تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865171850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نمايندگان كرمانشاه رئيس جمهور را در سفر به اين استان همراهي نمي‌كنند


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: نمايندگان كرمانشاه رئيس جمهور را در سفر به اين استان همراهي نمي‌كنند
مجمع نمايندگان استان كرمانشاه در بيانيه‌اي اعلام كردند به دليل بي توجهي مسولان رياست جمهوري به مشكلات مردم استان در سفر هيئت دولت به اين استان، رئيس جمهور را همراهي نخواهند كرد.
فارس- ‌در بيانيه مجمع نمايندگان استان كرمانشاه آمده است: ما نماينگان استان كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي ضمن آنكه از شما مردم استان انتظار داريم به رسم ميهمان نوازي بدون توقع كرمانشاهي ها هيات محترم دولت را در سفر دوم مورد استقبال گرم قرار دهيد اعلام مي كنيم كه به دلايل ذيل امكان همراهي با هيات محترم دولت را نخواهيم داشت:
1- سفر استاني دولت يك فرصت گرانبها است كه بايد حداكثر استفاده از آنان براي توسعه عمران و بويژه جبران عقب ماندگي هاي ناشي از جنگ تحميلي و ناعدلاتي هاي پس از آن استان كرمانشاه صورت گيرد.
در سفر استاني اول مصوبات نسبتا خوبي در اين رابطه شكل گرفته اما متاسفانه به رغم ارائه برخي آمارهاي توام با اغراق، هنوز آثار عملي آن سفر در توسعه، عمران و محروميت زدايي استان قابل دفاع نيست و در واقع از زمان پايان سفر، هيات محترم دولت هيچگونه توجهي به درخواست هاي مكرر نمايندگان جهت تشكيل جلسات پيگيري مصوبات سفر نشان نداده است.
آمار بالاي سوال و تذاكرات نمايندگان استان كرمانشاه كه تقريبا از رتبه اول در ميان كل نمايندگان مجلس برخوردار است، گوياي اين مطلب مي باشد و نمي خواهيم با انجام يك سفر تشريفاتي باز هم شرمنده ملت كرمانشاه باشيم.
2- طبق روال سفرهاي استاني نمايندگان استان كرمانشاه در تماس با مسئولين دولت و استان اعلام كردند كه هر گونه پردازش مصوبات سفر دوم بايد بعد از اطلاع كامل و علمي و واقعي و كارشناسانه از ميزان پيشرفت مصوبات سفر اول صورت گيرد.
اما متاسفانه نه تنها اين امكان فراهم نشد، بلكه در مصوبات توافق شده سفر دوم دهها طرح نيمه تمام يا شروع نشده مصوبات سفر اول باقي مانده و هيچ جلسه‌اي با حضور نمايندگان شما در مجلس براي تدوين پيش نويس مصوبات سفر دوم برگزار نكرده‌اند.
ما (نمايندگان) معتقديم علت بي روح بودن مصوبات توافق شده جديد تلاش عامدانه جهت تهيه پيش نويس ها بدون حضور نمايندگان شما مردم عزيز بوده است.
3 - از مقايسه مصوبات توافق شده سفر دوم با مصوبات ساير استان و حتي با مصوبات سفر اول، نتايج مناسبي بدست نمي آيد ما نمي توانيم باز توزيع اعتبارات استاني را به عنوان كسب امتياز ملي از يك سفر تاريخي قلمداد كنيم.
خوشبخانه با توجه به فهم بالاي مردم استان، اين موارد بارها از سوي شما مردم عزيز نيز به نمايندگان خود اعلام شده است و ما خود را موظف مي دانيم از هر اقدامي كه به شان بالاي مردم استان آسيب وارد نمايد، پرهيز نمائيم و انتظار داريم دولت عدالت محور با اتخاذ تصميمات عملي و جدي در مواردي همچون تكميل راه آهن غرب كشور (طبق قانون برنامه چهارم) جبران عقب ماندگي صنعتي محروميت زدايي عمراني و معيشتي و در كل جبران عقب ماندگي هاي ناشي از جنگ و توسعه نامتوازن كه هنوز در چهره غبار گرفته شهرهاي استان مشهود است بخشي از شعار عدالت خود در عمل در كرمانشاه اثبات نمايد تا اين استان به جايگاه برتر خود در قطبيت توسعه غرب كشور نزديك شود.
4- موضوع ديگر تعهد ما نمايندگان استان به حفظ شان و جايگاه عالي مجلس است.
متاسفانه رويه اشتباه دولت در برخورد منفي با نمايندگان برخي استان هاي ديگر اين باز نيز تكرار شد و ما به احترام مجلس كه در راس امور كشور است اين تصميم خود را يك تصميم ملي مي دانيم.
همچنين حشمت الله فلاحت پيشه نماينده مردم اسلام آباد غرب در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، در خصوص علت عدم همراهي نمايندگان استان كرمانشاه در سفر دور رئيس جمهور به اين استان، اظهار داشت: بعد از سفر اول دولت به استان كرمانشاه هيچ ملاقاتي بين معاونت اجرايي رياست جمهوري و مسولان سفر استاني با نمايندگان به رغم درخواست‌هاي مكرر نمايندگان استان انجام نشده است.
وي با بيان اينكه اكثر تذكرات و سئولات نمايندگان در خصوص مصوبات دور اول سفرهاي استاني بود، ‌اما به آنها هيچ توجهي نشده است، گفت: نمايندگان استان هيچ اطلاعي از زمان سفر رئيس جمهور نداشتند و بعد از مطلع شدن از زمان سفر از طريق رسانه‌ها، متني از سوي معاونت اجرايي رياست جمهوري به نمايندگان داده شد، به عنوان متن توافق شده براي مصوبات در سفر استاني رئيس جمهور كه اين متن بدون هماهنگي با نمايندگان به آنها داده شد.
دبير مجمع نمايندگان استان كرمانشاه بيان داشت:متاسفانه به دليل اين بي توجهي ها،‌ مجمع نمايندگان تصميم گرفته است كه رئيس جمهور را در سفر به استان همراهي نكنند.
وي در عين حال از مردم مهمانواز استان كرمانشاه درخواست كرد كه استقبال گرمي از رئيس جمهور و هئيت همراه وي در اين سفر داشته باشند.
 دوشنبه 23 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن