واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مدير عامل ايرنا: ناتوي فرهنگي آرمانهاي انقلاب را نشانه گرفته است
سياسي. بهداد. پژوهش
مدير عامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) گفت: ناتوي فرهنگي كه به بيان حضرت آيت الله خامنهاي بزرگترين تهديد عليه نظام است، امروز آرمان هاي انقلاب را هدف گرفته است.
محمدجعفر بهداد مديرعامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) ، طي سخناني در مراسم افتتاح ساختمان جديد اداره كل پژوهش ايرنا، با اشاره به رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب كه خبرگزاري را نبض نظام و دست بزن نظام توصيف كردند، گفت: مقام معظم رهبري جايي كه تهديد عليه نظام است با صراحت هر چه تمامتر و بدون ملاحظه كاريهاي رايج و متعارف واكنش نشان ميدهند و تهديد را به فرصت تبديل ميكنند و اين كاري است كه در ايرنا نيز آغاز شده است.
مديرعامل ايرنا افزود: رسانه رسمي نظام بايد متناسب با آرمانهاي نظام حركت كند و اگر هر زمان در سي سال گذشته اين اتفاق نيفتاده قطعا انحراف صورت گرفته است.
وي با اشاره به برنامه كاري ايرنا كه بر اساس رهنمودها و نوع عملكرد رهبري تنظيم شده است گفت: برخي خرده ميگيرند كه چرا خبر يا گزارشي روي خط ايرنا قرار ميگيرد كه همراه با ملاحظات نيست اين تصور به همان نگاهي باز ميگردد كه باور دارد رسانه نظام بايد ملاحظه كار باشد.
بهداد در زمينه ناتوي فرهنگي و تهديدات عليه نظام همچنين گفت: امروز اصلي ترين راهي كه دشمن براي هجمه به نظام به كار ميبندد هجمه عليه دولت نهم است ، چرا كه تلاش اين دولت بازيابي هويت گم شده، ارزشهاي فراموش شده و آرمانهاي تحقير شده در دو دهه گذشته بوده و هست.
وي افزود: مروري بر تحولات سياسي كشور طي سي سال گذشته نشان ميدهد، هيچ زماني به اين اندازه، دولتي مورد كينه توزي چه در داخل و چه در خارج از ايران نبوده و در عين حال هيچ دولتي به اين اندازه مورد حمايت رهبري نظام قرار نگرفته است.
بهداد ادامه داد: اگر امروز كسي بخواهد به نظام كمك كند، مقام معظم رهبري نشانه هايش را دادهاند كه بايد به دولتي خدمت كرد كه دغدغهها و آرمان هاي امام و انقلاب را پيگيري كرده است.
وي گفت: آنهايي كه در طول دو دهه گذشته در خارج و داخل منافعشان اعم از منافع سياسي كلانشان يا منافع مادي جزيي شان در گرو فراموش شدن و به انزوا رفتن ارزشهاي انقلاب بود اكنون با دولت نهم مخالفند.
بهداد درباره نقش و رسالت ايرنا به عنوان رسانه نظام در چنين وضعيتي گفت:
برنامههاي ايرنا در ابعاد پژوهشي و چه عملياتي و خبري،با در نظر گرفتن نوع هجمهاي كه دشمن عليه نظام و در مسير تخريب دولت نهم در پيش گرفته، تنظيم شده است.
مديرعامل ايرنا با اشاره به اينكه رويكرد اجزاي ايرنا در راستاي اين برنامه بازنگري شده است، افزود: پژوهش در ميان اين اجزا ؟مهمترين بخش است كه به مثابه يك قلب تپنده خون و حيات و روزآمدي را به پيكره سازمان مي دواند.
وي درباره رويكرد پژوهش در ايرنا گفت: هدف ما ارتقا پژوهش سازمان به عنوان پشتوانه فعاليت خبري است كه در اين راستا پژوهش از جمله با سوژه يابي به بخش خبر ياري ميرساند كه اين همان وضعيت قلب تپنده در تعريف پژوهش است.
بهداد همچنين با اشاره به جايگاه اصلي پژوهش در ايرنا و اهداف آتي آن، اظهار داشت: پژوهش اگر چه ميتواند در همه ابعاد فعال،مولد و راهبر باشد اما طبيعي است كه در ادوار مختلف متناسب با تحولات، شرايط ،مقتضيات و الزاماتي كه وجود دارد ميتواند در آن بخشها پر رنگ تر حضور پيدا كند.
وي در بيان ديگر اهداف پژوهش در ايرنا، توجه به جوانان را از اهداف مهم پژوهش دانست و با اشاره به اينكه در جريان ناتوي فرهنگي يكي از اهداف تهي كردن نسل جوان از باورهاي آرماني نظام است، گفت: پژوهش بايد براي نسل جديد كه به علت تهاجم گسترده فرهنگي، سياسي و تبليغاتي دشمن نميداند خاستگاه گروهكها چه بوده، سير تحول و تطور جريانها را بيان كند.
مديرعامل ايرنا در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ان شاءلله با درايت و دقت نظر و غيرتي كه در مديركل پژوهش ايرنا و همكاران وي سراغ داريم آنچه كه در راستاي برنامه ايرنا است با رعايت همه قواعد و اصول علمي و منطقي پيگيري بشود.
محمد جعفر بهداد در پايان سخنان خود بر استفاده از اندوختههاي پيشكسوتان ايرنا تاكيد كرد و گفت: بايد از اين ظرفيت بزرگ استفاده كرد.
دوشنبه 23 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 298]