تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840425611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توليد انبوه سورگوم مي تواند مشكل تغذيه دام ها را برطرف كند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: توليد انبوه سورگوم مي تواند مشكل تغذيه دام ها را برطرف كند
كرج - خبرگزاري مهر: مديركل دفتر ذرت و گياهان علوفه اي گفت: توليد انبوه سورگوم مي تواند بخشي از مشكل تامين تغذيه دام كشور را برطرف كند.

به گزارش خبرنگار مهر در كرج، محمد مهدي كابلي صبح امروز در همايش برنامه ريزي در تحقيقات ذرت و گياهان علوفه اي اظهار داشت: توليد گياهان علوفه اي در برنامه چهارم و پنجم توسعه بسيار مهم تلقي شده است و تا پايان برنامه پنج ساله پنجم بايد 30 ميليون تن ذرت و گياهان علوفه در كشور توليد شود.

اين مسئول خاطرنشان كرد: در گذشته جايگاه خاصي براي توليد ذرت و گياهان علوفه در بين كشاورزان و مسئولان وجود نداشته است اما در حال حاضر بعد از توليد گندم، توليد ذرت و گياهان علوفه در مرتبه دوم اهميت محصولات زراعي قرار گرفته است و اين موضوع آنچنان با اهميت شده است كه در سال گذشته به دليل سرما و خشكسالي ميزان توليد ذرت و گياهان علوفه اي كاهش داشت كه مسئولان مربوطه را در وزارت كشاورزي با سئوالات مديران ارشد كشوري و نمايندگان مجلس و سياسيون مواجه كرد.

ذرت علوفه اي دامداران صنعتي را از بحران نجات داد

وي افزود: در سال 87 در برخي از استان هاي كشور مانند همدان و كردستان براي تامين يونجه با مشكل مواجه بوده ايم به صورتي كه سطح زير كشت اين محصولات در اين استانها كاهش يافت اما با برنامه ريزي توانسته ايم از اين مشكل عبور كنيم.

كابلي يادآور شد: ذرت علوفه اي توانست دامداران صنعتي را از بحران تامين تغذيه دامها نجات دهد و سورگوم نوعي از اين گياهان علوفه اي بوده است كه به دليل مقاومت در سرما و خشكي مي تواند مشكل تغذيه دامها را در فصل سرما برطرف كند و امسال ميزان قابل توجهي از اين محصول كشت شده و با اختصاص 100 ميليون تومان از سوي دولت اين محصول براي كشت انبوه در اختيار مزارع الگويي كشور قرار داده شده است.

وي ادامه داد: خوشبختانه به جز دام عشاير كه از مراتع كشور تغذيه مي كنند با توجه به حمايت دولت از دامداران، دامداران صنعتي با مشكل خاصي جهت تهيه علوفه مواجه نبوده اند.

درصد رشد دامداري هاي كشور بايد كنترل شود

مديركل دفتر ذرت و گياهان علوفه اي وزارت جهاد كشاورزي عنوان كرد: از سال 85 به بعد كه ميزان تسهيلات بانكي دولت در قالب بنگاه هاي زودبازده اقتصادي افزايش پيدا كرد تعداد زيادي پروانه احداث دامداري هاي كوچك و بزرگ صادر شد كه البته بخش زيادي از آنان هنوز به بهره برداري نرسيده اند اما افزايش دامداري ها از يك سو و عدم افزايش منطبق گياهان علوفه اي مي تواند مشكلات خاصي را به همراه بياورد كه بايد به اين امر توجه كرده و برنامه ريزي صحيحي را براي آن در نظر گرفت.

سرانه مصرف پروتين در برنامه پنجم توسعه 34 گرم است

كابلي همچنين در زمينه نقش توليد علوفه در توسعه محصولات دامي و لبني اظهار داشت: سرانه مصرف پروتين در برنامه چهارم توسعه از 15 گرم به 29 گرم رسيد كه بايد اين رقم تا پايان برنامه سوم توسعه به 34 گرم افزايش دارد و براي رسيدن به اين هدف نياز به همكاري همه جانبه سازمان ترويج در خصوص آماده كردن كشاورزان براي كاشت گياهان علوفه اي، مكانيزاسيون كردن محصولات، مديريت و تعامل تمام بخش هاي مربوطه دارد.

وي افزود: همچنين در سال هاي 84 و 85 بيش از 22 درصد اراضي كشاورزي زير سطح كشت و 25 درصد توليدات كشاورزي علوفه اي بوده است كه اين آمار در پايان برنامه چهارساله دولت بايد به 25 درصد سطح زير كشت و 30 درصد توليدات افزايش يابد.

كميته فني علوفه در تمام استان ها راه اندازي شد

اين مسئول خاطرنشان كرد: به دليل اهميت يافتن بحث علوفه در وزارت كشاورزي كميته فني علوفه در تمام استان هاي كشور راه اندازي مي شود و پنج محصول ويژه جو و ذرت و .... به همراه 13 محصول ديگراز خانواده ذرت دانه اي، علوفه، جو، يونجه، سورگوم و ... نيز به محصولات مهم كشور بعد از گندم پيوسته اند.

وي محدوديت هاي آب، شوري خاك و ... را از جمله موانع كاشت ارقام مختلف گياهان علوفه اي در مزارع كشور دانست و افزود: كاشت گسترده سورگوم و ارزن در دستور كار قرار گرفته است و بايد همچنان اين امر ادامه پيدا كرده و از تمام ظرفيت هاي خالي اراضي كشاورزي در جهت كاشت محصولات و انواع ارقام گياهان علوفه اي بهره برد.
 سه شنبه 24 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن