرقدرت سيدي دار است و اين القاي ميداني حول و حوش فركانس 80 تا 90 كه برنامههاي راديو جوان بر روي آن شنيده ميشوند اختلال ايجاد ميكنند. بنابراين آنچه توسط برخي مخاطبان بهعنوان پارازيت در لابهلاي برنامههاي راديوجوان شنيده شود صداي ضبط ماشينهاي بغلي است كه اگر كمي دقت كنيد متوجه آن خواهيد شد.
اين مدير راديويي در پاسخ به پرسش خبرنگار ديگر دربارهي تعطيلي برنامهي مكث راديو جوان خاطر نشان كرد: در حوزهي حرفهييگري رسانه معتقديم كه هر برنامهاي قبل از مرگ رسانهاي بايد در اوج با آنتن خداحافظي كند. اين يك قانون حرفهيي در برنامهسازي است. برنامههايي كه بهدليل استقبال مخاطبان تا چند سري ادامه پيدا ميكند در سري چندم نظرسنجيها نشان داده كه ديگر مورد استقبال واقع نميشوند بنابراين زماني كه يك برنامه به مرحلهي افقي به لحاظ استقبال مخاطبان رسيد بايد با تغيير ساختار و ضربآهنگ مواجه شود. هربرنامهاي كه تعطيل و برنامهي ديگر جايگزين آن ميشود يك ريزش و رويش رخ ميدهد كه طبيعي است.
وي سپس تصريح كرد: مخاطب راديو جوان مخاطبي كمنظير و حساس است كه صرفا به شنونده محدود نميشود. اين مخاطب به شنيدهها واكنش نشان ميدهد پس هم بايد خوب حرف بزنيم و هم حرف خوب بزنيم.
وي تاكيد كرد: برنامهي «مكث» تعطيل نشده است بلكه به دليل بحث جدي غزه در جامعه و همچنين ايام محرم تا مدتي تعطيل و از هفتهي آينده تحت عنوان «نفس عميق» با تغييراتي مجددا پخش خواهد شد.
مدير راديو جوان همچنين اعلام كرد كه برنامه مكث از اين پس توسط دو گروه اجرا ميشود كه برخي از سازندگان آن همان افراد قبلي خواهند بود.
وي سپس به اعمال تغييراتي دربرنامهي «مكث» اشاره كرد و گفت: اين تغييرات طبيعي است چرا كه برنامههاي راديويي مدام درحال بازشنوايي است و ما دائما با برنامهسازان بحثهاي طلبگي داريم كه نتيجهي آن در برنامهها اعمال ميشوند. ما نميتوانيم مصداق اين مثل باشيم كه «خودگويي و خودخندي» يكي از سختترين كارها در حوزهي فرهنگي كار در رسانه ملي است و راديو جوان از اين قاعده مستثني نيست.
مسعود احمدي سپس در پاسخ به خبرنگاري كه از او خواست ماجراي بازداشتش را توسط پليس عربستان توضيح دهد گفت: در خلال اين ماجرا گشتي كه در مدينه بود جملهاي خطاب به بعضي اعتقادات مذهبي گفت كه اشتباه و در اثر عدم اطلاع و اشرافش به مذاهب مذهبي بود. او اعتقاد داشت بعضي از مذاهب اسلامي اعتقاداتشان در حد فساد است كه من به ايشان گفتم اين چنين نيست. فساد واقعي دستدردست آمريكا دادن است كه پس از آن من را بازداشت كردند.
مدير راديو جوان در پاسخ به خبرنگاري كه اعتقاد نداشت برنامهي مكث در اوج با آنتن خداحافظي كرده باشد تصريح كرد: آيتمهاي برنامه مكث تغيير ميكند و اين برنامه با نام «نفس عميق» از شنبه مجددا بازسازي ميشود. شايد برخي از آيتمهاي اين برنامه چيزي نبود كه قرار بود ساخته شود. بنابراين مكث از طرح اصلياش عدول كرده بود. در چنين شرايطي برنامه ابتدا اصلاح ميشود اما اگر قابليت اصلاح را نداشته باشد طبيعي است كه برنامه تعطيل و برنامهاي ديگر جايگزين آن شود.
احمدي تاكيد كرد: برنامه مكث شامل دو بخش بود كه بخش مكث آن كاملا عوض شده است و بخش نفس عميق اصلاح ميشود.
مدير راديو جوان در پايان در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اعمال سليقهاي نظارت بر برنامهها يادآور شد: زماني كه برنامهاي از طرح خود عدول ميكند به سردبير و تهيهكنندهي آن تذكر داده ميشود كه در صورت پذيرش آنها برنامه اصلاح ميشود. اما برنامه «مكث» از جمله برنامههايي بود تا به حال چندينبار از طرح خود عدول كرده بود. ما در برخورد با برنامهسازان خود تعارف و شوخي نداريم. برنامههاي راديوجوان متعلق به من نيست بلكه به مخاطبي كه آن را ميشنود تعلق دارد. بنابراين سليقهي شخصي در ايجاد و حذف برنامهها نقشي ندارد.
انتهاي پيام
سه شنبه 24 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]